Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalitka21

Projektowanie Ubioru

Polecane posty

Gość kalitka21

Cześć, czy ktoś z Was słyszał o projektowaniu ubioru na Krakowskich Szkołach Artystycznych? Trochę poczytałam na ich stronie internetowej, i wydaje się w porządku. Ale jestem ciekawa jak wyglądają zajęcia. Dziękuję.

Gość Koparka12
Przede wszystkim jest dużo warsztatów, co do tego nie ma przeproś, nie łudź się, że to będzie siedzenie na tyłku na wykładzie. Praca na maszynach, rysowanie, malowanie, warsztaty z biżuterii, dodatków, sztalugi, duże projekty to dodatkowa praca w domu. Potem pokazy, kunkursy, jest tego trochę... Trzeba dużo dać od siebie, ale potem ro procentuje, sporo absolwentów wyjeżdża do Niemiec i Włoch, zdarzają się we Francji. Godne polecenia dla osób, które naprawdę to lubią i wiążą z tym przyszłość, zdecydowanie odradzam osobom, które tylko czekają na łatwy dyplom. Pozdrawiam.

Gość she1990
Cześć, Jestem po pierwszym roku SVM-U ( VISUAL MERCHANDISING). Nieukrywam, że rozpoczęłam kierunek nie tylko ze względów hobbistycznych, ale przede wszystkim z nadzieją na rychłe znalezienie pracy po ukończeniu kirunku. Na półmetku studiów jestem bardzo zadowolony ze zdobytej wiedzy dotychczas, czuję że sie uczę poprostu, teraz jestem przed kursem wakacyjnym również w KSA, sądząc po opiniach jakie udało mi się znaleźć w internecie i usłyszanych od znajomych bardzo fajna i pomocna sprawa te kursy :)

Gość PastaRasta
Siema, fajnie znaleźc w końcu kogoś z KSA :D :D :D Tez jestem weteranem, może nie po Sapu ale po SKFie :D Jeśli chodzi o szkołę to polecam w ciemno, ludzie niesamowici, fajna atmosfera, studio zdjęciowe na wysokim poziomie, dobry sprzęt, jedynie brakuje dramatycznie stołówki :D O kursach nie slyszałem, ale jeśli są takie dobre, to chętnie się zapiszę :D

Gość Morrar
Hej, szukam dobrej szkoły dla siostry, koniecznie w Krakowie. Mówiła o KSA, dlatego szukam opinii. Wiem, że w tym roku już nie zdążymy, ale w przyszłym roku siostra ma maturę, kończy szkołę i szuka alternatywy dla ASP gdyby się nie dostała.

Gość Dor11
W szkole można się pewnie wiele nauczyć i fajnie bawić ale niestety później jest start w rzeczywistość a tu niestety liczy się kasa ,dobre plecy oraz powiązania rodzinne. W tego typu kursy jak chcesz myśleć o tym poważnie nie wierz liczy się solidna uczelnia typu ASP no Łódzkie ,bo z takim kwitkiem poza rozmową rekrutacyjną na nic więcej w dobrej firmie się nie załapiesz. Nie wiem czy wiesz ale np dobry pokaz dyplomowy potrafi kosztować ok 30 tyś zl. Modelki fryzjerzy ciuchy itp.

Gość Szuda
Dor11 wiesz może coś więcej o sapu? Jeżeli tak to super bo mam sporo pytań...

Gość gość
Osobiście uważam, że powinieneś sprawdzić program BricsCAD. Sam z niego korzystam i jestem zadowolony. W porównaniu z innymi ma takie same możliwości, a kosztuje o wiele mniej. Sprawdź www.vectorsoft.pl.

Gość gość
Zajrzyj na www.vectorsoft.pl. Oferują świetny program – BricsCAD. Oferuje takie same możliwości jak każdy inny tego typu program, ale jest w konkurencyjnej cenie.