Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfef

przyciagam spojrzenia, ale nikt ze mna nie chce byc

Polecane posty

Gość NiktNIEwiedział
dziewczyno jesteś niezdecydowana życie mija szczęście przechodzi obok,dlaczego?bo musi być wszystko tak jak Ty chcesz?nie wierzę,to prawda?nigdy tak nie będzie

Gość NiktNIEwiedział
co to wogle za teksty że jak pokażesz facetowi jak Ci zależy to Cię oleje kto to pisał skąd biorą się takie recepty nieważne na pewno nie dotyczą wszystkich tu zebranych E

Nieśmiałość w sama w sobie nie jest wadą, jeśli nie jesteś zbyt nieśmiała do wyuzdanego seksu :p Jeśli jesteś labilna emocjonalnie, awanturujesz się o byle gówno, zadzierasz nosa i do tego nie potrafisz troszczyć się o własne sprawy - to nie ma zmiłuj się. Nawet za dopłatą nikt cię nie weźmie. :?

Gość dfef
nie awanturuje sie, nie tupie noka, jestem ugodowa, prostolinijna, ot normalna dziewczyna, gorzej jak zalezy mi na kims, wtedy, niestety, zazdrosc sprrawia, ze wczesniej niezauwazane cehcy charaktery wychodza na wierzch, ale generalnie jestem zdrowa na umysle:P tak tylko sobie mysle, ze za mna faceci zaczna sie ogladac, gdy bedzie czas na powazne zwiazki, bo nie jestem typem dyskotekowej panienki, wystrojna w cekinowe kiecki, choc ubieram sie kobieco, to poki co moze wydaje sie nudna dla nich? a moze rzeczywiscie jetem nudna itp?, bo przeciez ludzie wchodza w powazne zwiazki takze w mlodym wieku.

Większość mężczyzn nie szuka seksu dla samego seksu. Chyba, że jesteś jedną z tych co gustuje w typie "dyskotekowy macho". Jeśli dziewczyna jest z urody przeciętne plus, można z nią swobodnie pogadać i wie kiedy trzymać jadaczkę na kłódkę (co gwarantuje jej szczupłą sylwetkę a związkowi harmonię -bo spory są rozwiązywane w cywilizowanej rozmowie) to zawsze znajdzie chłopaka. Jeśli zaś mężczyźni od kobiety uciekają to dlatego, że albo utyła, albo jest nieznośna. Tak czy siak: nie panuje nad jadaczką :P

Gość dfef
dobra, wygadalalm sie, a teraz czas spac, jutro nowy dzien, sloneczny:D:)

NiktNIEwiedział, coś w tym jednak jest, ze jak jedna strona się stara to druga sobie odpuszcza.

Kaliban, uważasz, że z dziewczyną, która jest średnio atrakcyjna, to już nie można pogadać? Twierdzisz, ze ona jest głupia, bo nie wchodzi w kanony pięknej, ładnej.?

Gość NiktNIEwiedział
spoko nie szukam oświecenia tylko jak tu ktoś napisał drugiej piękniejszej połówki nie pomagaćie a autorka widać czeka aŻ wszystkie możliwe szansę czy życie przeminie...ja nigdy nie marnuje okazji a głupotami się nie przejmuje mogę być dla innych facetem z netta' nazwij to jak chcesz dziwię się tylko takim ludziom rozwiązanie przecież na wyciągnięcie ręki a tonacy nawet brzytwy się chwyta