Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToFaktOczywisty...

Prawdziwy mezczyzna chce tylko dziewicy a dlaczego ?

Polecane posty

Gość JulianTuwim
ale to nie znaczy,że Ci się to nie przydarzy:) miłość przychodzi cichutko, na paluszkach, nawet nie będziesz wiedział kiedy no i teraz pomyślisz,że jestem złośliwa, ale właśnie tego Ci życzę:)

Gość JulianTuwim
ale wtedy zrozumiesz o czym mówię i przyznasz mi wtedy rację:)

Gość GHAH frajer und konfident 666
Moje gg to 5473221 Pobajerzymy?

Gość JulianTuwim
jak zrozumiesz to przyznasz:)

Gość JulianTuwim
GHAH z kim chcesz rozmawiać i o czym?:)

Gość dwudziestoczterolatka:*
prawdziwy mężczyzna szuka kobiety, a chłopczyk dziewicy.

Gość JulianTuwim
uparty jesteś:) ale to można potraktować i jako wadę,i jako zaletę:)

Gość przeciez fiku mikuuu
to 25 dziewica 😭

Gość JulianTuwim
znam się na tym troszkę, jestem taka sama:) widzisz, jako zaletę dlatego,że jak ktoś jest uparty to zawsze będzie dążył do celu:) nie podda się łatwo, nawet jeśli życie rzuca mu kłody pod nogi, wielu naukowców ma tą cechę i dlatego nadal są wynalazki:) no bo pomyśl ile Edison się natrudził zanim wynalazł żarówkę, albo Maria Skłodowska-Curie zanim odkryła rad?

Gość JulianTuwim
fiku więcej, a Ty?

Gość JulianTuwim
bo jak się uprzesz nie w tą stronę co trzeba, to sobie możesz życie zmarnować i dopiero na stare lata zrozumiesz,że źle robiłeś i myślałeś, ale jak to się mówi wtedy musztarda po obiedzie:) żeby było szybciej - miłość istnieje:)

Gość JulianTuwim
zeeenek poczytaj trochę na ten temat, dowiesz się że nie tylko ja tak myślę:) fiku czy jak powiem,że mam 500 lat to Cię usatysfakcjonuje?

nie szukam satysfakcji z twojej strony, p prostu trudno mi pojąć że dorosłą kobeita moze szerzyć tego typu poglady :)

Gość JulianTuwim
bardzo proszę:)

Gość JulianTuwim
tego typu, tzn jakie?

Gość JulianTuwim
czy dla Ciebie to,że zostałam wychowana po katolicku i się tego trzymam przez całe życie to coś złego?

"to widać od razu nawet po sposobie ubierania" "chodzi o to,że dziewczyna, której zależy na zdobywaniu facetów bardziej świadomie eksponuje swoje wdzięki, czasem do przesady natomiast dziewczyna,której na tym nie zależy ubiera się dla siebie tak jak jej się podoba - to nie ważne czy założy mini, czy się wymaluje czy nie ale uwierz mi to widać z daleka" "dziewice są skromne" "kobieta, która się szanuje wie jak się ubrać,żeby być jednocześnie atrakcyjna ale swoim wygładem nie prowokować mężczyzn do nieuczesanych myśli" "mamy po prostu równo poukładane pod sufitem i nie zdejmujemy majtek na zawołanie, tyle i nic więcej" PODSUMOWUJAC twoje złote myśli: dziewica = skromna kobieta z gustem, niedziewica = lafirynda, która ma cycki an wierzchu i prowokuje mężczyzn i ściaga przed kazdym amjtki a ja znam i seksowne dziewice i niedziewice ubrane jak cnotki, większosć neidizewic ajkie znam to porządne dziewczyny i nei rozumiem czemu taka zakompleksiona gówniara czuje sie lepsza od nich

Gość JulianTuwim
niedziewica = lafirynda, która ma cycki an wierzchu i prowokuje mężczyzn i ściaga przed kazdym amjtki gdzie ja tak napisałam?

"mamy po prostu równo poukładane pod sufitem i nie zdejmujemy majtek na zawołanie, tyle i nic więcej"