Gość może w końcu to Napisano Lipiec 23, 2012 powinnam schudnąć i to dużo , niestety nie mam silnej woli ale i tryb pracy nie pomaga mi w tym , wracam pomiędzy 17-18 a w pracy nie mam możliwości zjedzenia czegoś ciepłego więc najczęściej jakaś kanapka , w sezonie sałatka , pracuję sama więc często nie mam czasu zrobić sobie przerwy na zjedzenie , jak wracam dopiero wtedy rzucam się na jedzenie, uczta trwa często do wieczora, zdarza mi się jeszcze coś zjeść ok 21 , po prostu organizm nadrabia całodniowe zaległości, odchudzanie podejmowałam już kilkanaście razy, nie dla mnie rozpisane diety czy liczenie jakiś punktów , z góry wiem że się do tego nie dostosuję, najgorszym grzechem jest to że moja dieta nie może obyć się bez chleba, uwielbiam go i mogę jeść kanapki nawet zamiast obiadu, mogłabym trochę ograniczyć ale napewno nie odrzucić, mogę za to zrezygnować z ziemniaków czy innych węglowodanów, słodycze też mnie nie kręcą, dodatkowym utrudnieniem jest oczywiście gotowanie dla rodzinki, komu chciałoby się jeszcze gotować osobny garnek dla siebie? zakupiłam formoline l112 , biorę drugie opakowanie i nie widzę różnicy waga waha się raz pół kilo mniej raz więcej, tak sobie myślę że może dlatego że ja nie jem za dużo tłustego a ten preparat eliminuje kalorie z tłuszczy , przeanalizowałam i pewnie jem więcej węglowodanów przez ten chleb, czy asystorslim może pomóc mi w walce z kilogramami? on własnie coś tam z nimi robi zmniejsza je czy coś takiego a ta tabletka na noc niby właśnie hamuje wieczorny apetyt, wydawałoby się że produkt w sam raz dla mnie ale jak myślicie? kto ma z tym doświadczenie? o formoline też było większość pozytywnych opini a tu co ? u mnie nie działa, poradzcie bo jestem załamana , nie chcę już nawet chudnąć dla wyglądu ale dla zdrowia a może jeszcze coś innego co zdecydowanie wspomoże moją walkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach