Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnoniewiem

jak oznajmic rodzicom ze moja dziewczyna jest starsza o 3 lata?

Polecane posty

Gość niewiemnoniewiem

nie wiem zupelnie jak to powiedziec. mam co prawda 21 lat ale pasowaloby w koncu powiedziec rodzicom co nieco;p no ale nie wiem jak? to az 3 lata roznicy. nie wiem czy mu pasujemy do siebie? ona to juz powazna osoba powinna byc a ja to jeszcze gowniarz. czy rodzice a nawet znajomi nie beda tym zniesmaczeni ze wzialem sobie taka "stara"? ze powinienem kogos w swoim wieku? wiem ze kazdy bedzie mi tu mowil ze wiek nie gra roli gdy sie na prawde kocha ze milosc nie zna roznicy wieku no ale nie wiem czy ich to przekona. a chcialbym raczej zyc z nimi w zgodzie.wiec co powiedziec? jakie argumenty za?

Gość najlepiej poszukaj młodszej
i po kłopocie

Gość szeptuchaaa
przepraszam, ale muszę to napisać - męska pizda z ciebie

Gość LegalnaBrunetka
Jak ją kochasz to z rodzicami dasz sobie rade :) to nie takie trudne , prosto z mostu im powiedz . Dorosły jesteś :)

Gość ale pocholerę mają na ciebie
ale problem :O 3 lata :O normalnie szok kulturowy :O

Gość niewiemnoniewiem
szeptucha ale o co ci w zasadzie chodzi?nie mialas nigdy problemu ze starymi?nie bylas zakochana?nie przedstawialas im swego wybranka? w jakim sensie ze mnie pi*da?

Gość kpekp[aqwe
hahahahaha 3 lata różnicy??!! Toz to nie jest duża różnica ale taki mlody pizdus jak ty widocznie jeszcze nie dorósł psychicznie do jakiegokolwiek związku hehehe zaraz sie poskładam koleś ze śmiechu - ja zawsze mialkem starsze dziewczyny tak o ok 5 lat

Przestań, 3 lata to nie różnica, przyprowdz ją do domu i nie mow ile ma lat i tyle

Gość wtf???????? o.O
wtf? przecież 3 lata to wcale nie jest dużo.... o.O

Gość szeptuchaaa
miałam problemy. a z ciebie pizda, bo przejmujesz się takimi pierdołami. boisz się, że się mamusia i tatuś zniesmaczą, bo twoja kobieta jest 3 (słownie - trzy) lata starsza! co z ciebie za facet? zlituj się. i jeszcze argumentów szukasz. naprawdę?

Gość tak jak TY
Dziwne masz relacje z rodzicami! Jak ja bym powiedział, że w ogóle mam dziewczynę to by się cieszyli nawet jakby była od nich starsza. też mam 21 lat.

Gość siostraMierzwa
Autor, nie tworz sztucznych problemow:O

To chyba prowo? Ja mógłbym mieć 10, 15 lat starszą i bym to śmiało powiedział.

Gość nie no przecież
to smieszna różnica wieku:O

Gość 3 lata to biologicznie je
stescie rowiesnikami!

Gość prawiczek 29 lat z kafełe
Widać jesteś za młody na dziewczynę

Gość dfghjk
burak jesteś, co to jest 3 lata? Rodzina ma na ciebie aż taki wpływ że się jej boisz???????????? Znam małżeństwa gdzie kobieta jest starsza 5 lat i nikt nie ma problemu z tego tytułu, to twoje życie, ty żyjesz z dziewczyną, a nie twoi rodzice...

Gość dalfOlkaTolka
ja mam faceta młodszego o 3 lata akurat :) i nigdy nie słyszałam, żeby miał takie głupie dylematy, jak Ty. Zupełny bezsens :P. Musisz się ze wszystkiego tłumaczyć mamusi i tatusiowi? Chyba nie dojrzałeś do żadnego związku.

Gość Sami2300
wydaje mi się, że przejmujesz się tą różnicą wieku, jakby to nie wiadomo ile było, a twoich rodziców to nawet nie obejdzie, bo te 3 lata to tyle co nic :P Sam się zdziwisz, że tak przebierałeś nogami ze strachu i niepewności, a ostatecznie to zwykła ciapka z ciebie i nikt się po za tobą nie raja tą różnicą wieku.

Dobrze Ci ktoś wyżej napisał,że męska pizda z Ciebie.Przeżywasz jak dziecko po kąpieli tak małą różnicę wieku.Chyba nie będziesz przed każdym pokazywał jej dowodu osobistego?Poza tym co komuś do tego z kim jesteś?To chyba Twoje życie i Twoja sprawa z kim jesteś szczęśliwy?Nigdy się nie tłumaczyłam z wyborów zyciowych Rodzicom czy znajomych.Miałam faceta 15 lat starszego,teraz zaczęłam się spotykać z facetem 6 lat młodszym i nikt się nie czepia.Dorośnij ;)

Gość Neatrix05
Weź sie w garść chłopie! masz 21 lat i trzesiesz portkami bo nie wiesz jak powiedzieć rodzicom ze masz 3 lat starsza partnerkę? :D

Gość Neatrix05
Eh gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy? ;)

bo prawdziwychhhhhh cyganówwwwwwww jużżżżż nieeeeeeeeeeeee maaaaaaaaaaaaaaa:P

Gość widocznie ma pojebanych
rodziców skoro wie że to będzie problemem , a wy debile nie potraficie tego zrozumiec

nie potrafimy zrozumieć problemu 21 latka który ciągle siedzi pod spódnicą mamy. Na co mu dziewczyna jak nie zamierza być sobą a tylko nakładką na rodziców?

Gość ja cie stary rozumiem
i sam nie wiem co bym zrobil w tej sytuacji. spotykalem sie kiedys z laska starsza o osiem miesiecy i chociaz bylo ok, czasami wychodzily pewne roznice z tym zwiazane... co dopiero trzy lata :O