Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam już nie wiem.. ..

dziewczyna która czasem wygląda grubo.....

Polecane posty

Zazwyczaj wygląda bardzo ładnie, zgrabnie, szczupło i seksownie, ale czasem się tak jakoś ubierze, że wygląda grubaśnie, szczególnie na brzuchu :o i niezbyt mi się to podoba Sam już nie wiem już czy Ją podrywać. Co byście zrobili

Ja bym w to nie wchodzil, bo jak teraz juz sie zapuscila to pozniej bedzie tylko gorzej

Sluchaj Agi91Slask to zwiazesz sie z laska, ktora za jakis czas bedzie gruba.

Ona nie jest zapuszczona tylko się tak czasem beznadziejnie się ubiera, że wygląda wtedy grubo albo wersja 2 jest gruba i się ściska i wtedy wygląda szczupło.... i ja nie potrafie odgadnąć :o PS to nie prowokacja

I to jest tragedia narodowa, że ktoś jest gruby. Ogłoś żałobę narodową! To, że ktoś ma wystający brzuch, to nie oznacza od razu, że jest gruby. A jak ta dziewczyna pracuje fizycznie to już w ogóle byłoby niepoważne spojrzec na taką dziewczynę, prawda zeenku?

Gość raczej nosi gacie obciskowe
wysokie na brzuch , najwidoczniej jest gruba i kamufluje to , tym tropem idz

często chodzi w leginasach - nogi ma świetne i pupe też

"I to jest tragedia narodowa, że ktoś jest gruby. Ogłoś żałobę narodową! " No heloł, jak ktos jest gruby to jest gruby i juz. "To, że ktoś ma wystający brzuch, to nie oznacza od razu, że jest gruby." Jak kobieta ma wystajacy brzuch to nie jest gruba? To jaka? Wystajacy brzuch to jest szczyt zaniedbania. "A jak ta dziewczyna pracuje fizycznie to już w ogóle byłoby niepoważne spojrzec na taką dziewczynę, prawda zeenku?" Nie mieszaj roznych rzeczy. Co ma otylosc do dziewczyny pracujacej fizycznie?

sprostowanie: nogi ma ładnie umieśnione - nie takie patyki, "takie w sam raz" a pupe bioderka szczupłe, pod leginsami tego bu nie mogła ukruć jak by miała grube więc nie rozumiem skąd ten brzuch ;) Zeenka nie słucham bo to kafeteryjny głupek

"Zeenka nie słucham bo to kafeteryjny głupek" Dzieki za komplement.

Wg Ciebie gruba dziewczyna - źle. Pracująca fizycznie dziewczyna - źle. Jest masę dziewczyn, które są szczupłe, a wystaje im lekko brzuch. Wg Ciebie najlepiej chyba cwiczyc do upadłego, żeby Cie zadowolic. I nie mów, że wystarczy chwila, żeby potrenowac i miec super płaski brzuch, bo nie wszyscy mają na to czas.

to do mnie czy do Zeenka?

Gość assatka
każdy jest inaczej zbudowany, może być cała szczupła a brzuch mieć bardzo gruby.. jesli zastanawiasz się nad jej brzuchem, to odpuść. Żal dziewczyny by zainteresował się nią facet, który nie wie czy ją poderwać czy nie. Nic na siłę, inny się znajdzie-bardziej 'rozwinięty'.

Zeenka, ale Ciebie może też... Znam dziewczynę, która ma nogi jak patyki, a brzuch odstaje. Po prostu taka natura.

Gość Wielkie PHI!
Ona w te dni ma po prostu okres - są takie kobiety które mają idealną figurę a w okres organizm robi im brzydkie kawaly. A wy od razu że się zapuściła, że wieloryb i spaślak.

"Wg Ciebie gruba dziewczyna - źle. Pracująca fizycznie dziewczyna - źle." No zle i co z tego? Czyli jakbym lubil grube fizyczne, to wtedy by bylo wszystko ok? Kazdy ma swoje gusta, sorry winetou. "Jest masę dziewczyn, które są szczupłe, a wystaje im lekko brzuch." Jakby tej dziewczynie "wystwal lekko brzuch", to watpie zeby w ogole postal taki topic. Poza tym jesli dziewczyna jest szczupla a wystaje jej lekko brzuch to znaczy ze albo je za duzo pizzy albo pije za duzo piwa (oraz zapewne nie uprawia zadnego sportu) i to dobrze nie wrozy na przyszlosc jesli chodzi o jej sylwetke. Mloda dziewczyna z odstajacym brzuchem? Tra-ge-dia. "Wg Ciebie najlepiej chyba cwiczyc do upadłego, żeby Cie zadowolic." Zdrowe odzywanie i basen raz w tygodniu mysle powinien wystarczyc. " I nie mów, że wystarczy chwila, żeby potrenowac i miec super płaski brzuch, bo nie wszyscy mają na to czas. " Moge sie zalozyc, ze robi 1000 innych, niepozytecznych rzeczy (z pisaniem na kafeterii wlacznie), ale oczywiscie godzinki raz w tygodniu na basen nie znajdzie. Nie kupuje tej wymowki.

Gość 7898765432
gorzej ci sie trafic nie mogło bo mam tak samo , nogi i pupa szczuplutkie , tłuste brzuszyszko i wystające boczki , wielki cyc i szerokie ramiona , to jest męska sylwetka strasznie nieładana mimo ze wielkie cycki i szczupłe nogi a waże 53 kg przy 165 wzr , jak ona ci się roztyje to bedzie wyglądała jak babochłop , wiem bo przytyłam na czas ciąży zrobiłam sie locha [plus 12 kg ] przy tym wzroście wpisz w google '' babochłop '' i ''figura jabłko'' zobaczysz o czym mówie

assatka każdy jest inaczej zbudowany, może być cała szczupła a brzuch mieć bardzo gruby.. nie bardzo, ale troszke jednak ma - tak prawde pisząc to się czasami zastanawiam czy Ona nie jest we wczesnej ciązy, ale chyba nie bo jest chyba sama, i to mnie właśnie troche powstrzymuje do czegokolwiek Z tym okresem pytanie do kobiet to prawda co napisał/a Wielkie PHI??

Gość z okresem to bzdura
brzuch moze być bardziej wzdęty na ten czas ale nie tak zeby to było widoczne dla otoczenia

do 78.... Dekolt ma nieduży i u góry też jest raczej czczupła taka filigranowa

Gość assatka
owszem podczas okresu organizm magazynuje wodę, ale u mnie tę różnicę widzę tylko ja. Ale to też rzecz tego, że mam płaski brzuch nawet jakby mi przybyło było by w miarę ok

"To daj jej na basen " Dlaczego ja mam jej dac na basen?:) " Ty z pewnością jesteś okazem zdrowia, piękna i ynteligencji" Nie, ja jestem schorowany, nieatrakcyjny i glupi, co nie oznacza, ze nie mam prawa miec wlasnego zdania i go wypowiadac:)

Gość proekozielona
moze ma problemy z jelitami i brzuch robi sie wiekszy, swoja droga to dobrze, ze jest grubsza czasem, nie bedzie musiala miec w zyciu takiego plytkiego frajera jak ty

Gość olej ją skoro juz teraz
zauważasz ułomności , po co ci laska która nie do końca jest taka jak byc powinna?

Gość jak wygląda zeeenek
lordoza, platfus, wieeeeeeeeelki brzuch, łysina, brak zębów, gęba owalna ale w poziomie.

"lordoza, platfus, wieeeeeeeeelki brzuch, łysina, brak zębów, gęba owalna ale w poziomie." Tak wlasnie wygladam, z ta roznica ze mam kilka zebow z tylu.

Masz prawo do własnego zdania oczywiście. Ale ulegasz stereotypom - wszystkich wrzucasz do jednego wora. Jeśli ktoś pisze, że dziewczynę pracującą fizycznie nie da się traktowac poważnie i dziewczyna z wystającym brzuchem to tragedia, to co można o Tobie myślec? Łatwo jest tylko oceniac. Sorry.