Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana!baa

Zawsze pod gorke

Polecane posty

Gość Zalamana!baa

Kurde tak myśle czy zawsze musimy mieć pod górkę mąż za niedługo pójdzie siedzieć to teraz zapierdziela po 14 zeby zostawić nam jak najwiecej kasy to nagle jest tyle do zapłaty ze chyba nie wyrobiny juz nas komornikiem straszą jestem załamana mamy rocznego syna i ja juz nie wiem wiecznie nam pod górkę gdyby nie syn to nie wiem co bym zrobiła czy ta meczarnia kiedyś sie skończy ? Mam dość :-(

Gość oł noł
Ze tez tak sie mnozy ta patologia..

Gość Aldona./'
Chyba ułożyłaś sobie życie z nieodpowiednim facetem.

Gość Zalamana!baa
Patologia ty jestes jebnieta nie wyopowiadaj sie. Tez tak zaczynam uważać :-( kocham go nad życie ale teraz ja i syn musimy placic za jego błędy z młodości :-( on jest dobrym człowiekiem to ze idzie siedzieć to nie znaczy ze jest nie wiadomo kim bo to tylko było za picie w mieści publicznym i prowadzenie pod wpływem.teraz to za wszystko wsadzaja :-( ale i tak jestem załamana nic ostatnio nam sie nie układa mam juz poważna depresję :-(

to co zabił kogoś jak prowadził pod wpływem? bo za samo prowadzenie pod wpływem to prawko zabierają i dają zawiasy. Więzienia przepełnione, więc byle kogo i byle za co nie wsadzą. Chyba, że recydywa.

Gość jfjfjfjfjfjfjfjfjffjf
Kret**ynko! Twoim zdaniem jazda pod wpływem to nic? Jak jeszcze rozumiem picie w miejscu publicznym, to jeżdżenie autem po pijaku to zbrodnia. A gdyby kogoś zabił, to co? Jak jesteś na tyle pusta, że wypisujesz takie komentarze i jeszcze w dodtaku układasz sobiezycie z takim człowiekiem, to teraz masz!! ZAWSZE POD GÓRKĘ! Też mi coś, sama żeś tą górkę sobie usypała :/

Gość jdcsvfkjkkj
"tylko" prowadził pod wpływem alkoholu i bidaka zamknąć chcą? i bardzo dobrze- tak pijaków za kierownicą karać powinni. ciekawe co był powiedziała gdyby taki "tylko pod wpływem" potrącił twoje dziecko. nie umie myśleć- poniesie karę. szkoda, ze waszym kosztem ale należy mu się

Gość Aldona./'
Zawsze będzie pod górke, po wyjściu będzie problem ze znalezieniem dobrze płatnej pracy. Zastanów się czy chcesz tak wegetować.

Gość ojtam ojtam
masz faceta pijaka i jeżdżacego po pijaku i troche sie znam na prawie i musiał nie pierwszy raz to zrobić żeby iść siedzieć - pewnie jechał któryś raz bez prawa jazdy i ciesz się że nikogo nie zabił to by poszedł na 15 lat - jesteś ślepa że tego nie widzisz i macie to na co zasłużyliście - szkoda dziecka

Gość oł noł
Mowilam ze to PATOLOGIA przez duze P

Gość placz placz
Dziewczyno proszę Cie wez sie wreszcie ocknij! Kochasz nad zycie skonczonego idiotę! Prowadzil pod wplywem i wg Ciebie teraz za wszystko wsadzaja? Wsadzaja za lamanie prawa a twoj kochas wlasnie zlamal prawo i pewnie nie nierwszy raz! Ja bym wszystkich,ktorzy jezdza pod wplywem wsadzala do paki!