Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malami688

zakopane -co polecacie ?

Polecane posty

Witam wszystkich:) Wybieram się z dwójką znajomych na 4 dniowy wypad do Zakopanego. Nigdy tam nie byłam więc kompletnie nie mam pojęcia jak można ciekawie spędzić tam czas. Może polecicie jakieś miejsca które warto zobaczyć tańszym kosztem. Chcieliśmy na pewno zobaczyć Morskie Oko i trochę pochodzić ale nie mam pojęcia jak się ubrać na takie wyprawy w lipcu oraz jakie szlaki polecacie dla takich laików jak my. Pozdrawiam Marta:)

Gość ajron mydło
wyróchać góralke o nazwisku bachleda

Gość coś mi wycieka
Wszyscy chętnie zwiedzą Twoje czoko-oko.

jeśli pierwszy raz to proponuję szlaki dolinkowe Dolina Kościeliska Dolina Chochołowska Morskie Oko czy Dolina Pięciu Stawów, to nie wiem, tak na oko 3 x trudniej niż do Morskiego, więc najpierw idźcie tam i ocenisz, czy dacie radę do piątki co do ubrań - dobre buty z grubą podeszwa (do chodzenia po kamieniach), dobre skarpety, ubranie "na cebulkę" koszulka, bluza, deszczówka, coś na głowę od słońca, okulary musisz mieć mały plecak podręczny, w nim ubranie, mapę, coś słodkiego do jedzenia, ew. owoc niekłopotliwy typu banan, picie, komórkę, kasę, legitymację do zniżek

Gość ajron mydło
polecam dobrze się wysrać przed wyjściem w góry