Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja glupia czy on

Mój były mąż mnie dobija....

Polecane posty

Gość ja glupia czy on

Rozstalismy się ponad 2 lata temu a ten do dzis dnia potrafi mi przypomniec- kto kogo zostawil, czy nawet sie zalic jaka to ja zla.. ze wyszlo jak wyszlo (prawda jest calkiem inna), ale mniejsza z tym. MInely 2 lata, on ulozyl sobie zycie na nowo- a tu co jakis czas dostaje wiadomosci tego wlasnie typu. NIe moge pojac po jakie chiny truje mi ciagle dupe ... jakims zalami.. Wydaje mi sie ze skoro ma nowa kobiete powinien byc szczesliwy ze wyszlo jak wyszlo.. ze ma tak "cudowna" osobe, a nie jest z ta wredota czyli mna... Jak myslicie po jakiego... mi truje co jakis tydz tylek z wypominaniem- ze nie jestesmy razem??

Gość jak z filmu
bo cie nadal kocha

Gość ja glupia czy on
Nie, to w gre nie wchodzi, ma inna kobiete z ktora podobno jest szczesliwy, wiec... nie.. Czekam na inne podpowiedzi ;)

Gość szeptuchaaa
ewidentnie nie potrafi się z Tobą pożegnać. może to być miłość, przywiązanie lub po prostu gniew czy żal. gdybyś była dla niego obojętna, w ogóle by się tobą nie interesował.

Gość ja glupia czy on
No wlasnie, ale jak mu dac do zrozumienia, ze mnie jego zale juz nie obchodza... nie czas i miejsce na to.. bylo minelo, nie wroci i juz mam dosc wysluchiwania tych glupot. Mysle ze tymbardziej powienien dac sobie na wstrzymanie, poniewaz jest niby szczesliwy, wiec powinien chyba odzielic przeszlosc i zapomnien?

Gość kolorowe motyle
opcji jest kilka 1. zachowywał sie jak dupek, wie o tym, ale się nie chce przyznać nawet sam przed sobą - to go z toba wiąże 2. nie ma najmniejszej ochoty na bycie winnym rozpadu waszego związku, więc jak cie atakuje to sam się przekonuje że nie jest 3. jego szczescie jest na pokaz 4. nie umie przegrywać a z toba przegrał 5. jest utajonym sadystą i musi miec wroga - ty nadajesz sie idealnie 6. nie może pogodzić się z faktem że został przez ciebie tak potraktowany jak został 7. dokopałaś mu jak nikt inny na świecie no i wena mi się skończyła :D

Gość ja glupia czy on
kolorowe motyle :D dzieki :D poprawilas mi humor, Twoje odpowiedzi to jak strzaly w 10 z mojego punktu widzenia ;)) Mozesz smialo grac w bingo ;)))

Gość ja glupia czy on
plenerowa zona od zawsze uwazalam ze masz probemy z czytaniem .. plus rozumienie. Rozsmieszyly mnie te odpowiedzi, dosyc trafne.. a moja sytuacja wcale mnie nie smieszy.. ani cieszy!! Wkurza i dobija. Chce isc do przodu, zapomniec i cieszyc sie chwila, a tu co jakis czas - znowu i znowu jakies glupie teksty, ktore powinny nie miec miejsca.. bo po co..

ok powiedzmy, ze wierze, gdyby mnie to wkurzalo (takjak podobno ciebie) to za 5 minut mialabym nowy numer, widocznie dla ciebie jest to dosc trudne poprosic operatora o nowy numer, wrecz niewykonalne..

Gość ja glupia czy on
wiesz co, masz racje z ta zmiana nr, to bylaby najlepsza opcja.. ale mam ten nr dobrych kilka lat i naprawde jest troche zachodu ze zmiana nr'u wszedzie... poza tym szkoda mi zmieniac dla tego dupka.. mysle zeby kupic jakis model w ktorym blokuje sie :D albo i zmienie.... zobaczymy, ale dobry pomysl.. jednak bardziej chodzilo mi moze o podpowiedz- extra tekstu ktory go zakasuje?