Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam już nie wiem.. ..

dziewczyna która czasem wygląda grubo.....

Polecane posty

Gość LegalnaBrunetka
Sory , ale Głupoty gadasz zeenek . Kto normalny jest z kimś tylko dlatego , ze ma figure modelki ? Jak ma fajny charakter , to czemu masz nie startować do niej ? Wygląd i tak przemija , nie oszukujmy się. Można nawyżej dbać o siebie . ;)

Gość sam już nie wiem.. ..
dlaczego płytkiego frajera :o :o co to moja wina, że mi się to rzuca w oczy, Ona mi się podoba ale może rzeczywiście jest w ciąży :o w takim przypadku pozostaje czekać, jak szybko kobietom w ciąży rosną brzuchy???

"Sory , ale Głupoty gadasz zeenek . Kto normalny jest z kimś tylko dlatego , ze ma figure modelki ?" Popadasz w skrajnosci. Nikt nie pisze o figurze modelki. Po drugie czy naprawde sadzisz, ze ktos kto dba o siebie i jako tako wyglada nie zwraca uwagi na wyglad potencjalnego partnera? Na wyglad obecny i na "rokowania na przyszlosc" w tej sprawie. Oczywiscie, ze zwraca. A zwlaszcza faceci. " Jak ma fajny charakter , to czemu masz nie startować do niej ? " Bo mi sie nie podoba fizycznie. "Wygląd i tak przemija , nie oszukujmy się. Można nawyżej dbać o siebie " O matko wiadomo, ze wyglad przemija, ale nie jeszcze nie powod, zeby atrakcyjny facet mial sie wiazac z nieatrakcyjna, czy ladna, ale zaniedbana kobieta.

"Masz prawo do własnego zdania oczywiście. Ale ulegasz stereotypom - wszystkich wrzucasz do jednego wora" Oj juz tak nie bierz wszystkiego do siebie co pisze. ." Jeśli ktoś pisze, że dziewczynę pracującą fizycznie nie da się traktowac poważnie" Napisalem to w zupelnie innym znaczeniu. Wyrwalas zdanie z kontekstu. " i dziewczyna z wystającym brzuchem to tragedia, to co można o Tobie myślec? Łatwo jest tylko oceniac. Sorry." Ale ty mozesz o mnie myslec co chcesz. Zniose to. Ale nie zmienie zdania na temat wystajacego brzucha u mlodej dziewczyny i juz (pomijajac oczywiscie kwestie zdrowotne, ale to promil).

Gość proekozielona
szkoda, ze my kobiety nie mozemy dojrzec od razu tego co niewidoczne u was przystojkniaczków. Pewnie polowa bylaby nieatrakcyjna od razu.

Zeeenek po prostu buja w obłokach i myśli, że Polki mają się tak dobrze jak hollywodzkie gwiazdy, które mają za sobą tabuny ludzi od wizerunku, wyglądu itd. :) Pommpek ok, a Tobie? autorze - nie ma ludzi idealnych. Jeśli ten brzuch Ci tak przeszkadza, to daj sobie z nią spokój. Na pewno znajdzie innego, który zaakceptuje jej "wadę" :) Jakby ludzie mieli patrzec tak drobiazgowo na wszystko, to Ciebie jak i mnie by pewnie na świecie nie było, bo ludzie nie łączyliby się w pary ze względu na małe "wady".

Gość proekozielona
no jak to czego? rozmiaru mózgu off course

"Nie wyrwałam nic z kontekstu. to Twoje słowa zeeenek i za to pewnie nie jeden by Cie naubliżał." Tak, to sa moje slowa, ale wyrwane z kontekstu. Jak czytasz ksiazke, to nie mozesz wyciagac jednego zdania i go analizowac nie czytajac calej reszty. KONTEKST.

Gość proekozielona
własnie... a Wy macie polscy chłpcy male mózgi :)

"własnie... a Wy macie polscy chłpcy male mózgi " No mamy i co? Ja nie ukrywam, ze jestem prostym czlowiekiem.

Gość proekozielona
potraficie wytykac tylko mantakemnty, a sami co ma cie do zaoferowania? zadnych wad? jesli ci ta panna nie pasuje do konca to daj jej spokój, bo tylko jej zniszczyc poczucie wlasnej wartosci bye idealny autorze

zeenek nie tłumacz się, bo ja doskonale wiem, co napisałeś w tamtym wątku. Siedzisz tu, oceniasz i nic z tego nie wychodzi.

dzieki ale mam stare gg i narazie sie nie odezwe moze pozniej cos wykombinuje ide zaraz ogladac 4 pancernych :D hueheuheu Pzdr :*

Gość lubię Jabłka
autorze a nie pomyślałeś,że ma okres kiedy ma taki większy brzuch i wydaje ci się gruba,ja puchnę przy okresie,zbiera mi się woda,mam grube wtedy nogi,brzuch mam wzdęty,muszę popuszczać pasek od spodni.Wiele kobiet tak ma,coś mam przeczucie,że ona też.A po okresie znowu szczuplutka jestem.