Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amnezjii Smak

Urzad Pracy - pomozcie

Polecane posty

Gość Amnezjii Smak

Witam Serdecznie, Do tej pory stawialam sie tylko po podpis, a teraz na środe mam termin aby stawic sie w sali gdzie będą każdego kierowali do pracy. Mówiłam im, że we wrzesniu mam obrone pracy dyplomowej (studia niestacjonarne) ale nie sluchaja bo mowia, ze teraz maja oferty to kieruja do pracy. Jak sie od tego wykręcić ? Czy mogę się samodzielnie wyrejestrowac jako bezrobotna a nastepnie za miesiac ponownie zarejestrowac ? Dodam, że juz kilka razy nie stawialam sie w terminie i mnie wyrejestrowano na kilka miesiecy. Prosze o pomoc

Gość fdfdgfghgjh
pierwszy raz slysze o czyms takim jak sala gdzie kierują do pracy.... masz na mysli chyba spotkanie z doradcą zawodowym?

Gość 75yterw
po pierwsze wszystko masz w regulaminie, ktory wlassnorecznie podpisałaś po drugie chyba na 3miechy cie wyrejestruja jak nie pojdziesz w przypadku 1 niestawiennictwa

Gość Amnezjii Smak
poczekam az ktos normalny co sie zna napisze, bo jak widac debilek nie brakuje na tym forum.

Gość innej odpowiedzi nie ma
po prostu skreślą Cię z listy i stracisz ubezpieczenie na kilka miesiecy bo chyba chodzi Ci jeedynie o nfz