Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

Mój chłopak woli kolegów

Polecane posty

Jestem z moim facetem już prawie 4 lata. Od jakiegoś czasu widzę że nie chce mu się do mnie przyjeżdżać. Wydaje mi się że woli spędzać czas z kolegami. Widujemy się co 2 dni. Kiedy się nie widzimy to spotyka się z kolegami. Ale ostatnio widzę że kombinuje jak tylko może w te dni kiedy mamy się widzieć. Dodam że jak wraca ode mnie po północy to jedzie prosto do kolegów

Gość bvctyunbgyu
przejadłaś mu się

Kocham go ale nie będę z kimś go spycha mnie na 2 plan. Co wy zrobilibyście na moim miejscu ? Zaznaczam że już wiele razy z nim o tym gadałam a on dalej robi swoje

Gość a ty nie możesz się
spotkać z nim ijego kolegami ?

Gość bvctyunbgyu
pewnie przychodzi, pobzyka i wraca do kumpli- szkoda, że robisz z siebie szmatę

Kiedy gdzieś wychodzimy to z nimi. Ale mieszkamy daleko od siebie. Poza tym on widuje się z nimi w te dni kiedy się widzi się ze mną i jak wraca w środku nocy ode mnie. Dla mnie to jest chore

Powiem wam szczerze że tak właśnie myślę czasami. Ale jak mu kiedyś to powiedziałam to prawie się obraził i wkurzał się na mnie że tak myślę

Gość bvctyunbgyu
co chore? do ciebie przylatuje opróżnić swój "worek"

Gość bvctyunbgyu
no to myśl tak jak on chce i wtedy nie będzie się obrażał - w końcu przecież on jest najważniejszy, nie?

Gość niezlacizia
A może zakochał się w którymś z kolegów?

Gość bvctyunbgyu
"prawie się obraził" - ale ty głupia!!!

:-( jesteśmy razem prawie 4 lata. To normalne że facet potrzebuje będąc w związku widywać się tak często z kolegami ?

Gość Dr.Dick
to pedal jest :) (cool)

Gość bvctyunbgyu
no i ci z tego, że 4 lata - zawsze pewnie miał cię w dupie - teraz otworzyłaś oczy???

Gość bvctyunbgyu
nie, kochaj go dalej i czekaj aż się zmieni - ha ha ha

Gość niezlacizia
NIE! Daj się chłopakowi wyszaleć :)

Właśnie że nie zawsze. Kiedyś czułam jak bardzo mu zależy. Niestety bardzo się zmienił

Gość kochana miałam to samo
najpierw wspólnie jeździliśmy do jego kolegów ok 3 lat, potem coraz częściej mu coś wypadało żeby im w czymś pomóc,jak szłam na rano do pracy jechał o 20-21 do domu że niby zmęczony albo żebym ja się wyspała itp a lądował u kolegów, myslę że popadliście w rutyne on jest tobą znudzony nie macie o czym gadać za często się widzicie, przerabiałam to aż w końcu poszedł do innej bo mu robiłam wyrzuty że stawia kolegów na pierwszym miejscu niż mnie troche to było gówniarskie zachowanie ale nie lubimy być olewane! lepiej wyluzuj i trochę spotykajcie się rzadziej bo możesz skończyć związek jak ja trwał 4,5 roku nawet zaręczeni byliśmy, najgorzej jak facet ma wolnych kolegów którzy się nudzą tylko ciągle wydzwaniają i zawsze potrzebują jego pomocy w jakiś robotach, no koszmar, każdy ma prawo mieć czas dla siebie ale nie zawsze koledzy mają dobry wpływ na faceta. Powodzenia

Gość niezlacizia
Zuzka5390 Jesteś pewna. Pedałem może ni,e ale gejem czemu nie?

Dokładnie. Jego koledzy nie mają dziewczyn . Czas mają ciągle. Ale on nie jest wolny. A zachowuje się jakby był

Gość niezlacizia
zuzka5390 Skoro jego koledzy nie mają dziewczyn to odpowiedź sie sama nasuwa...

Gość bvctyunbgyu
"Lepiej otworzyć oczy po 4 latach niż 10." Co ty! Teraz będzie jęczenie, że cztery lata to kawał czasu i nie można tego zmarnować - a potem pomysł, żeby zrobić sobie z nim dziecko i zmusić do ślubu - a za rok znowu płacz, że ona z dzieckiem sama w domu a on z kolegami - schemat

Gość kochana miałam to samo
a najlepsze jest to że jak poszedł do innej to odciął się od kolegów i wyjechał do innego miasta, tak tak od tych kochanych kolegów bez których nie mógł się obyć ;) widocznie żyłam w fikcji i nie pasowaliśmy do siebie od początku mimo tego że byliśmy zakochani w sobie.

Poza tym ostatnio kłócimy się coraz częściej. W ostatnim czasie powiedział mi że uprzykszam mu życie :-(

Gość bvctyunbgyu
bo uprzykrzasz - on nie może robić tego co lubi