Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobiezimny dran.

Ciezko poaznac normalna gdy sie ma kase...

Polecane posty

Witam Zarabiam średnio jak na przedsiębiorcę (21600 netto). Właściwie to firme dostałem od starszego. Mam już dość spotykania się z różowymi paniusiami z "dobrych domów" bo są puste, poza tym nie wyrabiam już na prezenty i wycieczki. Szukam normalnej dziewczyny z tzw. biedniejszych z którą mogę pogadać o wszystkim itp. Gdzie taką poznać? W centrach handlowych odpada bo same galerianki, do sklepu nie pójdę (wiem że to głupio zabrzmi ale nie lubię gdy otacza mnie 20 osób które wszystkie razem zarabiają mniej niż ja). Randki internetowe też do kitu - za dużo panienek z odzysku ( z dziećmi, bez zębów, materialistki). Chętnie bym zdjął markowe ciuchy i poszukał na ulicy ale bez tych wszystkich dodatków jestem przeciętny. Interesuje mnie prawdziwa miłość. Doceńcie że jestem szczery. Nikogo nie chcę urazić, czekam na rzeczowe rady. PS: nie zatrudnię żadnego z was i nie wyśle nikomu kasy bo na kase to trzeba zapracować samemu (!). Miłego dnia Rafał

w dodatku żadna nie umie zaakceptować faktu, że mam pociąg do scatu w sexie :( kocham przyjąć ciepłą chałwe na ryj i potem sobie po nim rozsmarować :) zwłaszcza jak panna naje się dużo jajek dzień wcześniej bo wtedy extra zapaszek :D

Ubierz sie normalnie i przed siebie, okazja znajdzie się sama. Jeżeli jesteś interesujący to długo nie będziesz szukać

tomcioszek, a idź w chuj z twoją radą. Z takim pedalskim nickiem...

ja pisze poważnie... Gdzie można poznać normalna dziewczyne z plebsu???

chce biedaczkę bo te szmaty się źle odżywiają! i jej kupa bedzie miała wybornie wstrętny i obłednie sexi zapaszek :) mniaaaaami :D

Gość Donałdełe Tuskełe
z plebsu? a fe.... :P ale mam córke na wydaniu

przestancie sie pode mnie podszywac biedaki. Czlowiek chce kogos poznac i od razu trolle sie pojawiaja...

Gość budziki i samochodziki
a musisz umawiać sie z tymi z dobrych domów? obracać się w takim towarzystwie? nie masz normalnych znajomych którzy wyciągną Cie na imprezę czy najzwyklejszą domówkę? A może jesteś prostakiem który obnosi sie z kasą? a takich lubią tylko podobne buce. Ja tez biedny nie jestem i zarabiam nawet nieco wiecej ale nigdy nie zmieniło to mojego życia nie zmieniłem znajomych nie zacząlem nie wiadomo czym jeździć i do jakich restauracji chodzić no ale mi się poszczęściło bo zawsze biedny byłem moze dlatego, a Ty skoro miałeś podsunięte to zepsute dziecko z Ciebie mogło być a z zarozumialcami nikt gadac nie lubi.

Gość Jaroslawa Kaczyniewska Groszek
a interesuja cie faceci w damskich ciuszkach

Gość księżniczka und śmiechulinka
Życie jest gorsze, niż ZUS und KRUS und MOPS razem wzięci! Trzy urzędy patologiczne w chooja walące! Spalić je i wysadzić! Nowe urzędy wymyślić! To wszystko już jest przestarzałe! Ten sam system cały czas tylko pod nazwami innymi! Era boss'ów dyrektorów, kierowników, prezesów, kierowców, ciulowni, dowodzicieli a Ty sam zapjerdalaj na ich wszystkich za najniższe pieniądze! CHOOJ WAM W DOOPY FRAJERKI UND FRAJERZY WSZYSCY! JWWD! - JEBAĆ WSZYSTKICH W DOOPY! AŻ DO ŚMIERCI!

Gość przykro mi misó
"ale nie lubię gdy otacza mnie 20 osób które wszystkie razem zarabiają mniej niż ja" Niestety nie masz klasy. Wyższa liga odpada, zostają Ci różowe pustaki z domów podobnie bogatych i podobnie bez klasy :P

Gość tramamam a po czym mieliby
Lubię w dupkę :classic_cool:

Gość aniaxp2
skonczylam polibude i chetnie poznam bogatego. PS mam meza ale to nie problem

Gość multimedia
"na kase trzeba sobie samemu zapracowac..." - i piszesz, ze firme dostales od starszego... - czy nie uwazasz, ze to hipokryzja?! zastanow sie nad tym a jesli chodzi o Twoj problem to moze zwyczajnie zacznij ubierac sie w niemarkowe ciuchy, nie jezdzic wypasionym wozem, zacznij chodzic do normalnych sklepow i zacznij spotykac normalnych ludzi "normalnych" - mam na mysli tych, ktorzy zyja za 3-4 tys./mc jesli nadal bedziesz obracal sie w towarzystwie ludzi, zarabiajacych tyle co Ty to nie spotkasz tam raczej tej "biedniejszej" proponuje rowniez przestac gardzic tymi "z nizszej polki", przepraszam, ale jednak mozna to wyczuc z Twojego posta

Gość aniaxp2
nadmienię że zawsze robie loda z polykiem ii lizae facetowi tylek przy oralu - nawet jeśli to pierwszy raz z danym gościem :D

Gość ewcien
a ja mam bogatego chlopaka i jezdzimy nad morze bwm i co zielono wam biedaki??

Gość budziki i samochodziki
nie zielono,przykro z Twojego powodu

Jakoś nie widze chętnych.:( trzeba przyznać jestem niemiłosiernie bogaty tylko z ryja mi śmierdzi i mam wygląd potwora.Jak temu zaradzić oto jest pytanie?:(

A ile masz latek zbanowana?? Moze sie dogadamy?

Pierwszy wyjazd spędzilibyśmy na Majorce,jak myślisz??

Gość Blueberry00013
Kurde, ja to bym się nadawała! Nie jestem bogata, ciężko pracuje na to co mam a do tego jestem ładna, szczupła i do tego w pakiecie zaoferuję komplet zębów! Całkiem dobrze się trzymam jak na 21 latkę, nie trawię pustaków ;) Ale nic z tego, bo jestem już kimś zainteresowana :)

Mogą być i stany pod warunkiem ,ze sie sprawdzisz .No wiesz nie chce byc nieuprzejmy lecz panienki z Bi nie interesują mnie.:)

Blueberry00013--troche za młoda lecz lepiej sie zdecyduj albo ze mna albo nie.Mam 40 lat wiec troche moze śmieszyć .Tatusiek z córeczką.A Ty zbanowana mozesz liczyć na mnie.

A po co Ci moja fotka?? Przecież Ty masz mi sie podobać a nie odwrotnie.Kasa bedzie Ci pachnieć to i ja tez bedę Ci sie podobał :)