Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerlin_88

Skapa miesiaczka

Polecane posty

Gość nerlin_88

Czesc, mam takie pytanie odnosnie mojego okresu. Zwykle mam obfity 4/5 dniowy a potem 2/3 dni plamienia. Tym razem sa to 4 dni i czekam na ciag dalszy. Okres jest skapy, najpierw czerwona krew a wczoraj juz brazowa wydzielina. Czy moge miec tak z powodu tego, ze jestem w stanach a tu temperatury sa duzo wyzsze i wilgotnosc tez przewyzsza to co jest w Polsce? Takze zmiana diety i cwiczenia na brzuch mogly jakos to pozmieniac? Ciaze wykluczam raczej bo nawet pettingu nie uprawialam z chlopakiem. Okres pojawil sie 2 dni szybciej( mam zwykle co 28 dni) z bolami piersi i lekkim brzucha, czyli jak zwykle u mnie. Naczytalam sie w internecie a teraz mam jazdy. Czy ktos tak mial? Czy to normalne? Pomozcie.

Gość straszneee
może umierasz to i się miesiączka skraca

Gość miałam to samo
i okazało się, że to menopauza :-( Jesteś przejrzała

Gość ja też to samo miałam
a teraz koło mnie leżą bliźnięta. Gratulacje mamusiu!

Gość joanna73763
na 100% ciąża.

Gość Perw mobilna
Przecież pani na biologii w czwartej klasie podstawówki mówiła, że zmiana klimatu może wpłynąć na miesiączkę. 😴

Gość nieprawda....
pani na biologii nic takiego nie mówiła. Poza tym w stanach jest parno, więc m-czka powinna być dłuższa a nie krótsz!

Gość nerlin_88
Chce wiedziec czy tak sie zdarza po przez podroz itd?

Gość nerlin_88
Mam dalej plamienie ale takie geste.

Gość nerlin_88
Po mojej skapej miesiaczce bolaly mnie piersi..teraz juz nie... wpadam w paranoje.. Czy to przez zmiane klimatu i dluga podroz? Mam powoli dosc... teraz mam wodnisty, metny sluz taki jaki powinien byc przed owulacja chyba..a ta ma byc wedlug zwyklego cyklu we wtorek.. Mam 16lat, strasznie sie denerwuje. Prosze o pomoc.

"Mam 16lat, strasznie sie denerwuje. " Trzeba było tak od razu. W Twoim wieku gospodarka hormonalna nie jest jeszcze w pełni uregulowana i takie wahania są zupełnie normalne.

Gość nerlin_88
Perwersja ..widzialam twoje wypowiedzi w niektorych tematach. Wiem, ze potrafisz dopiec., ale mimo to mam do Ciebie zaufanie. Ja po prostu wariuje..jak sie czyta takie badziewia w stylu, ze "dziewczyna usiadla na reczniku od spermy i zaszla w ciaze" to az mi sie nogi uginaja. Mam wrazenie, ze przez moja paranoje nie dlugo bede chodzic w kombinezonie...

Gość nerlin_88
Mam sie czym martwic ? Raczej na pewno po powrocie i kolejnym okresie(jesli dostane) ide do ginekologa...raczej nawet moj chlopak mi tego nie odpusci.

Nie ma powodu do niepokoju. W ciągu kilku godzin przeleciałaś setki kilometrów, to oczywiste, że to może mieć wpływ na miesiączkę. Poza tym tak jak napisałam wyżej, w Twoim wieku wahania długości cyklu są zupełnie normalne.

Gość nerlin_88
Wlasciwie od samego poczatku mialam regularne krwawienia.. Chyba dostaje paranoi od czytania tych wszystkich tematow...

Gość nerlin_88
No i kurcze dzisiaj bole krzyza..

Gość nerlin_88
Czy to, ze zmienilam klimat moglo spowodowac o 2 dni szybciej okres a teraz opoznic caly cykl?

Gość nerlin_88
up?

Gość nerlin_88
Kurde teraz mam plamienia... to moze byc plamienie przed owulacja?? NIe mam typowo plodnego sluzu.

Gość nerlin_88
Przepraszam..pomoze ktos?