Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymagający Marek

Idealny wzrost dla kobiety to 172-179 cm

Polecane posty

Gość Wymagający Marek

jeśli nie mieścisz się w tym przedziale - przegrałaś życie :)

Gość 54tg45ggg54
przegrała podwójnie bo do tego nie ma piersi :D🖐️

Gość Ja mam akurat 173 cm ..
Facet zaczyna się od 185 cm . Inaczej to frajer z małym

Gość Ja mam akurat 173 cm ..
Najgorsze są dziewczyny karły 155 cm myśli , ze mała pipa to wszystko może

Gość jbgoejboewj
Oj tak, małe to takie gnidy. I z reguły najbardziej pyskate.

Gość a zauwazyliście ???
zauważyliście, że te karłowate 155 są pyskate i chcą być zauważone ? No nie widać skrzata ale słychać

Gość Wymagający Marek
Ja mam akurat 173 cm .. Facet zaczyna się od 185 cm . Inaczej to frajer z małym Akurat tyle mam i 20 cm w bokserkach :P:classic_cool:

Gość no tak.....czyli
shakira, madonna, vanesaa paradis, kylie minogue i jeszcze wiele nazwisk przegralyscie zycie

o tak pravik kafe ma racje. kazdy kto krytykuje innych ma kompleksy czesto w tej dziedzinie, ktora krytykuje u innych. a ci ktorzy podaja jakis wzrost za idealny maja cos nie tak pos sufitem. nie ma czegos takiego jak wzrost idealny. ogolnie jest chyba przyjete, ze sredni jest najlepszy czyli dla kobiety 160-170 a facetow tak okolo 180-185. co nie znaczy, ze dziewczyna majaca 172 jest brzydsza lub facet majacy 188 mniej przystojny. kazdy jest postrzegany tak, jak sie czuje.

co to znaczy idealny? Idealny do czego? Większość kobiet tego wzrostu narzeka, bo nie może znaleźć wyższego faceta, a o szpilkach mogą pomarzyć. ja osobiście mam 163 cm i nie uważam, żebym była karlicą i pyskowała, bo mnie nie widać. Życie przegrały nie niskie dziewczyny, ale plujące jadem indywidua, którym nic nie pasuje ;)

Gość mały skrzaty....
Ale przecież to normalne , że mały skrzat mający 155 cm nie będzie miał długich nóg. Inaczej laska z 165 / 175 .

Gość Łukasz wzr
Z badań wynika,że standardowy facet ma około 175cm wzrostu - na co mu zatem taka laska? Idealne kobiety to te średniego wzrostu 160cm-170cm - pasuja niemal do każdgo faceta. Ja mam 182cm i nie pociągają mnie kobiety o wzroście powyżej 175cm - w szpilach są już za wysokie. Z resztą jak widzę wysokie=płaskie i o chłopięcym typie urody. Kobiece są chyba tylko modelki zagraniczne po ostrym make-upie i photoshopie. Bo bez tego to z chłopem nietrudno pomylić. Także niższe kobiety są seksowniejsze - wyzwalają w facecie instynkt opiekuńczy-samca-opiekuna;P

Gość nieoNN
tancerki Crazy Horse-wzrost-1,68-1,72 cm z tym że 172 cm to górna granica .Czy uważasz że tak piękne,proporcjonalne kobiety przegrały życie?

Gość Łukasz wzr
No co prawda kobieta poniżej 155cm to raczej kojarzy sie z dziewczynką a nie kobietą ale bez przesady. może być niska a śliczna jak z obrazka i posiadac wiele do zaoferowania w głowie. "wysoka jak brzoza i durna jak koza" - z doświadczenia się zgadza - wysokie kobiety myslą,że wzrost jest wyznacznikiem atrakcyjności, inteligencji i bóg wie czego jeszcze. Poszlo w nogi zabrakło na rozum:/ Ja uwielbiam średnie kobietki:)

Gość Wymagający Marek
"wysoka jak brzoza i durna jak koza" to wymyśliły karakany i nijak ma się do rzeczywistości, według najnowszych szwedzkich badań wzrost idzie w parze z inteligencją :classic_cool:

Gość .SzzuRuuBuuRuu
a ty ile masz wzrostu Marku ? ...

Gość Wymagający Marek
159 ale podobno od 160 w dół lepiej uprawiać sex analny.

Gość Wymagający Marek
wyżej napisałem, 185 cm to z kolei idealny wzrost dla faceta :P

Gość .SzzuRuuBuuRuu
A dlaczego obrażasz innych? Masz jakieś kompleksy o których musisz z kimś porozmawiać? Każdemu podoba się co innego, jedni wolą kobiety filigranowe, a inni wysokie. Po co wyzywać od razu kogoś od karłów i rzucać się na jakimś babskim forum jak mucha do gówna ? Poczułeś się w tym momencie lepiej?

Gość Łukasz wzr
Jasne - a ja czytałem o badaniach angielskich naukowców którzy potwierdzili - wyższe kobiety są mniej inteligentne - wpływ hormonu wzrostu. Wysokie kobiety nie zajmują wysokich stanowisk, nie brylują w dziedzinie nauki itp. Taka prawda. Czyli możesz mieć nizszą a mądrą kobiete albo wysoką i durną:P

Gość n123321
ja mam 177 cm hahahahahahaha zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice

też nie uważam, żeby 185 cm to był idealny wzrost dla faceta. Spotykałam się z takimi ledwo 170 cm, a teraz mam faceta 189 cm i oba warianty mają wady i zalety. Natomiast jeśli ktoś mierzy wartość człowieka w cm to tylko świadczy o przeciągu w czaszce. :)

Gość Łukasz wzr
Autor ma 185cm w wyobrażni zapewne. Albo żadna go nie chce:P Ani wysoka ani niska -stąd dziwaczne pomysły by się dowartościować na kobiecym forum:P Do głowy przychodzi mi tez jedna myśl - pewnie dostał kosza od "małej pyskatej dziewczyny":D

Gość Łukasz wzr
A tak gwoli ścisłości: CYTATY: Najgorsze są dziewczyny karły 155 cm myśli , ze mała pipa to wszystko może Oj tak, małe to takie gnidy. I z reguły najbardziej pyskate. zauważyliście, że te karłowate 155 są pyskate i chcą być zauważone ? No nie widać skrzata ale słychać Ale przecież to normalne , że mały skrzat mający 155 cm nie będzie miał długich nóg. Inaczej laska z 165 / 175 . ja mam 177 cm hahahahahahaha zazdrosnice zazdrosnice zazdrosnice JAK WIDAĆ Na powyzszych przykładach - im wyższa tym głupsza. Mnóstwo kompleksów i niskie IQ

Gość .SzzuRuuBuuRuu
Ja również przez około 2 lata spotykałam się z facetem który miał 172 cm. Nie przeszkadzało mu to w byciu miłym, uczynnym facetem który naprawdę robił wrażenie na wielu kobietach ... do tego był przystojny i wykształcony, więc nie wzrost określa to jakim jesteś człowiekiem, a to co masz w głowie i w sercu ...

Gość .sasanka.
Ech na przykładzie autora obaliliśmy najnowsze badania szwedzkich naukowców odnośnie wzrostu, a inteligencji. Możemy być z siebie dumni. Odwaliliśmy kawał dobrej roboty . 🌼

Gość Wymagający Marek
Łukasz wzr Autor ma 185cm w wyobrażni zapewne. Albo żadna go nie chce Jestem żonaty, a jeśli nie wierzysz w mój wzrost kurduplu mogę Ci pokazać dowód osobisty :D

Gość do ale badziew
mądrzę gadasz !