Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj tam oj tam e tam e tam

Wszystkie problemy prawiczków biorą się tylko z uciekanie i obrażania się na

Polecane posty

I nie wmawiaj sobie Offerma że nie masz problemu. Bo ludzie tacy jak my "prawiki z kafe", no w pewnym wieku, jeśli wykluczy się bycie homo lub aseksualnym, to niebycie z dziewczyną/kobietą (mówię ogólnie o niebyciu w związku a nie tylko o seksie) jest raczej nienormalne. A jak jest coś nienormalne, to zawsze musi mieć jakąś przyczynę, brać się z jakiegoś problemu. Problemu który jest w Tobie, we mnie w Looserze i setkach innych, każdy ma swój problem który jest przyczyną tego... no chyba że ktoś wierzy w klątwy, voodoo itp to wtedy inna sprawa. Bo nie wierzę Offerma że nie chciałbyś mieć kogoś, człowiek nie jest zwierzęciem które ma w naturze samotne życie... nawet księża mają baby i dzieci.

żab-X "No mi sporo brakuje do Ciebie w prawiczym stażu" spox man, z tą naiwnością szybko nadrobisz. no chyba, że cię jakiś psycholog-gej rodziewiczy analnie akurat chodzę do psycholożki i to całkiem niezłej :classic_cool: 🖐️

"I nie wmawiaj sobie Offerma że nie masz problemu." no ba. a jak facet nie ma ręki to co ma zrobić, płakać? trzeba jakoś z tym żyć. a ty mi tu pierdolisz jak potłuczony wmawiając jakieś problemy.

"akurat chodzę do psycholożki i to całkiem niezłej" czyli nie leczysz się tylko chodzisz popatrzeć na babę. nieprofesjonalnie coś.

moim zdaniem największy "problem" offermy to idioci na kafeterii. jego intelekt jest tu jak gwiazda polarna wśród świetlików i dlatego za bardzo nie nawiązuje połączenia z cala resztą. cała jestem w wazelinie, tfu :classic_cool: :P

Gość Zuzanna Amelia & 22
Niedziel - normalne czy nienormalne ale bardzo rozpowszechnione. Z wiekiem wiele takich zaniedbanych spraw narasta i sie nawarstwia.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Bardzo dobry pomysl. jak sie nie ma co sie lubi trzeba lubic co sie ma.

Gość tez sie odchudzalem, ale to ni
1kg tłuszczu = 70000kcal. 1h biegu (truchtu) = 600-1000kcal, weźmy 700. 1h biegu = -700kcal, 100h biegu = -7000000kcal. powiedzmy ze 1h dziennie to 10 dni -7000kcal+BMR pozniej o tym powiem, 10 dni = -1(7milionow kalori)kg, 30dni w -3kg. Oczywiscie spalamy przy bieganiu 700kcal dziennie a zjadamy np. duzo wiecej z 3000 czy 8. Wiec zostaje 2800kcal na plusie, wiec czemu -700kcal dziennie? Skoro nadal 2800kcal na plusie. Ano dlatego ze jest cos takiego jak BMR. BMR to ilosc kcal potrzebna na wątrobe serce itd , zalozmy ze mamy BMR 15000kalori. Stad wychodzi -700kcal. 30 dni = -3kg, 300 dni = -30kg. Czyli nalezy chudnac 300kg w ciagu 3 dni. Co daje nam 30kg na rok. Wiec prosto policzyc ze to nie takie proste, brawszy pod uwage jeszcze fakt ,,apetytu na slodycze etc. wiadomo. ale jak sie chce to mozna, jak to sie mawia ,,slonecznik w buciku nic dobrego nie znaczy''. kazdy kto sie odchudza rozumie jak to jest jakie ciezkie i trudne. Troche rozumem ruszyc trzeba i wyliczyc wszystko, a nie nazekac na de en a itp. chyba ze sie ma grube kosci, ale to juz musi byc genetycznie jakos zmodyfikowane.

" Bardzo dobry pomysl. jak sie nie ma co sie lubi trzeba lubic co sie ma." rzekła zuza wymachując lubieżnie wielkim dildo... :P

Gość Zuzanna Amelia & 22
Ty lepiej powiedz co robisz tak pozno na kafe. Do pracy jutro nie idziesz ?

jakich prawiczkow? to to nie o odchudzaniu?

Gość Zuzanna Amelia & 22
Orange - odchudzanie pasuje. Offerma jest strasznie gruby.

najlepsza dieta dieta profesera kwasniewskiego kapusniak zupa warzywna wiadomo, tak mysle..

bo prawiczki sie boja zajsc w ciaze, bo to odpowiedizalnosc pappersy bobiko z gerbera szczepionki i trzeba uwazac na bobasa bo sie huknie w lep i zeby wybije i bedzie ryczal i sie zloi. odpowiedzialnosc w nocy rano w poludnie dziecko to straszna meka, to syzyfowe prace od rana do rana gorzej jak w tesko. a nie wiadomo czego to chce, czy glodne czy zeby udac klauna:) wiec lepiej nie bzykajcie bo bedziecie miec dzieci o wtedy problemy beda ha

a do gory wlasnie reklama ,, znow wypili mi caly bobofrut' to tak ku przeztrodze zeby nie wkladac , albo zeby wkladac tylko w pore wyciagnac ale to i tak wsiaknie jak baba chce to i tak zajdzie,jak nie z toba to z innym, a jak nie z innym to cie postraszy ze w ciazy i ja bzykniesz z nerwow w cipe i i tak zajdziesz , samospelniajaca sie proroctwo. tak natóra stworzyla swiat Bóg itd. ale zona to fajna rzecz, serio, przydaje sie w nocy i rano, w poludnie to w pracy sie najem ale rano i w nocy to tego:)

kobiety tez sie boja, ale jak trafiszna taka co sie nie boi to cie zbębni i bedziesz 9miesiecy chodzil w ciazy z nia;

Gość problem jest w tym
,że kobiety chcą tylko doświadczonych bo liczą się dla nich tylko mega orgazmy nic więcej. Albo zaliczasz panny za młodu albo idziesz do agencji zdobyć potrzebne doświadczenie. Ten kto nie chce iść do agencji zostaje prawiczkiem.

Gość co do facetów bez ręki
i co to mówi o prawiczkiach jeżeli facet z wideo bije ich wszędzie na głowę bo jest pewny siebie mimo kalectwa.

Gość nieatrakcyjny facet
nie ma po co skakac przy kobiecie, jak przystojniak ma ja od reki

Gość nie ma po co uczyć
się niemieckiego jak niemcy umieją od urodzenia :classic_cool:🖐️ powalasz argumentami :P

Gość nieatrakcyjny facet
taki facet zawsze bedzie dla kobiety kims gorszym, jesli kobieta ma swiadomosc ze moze miec kogos atrakcyjniejszego

Gość bądź tardy a nie
miękki. Z tylu kalek na kafe: loser, bla bla, argan i 100 innych to ty masz sznasę sobie poradzić :classic_cool:

ja sobie świetnie radzę. a to że nie mogę sobie pobzykać to nie koniec świata.

" A może psychoterapia zamiast narzekać?" Terapeuta mu laski nie załatwi. Będzie mu się spowiadał z dzieciństwa a dalej będzie sam. Jak pójdzie z NFZ-u to potraktują go jak petenta, jak prywatnie to zbankrutuje a terapia będzie dłuuuuga. Przypomnę też, że Cream chodził do terapeuty i nie dość, że nic mu nie pomogło to jeszcze większe bzdety wypisuje na forum. Nadmienię też, że mam siostrę po psychologii (magister) i chuj ze mną zdziałała. "Może pora znaleźć źródło swojego problemu i zacząć nad tym pracować? Poprawić swój charakter, zmienić sposób myślenia o sobie?" Przecież ty też nie miałeś nigdy dupy więc co go pouczasz? Nadajesz się na forum INCEL - tam też uważają, że jak facet nie ma laski to jest to tylko jego wina i niech posypie głowę popiołem, że naraża je swoim jestestwem na stres. "a jak tak i nie pomogło to widocznie źle trafiłeś." Więc najlepiej nic innego nie robić tylko szlajać się od specjalisty do specjalisty a nuż-widelec coś się zmieni. Wymyślił, geniusz posrany :D

Gość Zuzanna Amelia & 23
Dlaczego tak nie lubisz psychologow ?

Czemu? Patrz po sobie: pierdolisz od rzeczy i udajesz 'mundrą'. To samo psycholog.