Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony rudzik

Zauroczenie...ach ten piękny stan.ktojeszcze?

Polecane posty

Gość szalony rudzik

jejku znam go tak krótko a czuje jakbym znała wieki:) Już dawno nie miałam tego stanu. Od rozstania z moim facetem spotykałam się z kilkoma facetami i żaden mnie nie wzruszał.Byli mi maksymalnie obojętni i nawet nie chciało mi się z nimi widywac. trzymajcie kciuki żeby coś z tego wyszło:)

Gość 26 03
Przyjemny czas w życiu prawda ? :)

Gość szalony rudzik
Normalnie szok :D Dawno się tak nie czułam:) No ,ale własnie ma to dwie strony..w końcu moze nic z tego nie byc. A szkoda by mi było:P

Gość kot z zadartym ogonem
Trzymam kciuki, ale zdajesz sobie sprawę, że to wszystko, co dzieje się w Twojej głowie, to tylko efekt uboczny zwykłego zwierzęcego pożądania? :P

Gość wariat93934
Też byłem zauroczony w pewnej dziewczynie. Zbierałem jej zdjęcia, codziennie kopiowałem. Ja jej też się podobam, ale mi przeszło i teraz jest mi obojętna.

Gość szalony rudzik
dzięki:) w mojej głowie jest jeden wielki kocioł i tyle. tak jak pisałam dawno tego nie miałam i nie ukrywam chyba mi tego brakowało.

Gość kot z zadartym ogonem
Wariat, dlaczego Ci przeszło? Czyżbyś poczuł przesyt nią?

Gość szalony rudzik
nikt nie jest zauroczony?:D

Gość LegalnaBrunetka
ale Ci zazdroszczę ! 2 lata już nic takiego nie czuję .. u Ciebie długo trwało zanim się zakochalaś od nowa ?:D

Gość szalony rudzik
Nie zakochałam się:) Zdecydowanie zauroczyłam:) Ale sama sie zdziwiłam,bo ostatnio same porażki,że tak powiem. Zawsze jacyś się kręcą czy krecili,ale jakieś to takie bez polotu było. Może to głupio zabrzmi,ale nie lubię być sama i prawie nigdy nie byłam dłużej jak kilka miesięcy. Oczywiście normalnie przyjmowałam ten stan,ale" lubie "miec kogoś blisko. Wiem,ze głupio to brzmi,ale nie wiem jak to inaczej napisac.

Gość LegalnaBrunetka
Rozumiem , podobnie miałam :) właśnie też u mnie źle z facetami nie jest , powtórzenie mam . Ale zakochac , nawet zauroczyc się nie moge ..