Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka przez głupie ciuszki

nie mogę zasnąć przez 190 zł :(

Polecane posty

Jestem ciekawa, czy powiedzialas tej siostrze meza, jak ci ta pake przywiozla. Bo przeciez pisalas, ze ma ci przywiezc tylko 2 pary spiochow, skarpetki i czapke. A tu nagle piszesz o bodziakach, koszulach.... Nie skomentowalas tego?

Gość deliana
hmm a siostra nie zakrecila kasy? Przelepic ceny zawsze mozna właszcza gdy sie jest w centrum handlowym na zkupach Masz paragon?

Gość dziewczyna9
przecież pisała wcześniej że mała reklamówka tego była

Ludzie, ja mam jedne takie body! Kurwa co za oszuści! teraz to już dobiłyście mnie całkiem jak Boga kocham - mam jedne takie spioszki - za 29,99

Może reszte ona sobie wzieła. Widzisz sama tu masz 3 pary body za 30zł...

no teraz widzę :( Ja pierdolę...

A siostra nie wzieła dla swojego dziecka reszty? Bo nie wydaje mi się aby sklep oszukał

A siostra meza nie spodziewa sie czasem dziacka? Moze faktycznie podebrala i zrobila z ciebie wariatke?

TaK, mam paragon.. Wszystko z tego jednego sklepu. Na 190 zł bez kilku groszy. Sobie raczej nie wzięła, bo ona ma 18 lat, po co by jej to było? I co miałam jej powiedzieć? Zabieraj to? Mąż jej wygarnął. Chciała dobrze, a wyszło jak wyszło. Nie jej w sumie wina, że u nich w domu nie wiedzą co to TANIO.

Gość deliana
no to trudno Może jednak spróbuj oddać

Teraz to już na bank nie zasnę... A ja sobie myślałam z czego te body są zrobione, że cena pierwsza to aż 50 zł. A to za 3 sztuki było..

Prawda jest taka że było tanio, gdybyś dostała 3 śpiochy tak jak powinnaś, ja piernicze zawołaj jutro siostre i jej pokaż ze szukałaś i zadzwonisz do tego sklepu bo Cię oszukali.

Gość halo nie do wiary
a jesteś pewna, że ta siostra męża to uczciwa osoba? czy to nie dziwne, że dała ci ciuszki z 5-10-15 w torebce z wojasa? po co to niby przekładała? nie chcę Cię już bardziej wkurzać, ale byłam wczoraj w tym sklepie i widziałam te body - 3 sztuki za 24,99.

No a jak teraz oddam? Powiem, że dali mi w sklepie tylko jedne? kto mi uwierzy?

no gdyby w tej torebce były trzy sztuki takich body to tak - byłoby tanio. Ale nie za jedne!!!! Weźcie mnie zastrzelcie :( Mogłam nie zakładać tego topicu, lepiej było żyć w niewiedzy :(

No ale co mam dochodzenie teraz robić? Co jej powiem: Tyyy mała, a gdzie torba z 5.10.15?

Gość Neatrix04
Weź paragon i ciuszki i oddaj. Tez mi problem

Ale czekajcie, no jaki przekręt: mam paragon. tyle ile sztuk na paragonie tyle w torebce. I na każdej metce cena taka jak na paragonie, więc co mogła nakręcić?

Troche dziwna sytuacja... A może ona nie wiedziała ze trzeba wziąć 3 pary tych śpioszków..? swoją drogą co ona jeszcze nakupiła ze wyszło 190zł

Taki problem, że nie wiem czy mi przyjmą, skoro kupowane były w sklepie 160 km dalej.

Gość deliana
dobry pomysl z tym ze zadzwonisz ze cie oszukali Chociaz ja sprawdzisz a jesli okaze sie niewinna to i tak dochodz swoich praw w sklepie mloda dziewczyna mogla nie wiedziec ze to 3pak Sa kamery wiec wszystko jest do wyjasnienia

Gość halo nie do wiary
dziewczyno, nie denerwuj się tak. idź spać, jak rano wstaniesz i ochłoniesz to spokojniej do tego podejdziesz. jak masz możliwość to oddaj te ciuszki do sklepu, a jak nie to jakoś będziesz musiała się z tym pogodzić. siostra ma 18 lat i pewnie się nie orientuje jakie są ceny ciuchów dla dzieci, zobaczyła w sklepie, że wyprzedaż, to pewnie myślała, że się ucieszysz jak coś kupi. nic już teraz nie poradzisz, szkoda twoich nerwów.

Gość Neatrix04
Znaw sklepie jak masz paragon mozesz oddac ciuszki. No to teraz mozesz spac spokojnie

Ale czy Wy czytacie co ja piszę? Ten sklep jest 160 km dalej. Będę jechała tylko po to, by odzyskać dwa body za 20 zł? odzyskam 20 zł, a będę w plecy 150 za paliwo. Fest mi się kalkuluje.

Gość Neatrix04
Taaaak? To 18 letniasiostra wiało żyła do większego miast oddalonego o 160 km? W Litwa ludzi skonczcie z tymi prowo!

Gość efegeg
mozesz to przez 7 dni oddać w tym sklepie jak masz paragon

Gość Neatrix04
Pieprzony telefon zmienia literki. Mo ale już wiesz ze my wiemy ze to prowo;)

Napisałam przecież, że chciała dobrze, nie mam do niej pretensji. jak zadzwoniła i zapytała to bardzo się ucieszyłam, że o tym pomyślała. A tu później taki zimny prysznic. I gdyby nie to badanie jutrzejsze to może bym się tak nie wpieniła. Bo teraz muszę na to badanie wyciągnąć z oszczędnościowego, a sobie przysięgłam, że never never tego nie zrobię!!!

Neatrix możesz jeszcze raz napisać? Po polsku? Bo chętnie bym Ci odpowiedziała, ale nie wiem o co pytasz.