Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola___lola

ktoś jeszcze ma dzisiaj doła?!

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
spoko:) nie musisz pić:) wpadnę do Ciebie i to ja będe pił, a ty dotrzymasz m towarzystwa:) tylko kup tego budweiserka i ewentualnie przygotuj cos do jedzenia, bo zawsze robię sie głodny przy alkoholu:)

jakie ustawić?:) ja poprotu odrazu Ci piszę co powinno być żebym nie był zawiedziony:) no chyba nie lubisz jak twoi goście są niezadowoleni?:)

no bardzo mnie to cieszy:) i mam nadzieję że będe zadowolony po wizycie u Ciebie:)

a mnie się zdawało, że to Velvet ma złamanie kłykcia kolana, a tu się okazuje, że doktorek...ciekawostka;-)

Gość trarararak
ico dalej maszddoła ?

Gość pomarańczlala
Ja mam doła od kiedy mnie zostawił, czyli dłuuuugo.... ;(

Gość napalonyyyyyyy
dlaczego masz dola? opowiadaj?

ja mam dzisiaj strasznego doła, a do tego mam takie nerwy na wszystko że za moment chyba jebnę się na sznurze Mało tego, jak się właśnie okazało... mój ex ukradł mi tabletki uspokajające :(

to nie jest prowo :P jestem wściekła, mam doła i zginęły moje tabletki, które miałam na czarną godzinę

ojoj.. to uspokuj sie.. usiadz wygodnie.. odprez sie.. i opowiadaj przez co masz dola? postaram sie zastapic te tabletki...

Gość dzis szczegolnie zdolowana
Ja mam dzis dola strasznego, bo zakochalam sie w moim kochanku i on we mnie tez a nie mozemy byc razem :(

skoro sie zakochaliscie to wasze malzenstwa itak nie maja sensu.. no chyba ze chodzi o pieniadze, dzieci itd.. choc pewnie jak bardzo tego chcecie to itak bedziecie razem.. moze nie jutro.. ale za rok, dwa

1) Doskwiera mi brak pracy :( Do biura mnie nie chcą, bo mam za małe doświadczenie - de facto w biurze prawie półtora roku. Do sklepu też nie, bo nie mam doświadczenia w sprzedaży. Jakby kurwa trudno było spakować pani bluzkę do reklamówki i uśmiechnąć się grzecznie :O 2) Jestem praktycznie sama w nowym mieście, czasem za przeproszeniem nie mam do kogo gęby otworzyć :( 3) Jeżeli nie znajdę w miarę szybko pracy to utracę płynność finansową a muszę opłacić mieszanie :( 4) Bardzo chciałam jechać na sunrise w tym roku, ale z powyższych względów nie mam o czym marzyć :( 5) wkurwia mnie mój zwierzak, który napierdala miską o kraty :O

ale uwielbiam z nm rozmawiac, przebywac i sex............jak pomysle o sexie to znow mi sie chce :(

guliette.. nie doloj sie tak z powodu pieniedzy... no wiem ze ciezko o prace... a znajomi.. wyjdz na impreze.. zabaw sie.. poznasz nowych ludzi... no albo zostaje jeszcze internet... napewno znajdziesz tu ciekawych ludzi z twojego miasta.. a na sunrise akurat sie wybieram wiec zapraszam...he

dzis szczegolnie zdolowana..wiesz moze to byc tylko porzadanie.. no ale nie oszukujmy sie sex to wazna sprawa.. nawet bardzo... radzil bym wam byc razem.. bo z czasem zaczniecie byc zazdrosni o siebie.. wiesz bedziesz wkurzona ze on teraz jest z nia a nie z toba.. no i na odwrot.. wiem ze dzieci to przeszkoda... ale z czasem napewno tez by to zrozumialy... a ile masz dzieci? ile lat?

No właśnie problem w tym że ja tutaj znajomych raczej nie mam, raptem kilka znajomych ale one wychodzą od wielkiego dzwonu... Z tą pracą to nie jest tak, że ja się dołuję specjalnie, owszem byłam na kilku rozmowach ale to są dziady i oszuści, najchętniej praca na prowizji a mnie na to nie stać. Mam 700zł za pokój, 110 za laptopa i 120 abonament za telefon :( Jeszcze :O zapomniałam napisać... przespałam się z kolegą, który to od tamtego czasu czyli 3 tygodnie się nie odzywa.... Ha Ha Ha :O:O:O napalonyyyyyy a kupisz mi bilet chociaż na sobotę :)

no co ten kolega ma w glowce to ci nie powiem.. pewnie balagan wiec olej go.. no pracy ci nie ogarne.. ale na sunrise powaznie moge cie zabrac na weekend.. jestem z wielkopolski.. wystarczy ze wsiadziesz w pociag i wysiadziesz w poznaniu.. a dalej to juz ja zapraszam wiec nie musisz sie o nic martwic

Wspolnie mamy trojke, moje 2 i jego jedno i sa male :( Nawet jeszcze do szkoly nie chodza. Ludze sie ze to pozadanie, z mezem tez mam cudowny sex, ale z tym drugim jest inaczej, dotyka mnie tak jak lubie i wszytsko inne robi tak jak lubie. Na codzien raczej bardziej dominuje, jestem bardzo silna kobieta....w lozku, w zyciu, we wszytskim......ten drugi potrafi mnie tak dotykac, ze czuje ze to on wyznacza granice, on pokazuje mi co i jak, i ufam mu we wszystkim, wiem ze zrobi to tak, ze bede sie cudownie czula. Codziennie ludze sie ze to tylko sex, ze to minie, nigdy meza wczesniej nie zdradzilam i to cos nowego, ciekawego w moim zyciu......---i chcialabym zeby sie naturalnie zakonczylo, nie potrafie tego sama zrobic :(