Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupocholiczka@@@

czy 10 funtow wystarczy na jedzenie na 3 tygodnie???

Polecane posty

Gość zakupocholiczka@@@

jestem w trudnej sytuacji i na jedzenie mam 10 funtów wiec czy wystarczy mi 10 funtów na jedzenie na 3 tygodnie???

Gość allpina
mi by wystarczyło, al ecyz Tobie to nei wiem kupiłabym owoce i warzywa, zrobiła 7 dni głodówki i by mi wystarczyło. W zamrażarce mam zawsze szpinak , owoce i warzywa, w szafce zawsze jakas kasza, ryże, makaron, soja, soczewica....

Gość ale bez miesa to moze
ci starczy. Wazne tez czy jesz jakis posilek w pracy bo jesli tak to zawsze odejdzie Ci kupowanie jedzenia do domu

to wychodzi troszke ponad 47p na dzien.. moim zdaniem nie starczy ci. za 47 p kupisz najtanszy chleb tostowy, albo jedna puszke tunczyka, albo kilogram tanich ziemniakow..

Gość siskis
pewnie przewalilas wszytsko na ciuchy co?

idz do asdy i kup najtansze zupki chinskie jedna na dzien, woda z kranu poluj na chleb wieczorami jak beda przeceniac i kupuj za kilka pensow. Brrr masakra...

Gość jakos sie nie martwie
Bardzo trudno bedzie Ci za to przezyc. Nakup makaronu i ryzu, zawsze jednak bardziej Cie to zapcha niz warzywa. Jak to sie stalo, ze masz tylko 10 funtow? Moze mozesz wziac overdraft w banku?

Gość ja bym polowala na
przecenione zywnosciowe produkty poznym popoludniem, to cie rowniez moze uratowac. Kurcze, tyle to ja wydaje na jedne male codzienne zakupy w tesco. Jakim cudem zostalo Ci tylko tyle? A nie masz karty kredytowej zeby nia placic do czasu przyplywu gotowki?

Gość hugo_kluseczka
10funtow.starczy.ci.ledwo.na.tydzien, na.trzy.tygodnie.tylko.jesli.chcesz.wpieprzac.suchary.lub.sam.suchy.chleb

Gość powiem wprost
jesli to nie jest prowo to raczej ci nie wystarczy chyba ze jak ktos napisal bedziesz jesc sam chleb i pic wode z kranu a nie masz od kogos pozyc do czasu przyplywu gotowki?

Gość zakupocholiczka@@@
własciwie to nie mam od kogo pozyczyć na moim koncie nie moge zrobic debetu hmmm chyba nie będzie tak źle bo mam 2 kilowy worek makaronu taki sam ryżui ze 3 worki płaków owsianych, kilka ketchupów, olej, i jakies z 5 puszek groszku zielonego, mrożoną kukurydzę , przyprawy, różne herbatki

Gość zakupocholiczka@@@
dokupie puszki groszki kukurydze ryżu makaronu jak mi sie skończa mysle że bedzie spoko wiadomo nie będzie supersmakowicie :P

Gość kupuj na kreche
moze sie da w jakims miejscowym malym sklepie, pozniej wypisza Ci rachunek

Gość nie przesadzaj
makaron, ryż , plus warzywa z puszki, dokup koncetrat pomidorowy rozrób bedzie sos , kup chleb, i smaż na patelni jest bardziej sycący , calkiem niezle zapasy masz da sie wyżyć