Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia125438

co robić

Polecane posty

Gość misia125438

pomocy związek 6 lat i facet nie chce się kochać teraz śpi a ja jestem wściekła bo znowu nic usycham mam go dosyć nie chce zdradzać nie potrafie

Gość fgjodfkbmgpofhlkmb;vln,gf[ohkc
porozmawiaj z nim. powiedz co czujesz. ze jest ci źle czujesz sie odepchnięta niekochana itp.

Kochać = największa bliskość jaka może istnieć, skoro tego nie ma to ten związek nie ma szans. Lepiej wcześniej, niż później.

Gość fgjodfkbmgpofhlkmb;vln,gf[ohkc
albo późno niz wcale :/

Gość n123321
no zostaw go no niech spi boze narobil sie facet caly dzien a ty sie czepiasz no zostaw go nie ruszaj slyszysz nie ruszaj

Gość misia125438
Kocham go ,ale czuję sie jak przyjaciółka, nie potrafie tak żyć rozmowa z nim nic nie daję dużo stracę odchodząc dużo nas łączy ale seks dzieli.szok

Gość n123321
facet sie w pracy nadyma caly dzien haruje jak wol zebys miala na wszystkie kosmetyki i na jedzenie i jeszcze ci malo lez spokojnie i tyle i nie marudz i nie ruszaj sie zbytnio zebys go przypadkiem nie obudzila. zlotego masz chlopa robi haruje ciezko a ty lezysz i wydziwiasz. seksu sie zachcialo cholera jasna

Gość n123321
przestan pieprzyc rozumiesz facet lezy strudzony zyciem codziennym a ty pierdzielisz tylko seks i seks w glowie. uspokoj sie do cholery jasnej

do n123321 ...ale mnie rozbawiłeś:):) Tylko autorce pewnie nie do śmiechu

Gość n123321
snakee. a bo dziewucha rozpieszczona cholera jasna meczyc jeszcze chlopa bedzie bo seksu sie zachcialo co to do cholery ma znaczyc. chlop jest zmeczony no niech da mu kobita odpoczac a nie w pracy dyma caly dzien jeszcze w lozku nie zazna spokoju no co to do cholery ma byc co?!?

Gość misia125438
wiecznie jest zmęczony już chyba miesiąc się nie kochaliśmy, nie chce tak,sama pracuję i na siebie zarabiam mam na swoje wydatki,od niego nie biorę mamy osobne konta

Weź mnie nie rośmieszaj już, bo normalnie brzuch mni rozboli:):)...najlepsze to leż i nie ruszaj się zbytnio...dawno tak się nie uśmiałam....dobre!!

Gość n123321
ta ogladal telewizje a z czego beda zyc? przeciez autorka tematu kompletnie o niczym innym nie mysli tylko o seksie a zycie to nie zabawa zycie to nie seks do cholery. trzeba ciezko pracowac czasy ciezkie coraz ciezej, w telewizji zapowiadaja ze bedzie jeszcze gorzej chlop caly zestresowany w nerwach boi sie ze za chwile za sekunde szef zdecyduje go zwolnic i mysli co dalej a baba prozna lezy odlogiem do gory cipskiem i mysli o seksie. seksu sie zachcialo. kryzys gna do przodu a jej sie seksu zachcialo.

Gość misia125438
ludzie proszę o pomoc jakieś sensowne porady

Witaj w klubie. Ja jestem 12 lat w związku i odkąd przestałam inicjować seks nie mam go wcale. I nie zanosi się by był. Też sobie nie wyobrażam zdrady, ale mam powoli dość. To jakaś farsa.

Gość misia125438
nie wiem co robić strasznie się zamknęłam przez to jestem zupełnie innym człowiekiem nic mnie nie cieszy

Gość n123321
misia do cholery nie pyskuj tylko milcz. masz dobrze. lezysz caly dzien dupa do gory albo z rozkraczonymi nogami i jeszcze ci zle. a facet caly dzien w robocie. jak wol. uspokoj sie. seks to nie dla ciebie jest. tylko dla mnie

Gość n123321
i bardzo dobrze ze cie nic nie cieszy z czego tu sie cieszyc nadchodza juz tuz tuz sa traby powietrzne znowu ludzie potraca domy ludzie beda wirowac w powietrzu samochody beda latac wysoko nad ziemia wszystko sie rozpierdzieli zamachy w syrii ludzie kurde gina codziennie w syrii i wszedzie dookola wypadki samochodowe kryzys gospodarczy idzie dalej zloty traci na wartosci strefa euro pada hiszpanska gospodarka padla nie wyszlismy z grupy na euro 2012 i z czego tu sie cieszyc babo glupia

Gość misia125438
nie leże dupą do góry tylko ciężko pracuję i coś mi się od życia nalezy a nie tylko szara rzeczywistość praca,dom,kolacja i tak w kółko

Gość n123321
milcz babo glupia zycia nie znasz. teraz masz prace za chwile ja stracisz i co dalej zrobisz? dalej ci bedzie seks w glowie? babo próżna? lepiej idz i haruj.

Gość misia125438
n123 podejście do życia to ty masz zajebiste, schowaj się lepiej do piwnicy i nie wychodz bo tyle kataklizmów nas czeka i kryzysów...

Gość n123321
słuchaj kobito ty życia nie znasz. ty pierdzielisz o błahych rzeczach. a tu naprawdę coraz gorzej. niewiadomo jak żyć. jak się pozbierać. co chwile powodzie atakują. żywność drożeje. tusk szaleje z cenami. więc ogarnij się i nie pierdziel. weź nie pierdol bejbe.

Gość n123321
a tak w ogole to radze ci szykowac skrytke. bo w tym roku w grudniu nastapi kolejny kataklizm na skale swiatowa - koniec swiata.

Gość n123321
a wiesz w ogole co mowia najnowsze statystyki? najnowsze statystyki mowia ze co 3 sekundy kolejny polak traci prace. i co?? i dalej ci seks w glowie??? lepiej chwyc za gazete i szukaj pracy. tak na wszelki wypadek.

Gość misia125438
pesymizm cecha narodowa,ale żeby aż tak masakra

Gość misia125438
kropka i przecinek gdzie jesteś?

Gość n123321
kobito to nie pesymizm to realia to ty zyjesz w oblokach