Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazarazaraaaa

Czy ta sukienka pasuje na wesele?

Polecane posty

Gość SexiLexi
chyba za malo elegancka,

Gość tania85
Za skromna, pasuje do pracy czy na uczelnie (z żakietem ) ale na wesele wypadało by wybrać coś z przytupem.

Gość pasuje jako koszula do spania
a nie na wesele :o

Gość revilo
strasznie bezksztaltny worek - ja wiem ze pasek moze uratowac sytuacje ale ja nie radzilabym - jest okropna. ja bylam z miesiac temu w takiej z s.O http://static2.iwoman.pl/i/galeria/253/15/415229.jpg + kremowe dodatki i bylo cacy - stonowane i bardzo eleganckie :)

Gość niby
Nie jest to sukienka zbyt elegancka a raczej typowo dzienna i skromna. Na pewno w takiej postaci jak pokazana w katalogu zary bez dodatków na wesele się nie nadaje. Ja uważam że nie ma czegoś takiego jak zbyt skromna sukienka na wesele(oczywiście jeśli nie jest to typowo plażowa sukienka). Taka sukienka wymaga dużej kreatywności, dobrych dodatków i pomysłu. Można iść na wesele w zwykłej bawełnianej bazowej kiecce o ile umie się ją odpowiednio połączyć. Tutaj jest kwestia czy wolisz wydać więcej na dodatki i dużo więcej kombinować czy kupić coś bardziej adekwatnego. Jeśli nie umiesz łączyć banalnych rzeczy z ozdobnymi dodatkami, i tworzyć elegancji z rzeczy mało eleganckich, nie decyduj się na nią.

Gość ModnyBrzuszek_pl
Na dzień pierwszy wesela bym takiej nie ubrała, za bardzo skromna. Wesel mi się kojarzy z bogatą suknią elegnacką i koloru o wiele bardziej ładniejszym a nie takim. Ale na drugi dzień na chwilę, może być. Ale na pierwszy dzień jednak kup inną, na prawdę:)

Mi się podoba, właśnie dlatego,że skromna.Odpowiednie dodatki sprawią, że nabierze bardziej odświętnego charakteru.

Mi też się podoba zwiewna,skromna . Jeśli jesteś ładna to możesz założyć nawet worek a i tak będziesz wyglądać ładnie jak to moja babcia mówi.:)

Mi też się podoba zwiewna,skromna . Jeśli jesteś ładna to możesz założyć nawet worek a i tak będziesz wyglądać ładnie jak to moja babcia mówi.:)

Gość ewelinaaaaaa
Mi sie podoba juz ja widze z fajnymi szpilkami kopertowka i np naszyjnikiem typy choker. Nie dla kazdego wesele to tafty, gorsety turkusy i roze+brokat na wlosach:)

Gość łoj matulu
Oczywiście że się nadaje, dobierz tylko fajne dodatki. I nie słuchaj wielbicielek kiczu i tandety, że na wesele jest za skromna. Ma klasę i przy odpowiednich dodatkach będzie b. fajna i elegancka. Ja nie wiem dlaczego u nas jest przekonanie, że jak na wesele to zaraz jakieś błyszczące, przeładowane paskudztwa z falbanami, cekinami i tandetną biżuterią.

Gość nie zostawiaj dziecka
bardzo ładna sukienka tylko dopowiednie dodatki do tego i będzie super

Jeśli chcesz powiać delikatnością to weź sobie zrób fajną fryzurkę..typu rozwiane fale..czy coś w tym stylu :)

Gość tikal
nie znam się na modzie, ale zgadzam sie z "niby"

Gość brzydka sukienka
nie pasuje na wesele , wygląda jak koszula nocna

Gość zarazarazaraaaa
Dzięki za porady. oczywiście że idąc na wesele nie założę tej sukienki i baletek ale dobiorę do niej jakieś konkretne dodatki ;) A tej sukienki nie kupie specjalnie na wesele po prostu już ja mam w swojej szafie i tak myślałam czy może ją założyć. I chyba się na nią zdecyduje, bo mając 21 lat nie chcę wyglądać jak podstarzała ciotka w tiulach i brokatach :)

Gość maniakalna maniaczka
revilo ta sukienka jest cudna, droga byla?

Gość maniakalna maniaczka
o, to w sumie jak na s.Olivera chyba calkiem niedrogo ;)