Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która się do tego przyzna?

Która z was się przyzna, że naprawdę uwielbia seks analny?

Polecane posty

Gość elenka89
Normalnie rozpoznal po zachowaniu zwieracza :P Byl namietny seks bo facet byl nieziemski :D ponad 190cm wzrostu i sila 3 niedzwiedzi a przy tym miesnie powstale od pracy a nie od silowni :D cudne cialo! :D no jedyyny moj facet do tej pory z ktorym moglam kochac sie opleciona nogami na jego biodrach! Waze 67kg wiec Malo ktory facet bylby w stanie kochac sie w takiej pozycji

Gość do elenka89
zdarzyl ci sie orgazm analny? a ilu mialas partnerow analnych? a jak bylas w stalym zwiazku to jak anal czesto byl?

Gość mmigotka87
jasne ze staly partner, dlugo juz razem jestesmy wiec dlatego sie zdecydowalam

Gość do elenka89
a co masz do miesni powstalych od silowni? jak facet np. jest prawnikiem i wyrabia miesnie na silowni to zle? :D

Gość elenka89
Zle ;P miesnie z silowni ladnie wygladaja ale nie daja wytrzymalosci. Nie przepadam za napompowanymi miesniakami ale za facetami z zelaza :P tamten moj pracowal jako drwal gdzies w Norwegii przy budowie jakiejs tamy. Wierz mi ze taka praca przy temperaturze -20 stopni robi swoje :D facet byl tak zahartowany ze mogl sie w zimie w zimnej wodzie myc :D nauczysz sie tego na silowni?

Gość do elenka89
sa umiejetnosci bardziej przydatne w zyciu np. bycie prawnikiem, lekarzem, biznesmenem. dzisiaj nie sila miesni, a umiejetnosci robienia pieniedzy jest kapitalem

Gość do elenka89
poza tym dobry wyglad nawet jesli nie stoi za nim wytrzymalosc to bajer na kobiety. te wszystkie studentki z klubow noszace krotkie spodniczki leca na wymuskanych wypieszczonych facetow o delikatnych, niespracowanych rekach, majacych biurowe posadki

Gość elenka89
Ale co ty mi tu jakies umoralniajace gadki wciskasz? On byl facetem do seksu. Jak bede szukala lekarza to pojde do przychodni :P A poza tym nie interesuje mnie na kogo leca panienki z dyskoteki - moze ty w takich gustujesz, ja kochankow w dyskotece nie szukam

Gość do elenka89
a jakich facetow ogolnie lubisz? piszesz jakby facet bedacy prawnikiem nie byl facetem z zelaza

Gość do elenka89
a gangster by przeszedl?

Gość byczek...
elenka i migotka a nasrac wam do ryja ? będziecie czuć rodzyny takie jak lubicie, wy pedalskie maciory, bydlency anal to tylko dla pedałów i pedalic - czyli was :D

Gość asde
ktos tam mi zadal pytanie, czy uprawialam anal poza zwiazkiem. nie, jak dla mnie to zbyt intymne, zeby uprawiac go poza zwiazkiem :)

Gość do asde
sluszne podejscie

Gość o taka co uwielbia
ciezko bardzo

Gość Frezja64
Prawie oszalałam, ale od początku. Mam już swoje latka - 40+ i parę związków. Do niedawna nic oprócz tradycyjnego sexu nie było. To bleee, tamto boli (bo mam problem po porodzie z.. hmmm czekoladowym oczkiem ;-)) idt. Poznałam faceta, Zakochałam się. Tak ZA... przez duże "Z". Na początku było grzecznie i dosyć tradycyjnie, ale diabeł we mnie wstąpił. On nic specjalnie nie chciał, ale mnie kusiło no i jakoś tak wyszło. Za pierwszym razem bolało jak nie powiem co pomimo lubrykantu, to fakt, ale tylko jak się przedzierał. Później.... nie wiem, nie pamiętam bo odlatywałam. Bolało, ale jednocześnie miałam prawie OOO... Tak wiem prawie stanowi wielką różnice, ale to było zupełnie coś innego. Jak doszedł we mnie to czułam każdy jego "puls" - to mnie jeszcze bardziej podkręcało. Czułam to w żołądku, pod sercem... Później w ciągu dnia (a Kochaliśmy się rano) jak tylko pomyślałam to od razu czułam "tam" pulsowanie. I to dziwne poczucie wilgotności, tak jakby cały czas coś wyciekało. Prawie cały dzień mi się włosy jeżyły. Nie, nie robimy tego za każdym razem, ale jak już to mhmmmm :-P

Gość i v o n a
Moj facet podchodzil mnie rok! Gdy dla swietego spokoju sie zgodzilam wzial mnie lepiej i czulej niz w cipke. Owszem ja mie mialam orgazmu bo nie umiql mi go zrobic w 3 minuty:) bo on tak wczesnie skonczyl aoe kiedy dochodzil to jak bym miala jeszcze cos w cipce to czuje ze umarla bym z rozkoszy... Lecz z drugimm razem jus nie bylam glupia wlozylam w siebie wibrator i coooooo to byl najsilniejszy orgqzm jaki mialam w zyciu i szybciej od niego!!! Ale fakt jest taki ze od kilkunastu miesiecy on tego nie proponuje a ja tesknie juz za tym i wczoraj go poprosilam a on odparl ze przeciez tego nie lubisz! Kurwa on spribowal mnie nauczyl i teraz huj!!!!!:/