Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiem:(

Wzrost faceta, oceńcie!!

Polecane posty

Poznałam przez neta fajnego chłopaka ale sama nie wiem czy się z nim spotykać czy szukać dalej. On ma 173cm Ja 164cm Chyba dla mnie za niski. hmmm sama nie wiem co robić, pewnie będziemy wyglądać jak równi ;) jak myślicie? czy wasi faceci są niscy? warto się pakować w spotkania? wiem że jak nie spróbuję to się nie dowiem ale strasznie się waham.

Gość jjjjjjk
znowu prowo prawiczka :)

nie żadne prowo! poważnie pytam!

i jestem kobietą a nie żadnym prawiczkiem!

Gość duch morellego
a Ty go chcesz na seks spotkania czy na poważny związek?

do związku z seksem ;) żadne tam spotkania wyłącznie na seks tylko do życia.

Gość duch morellego
warto się chyba spotkac poznać człowieka zobaczyć czy ktoś godny zainteresowania, skoro się Wam dobrze rozmawiało może i tak w realu bedzie, poza tym to prawie 10 cm na pewno bedzie widać różnicę

no właśnie mam straszny dylemat, chłopak w porządku ale strasznie obawiam sie tego wzrostu bo tez nie chce mu robić nie potrzebnie nadziei na spotkania, te 10cm to wcale nie tak dużo różnicy a jak ubiorę buty na obcasie hmmmm

Gość duch morellego
może nie jebnięta ale widocznie mało dojrzała skoro wzrost dla Ciebie liczy się bardziej niż osobowość zwłaszcza,że róznica jest, moja ma tylko 7 cm ode mnie mniej a w szpilkach bywa wyższa,dlatego nie wiem w czym to przeszkadza?

Gość duch morellego
no fakt ma błędne odczucie poziomów:P

duchu - chociaż powiem Ci szczerze, że mnie też perspektywa zawodzi. Byłem przekonany, że moja ma góra, maksymalnie 160. A mówi mi, że ma 165. Ale z drugiej strony, jak jest się niższym, to wizualnie dodaje się cm wyższej osobie, więc ni chuja nie wiem, jak lasce wyszło, że będą równi.

Gość olga987
Mam rozumieć że zastanawiasz się nad spotkaniem, bo facet ma "niski" wzrost? To głupie. Mój najniższy facet miał 177 cm wzrostu, gdy ubrałam szpilki byłam jego wzrostu. Jakoś mi to nie przeszkadzało, szczerze było nawet lepiej bo nie musiał się schylać a ja nie musiałam stawać na palcach. Przemyśl to, bo jeżeli patrzysz na wygląd to tylko i wyłącznie mogę współczuć chłopakowi.

niskie tępaki z was z kompleksami, tylko wyzywać umiecie! kiedyś miałam chłopaka 170cm drobnej budowy, czułam się przy nim gruba i wysoka, a seks to porażka miał małego i zero przyjemności, i co miałbym się męczyć z takim bo fajny miał charakter w życiu!!! teraz obawiam się powtórki dlatego pytam o opinie innych doświadczonych w takim temacie a wy najeżdżacie że jestem jebnięta i zależy mi na wyglądzie hehe widać same karły się wypowiedziały

Gość fdsfds
marna prowokacja dziwki , ktora chce zeby niscy mieli kompleksy z powodu swojego wzrostu .. Myslenie życzeniowe ..

Gość samaniewiem:( masz rację!
jestem niski i mam problem żeby mieć dziewczyne pewnie tak jak ty sie obawiaja szpilek i malego fajfusa a ja mam duzego ;)

Gość fdsfds
jesli nie wiesz czy sie z nim spotykac to sie z nim nie spotykaj , a nie pytasz nas o zdanie .. Kazdy ma inny gust .. Myslisz ze ci doradzimy zebys sie z nim spotykała albo nie spotykała . Jestes bardziej zalosna niz sądzisz.

Może wypowiedziały się same karły, ale to nie zmienia faktu, że masz najebane pod czachą. A prowo słabe, bo było już takich pierdzilion, mogłabyś się wysilić na coś orginalniejszego

skoro dla was to prowokacja to po co się wypowiadacie?! chciałam poznać opinie dziewczyn spotykających się z niezbyt wysokim facetem a nie opinie facetów, jak zawsze na kafe tylko wyzywanie nic więcej nie można się spodziewać

haha mam najebane w głowie bo się zastanawiam nad sensem spotykania z niewiele wyższym facetem noi kto tu ma najebane tak myślac?!

Gość Frodo, Ty masz dziewczyne?????
Ty, który płakałeś miesiącami tutaj, że z Twoim wzrostem każda Cię tylko olewa?:D...A ja pisałam Ci, że brednie piszesz:P

Gość Laska 170 cm
Autorko to jest w porządku różnica, no ale jak naprawdę tak się głupio z tym czujesz to nie wiem, może on też tak by się czuł? Do niskich facetów: Ale jest przecież masę dziewczyn 150 - 160 cm , chyba najwięcej o takim wzroście, więc naprawdę nie ma co się przejmować jak macie 170cm

Gość fdsfds
spotykania z niewiele wyższym facetem noi kto tu ma naj**ane tak myślac?! jestes idealnym kandydatem do rozmów w toku ..

Gość fdsfds
ja uwazam ze autoka ze swoimi dylematami idealne pasuje do forumuły programu rozmów w toku .

Gość Laska 170 cm
Ja kiedyś byłam z chłopakiem który miał 175 cm i to on mnie zostawił po dość szybkim czasie, a to była moja pierwsza miłość i długo po nim płakałam ;) I na wzrost w ogóle nie zwracałam uwagi i nic mi nie przeszkadzałlo

Gość dennnnnvroooova
autorko a ile cm kootasa mial ten "niski" facet ;d

chyba był taki jak mój kciuk hehe