Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta30-letnia........

MĄŻ ODCHODZI DO STARSZEJ KOBIETY... A TO JA JESTEM MŁODSZA!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kobieta30-letnia........

Mam 32 lata. Mąż 33. Mamy córkę 4 letnia. Okazało się,że moj facet wybrał sobie na towarzyszke zycia kobiete ,która ma 41 lat!!!!! I mial z nia rok romans... Jestem w szoku, choc z mężem moje relacje były juz ochłodzone, to jednak boli. Wczoraj powiedział, widziałam ją. I wiecie co najgorsze,że onaq nie wyglada na tyle lat!!!!!!Mąż powiedział,że ja po urodzeniu córeczki przestalam dbac o siebie,że niepotrzebnie ścielam wlosy, ze mam spora nadwage,ze nic nie robie z tradzikiem ( od ciazy sie z tym borykam)..... Fakt przy dziecku lepiej miec krotkie wlosy, nie mam czasu na ukladanie, obciełam na tzwn"chłopczyce", po dziecku jeszcze mi zostalo jakies 8-9kg... Kurwa, kurwa, kurwa!!!! Chcialabym nia byc tą blondi co tak na swoj wiek nie wyglada...Nienawidze jej!!!

Gość hmmmm co by wam napisac
za kilka miesiecy bedzie żebrał o powrót, a teraz weź sie za siebie i zadbaj

watpie zeby prosil o powrot jak zmadrzeje to znajdzie o minimum 10 lat mlodsza

Gość a co w tym dziwnego
przed slubem nie wygladałaś jak baleron .Gdybyś tak wczesniej wygladała żaden facet by cię nie chciał . Ja mu się nie dziwie z potworem ślubu nie brał . Myslicie baby ,że po ślubie to już nie trzeba o siebie dbać . Moja siostra ma 2 dzieci i nadal jest szczupła i zadbana , więc wymówka urodziłam dzieci jest bez sensu .

Gość psychiatra z sąsiedztwa
a za ci jej nienawidzisz? za to że wyszłaś za idiotę? :D

Gość dooookładnieee
"Moja siostra ma 2 dzieci i nadal jest szczupła i zadbana , więc wymówka urodziłam dzieci jest bez sensu ." - zgadzam się! Moja przyjaciółka ma roczne dziecko, figurę lepszą niż przed ciążą i blond włosy do pasa! Się chce, to można...

Gość oj nie chciłabys byc
byc pruchnem po 40 tce , takie kobiety zwłaszcza samotne są odbierane jako wysmiewane ryczące czterdziestki , i sporo w tym prawdy skoro znalzła sobie młodszego kochanka , a twój mąż to gówno wart frajer nie martw sie , twoje zycie stoi otworem bez nieodpowiednich ludzi którzy są teraz

Gość etertretretret
roznie to w zyciu bywa... znam nawet przypadek kiedy gruby i brzydki facet miał ładna dziewczyne ( nie wiem jak to sie stało) i ja zdradzał z jakas o wiele brzydsza od niej...

Gość trele morele30
a dlaczego tak sie zaniedbalas? Tez urodzilam dziecko ale nigdy nie dopuscilam by chodzic zaniedbana.

Gość Facet to podłe stworzenie!
Jest takie stare powiedzenie. Jak suka nie da to pies nie wezmie.Wszystkie te@ które rozbijają małżeństwa powiesiłabym za picke w widocznym miejscu żeby inne rurska widziały co je czeka gdy zaczną łajdaczyć się z żonatymi chłopami.Każdej takiej francy życzę,żeby nigdy miłości nie zaznała i marnie skończyła! Zobaczysz z czasem taki zmadrzeje i wróci do Ciebie na kolanach,wówczas Ty go olejesz. Mojej sąsiadki mąż odszedł do starej dupy,a gdy przeszedl na emeryturę i kasy było znacznie mniej kochanica wyrzuciła dziada na zbity pysk.Widziałam jak błagał dawną żonę,żeby go przyjęła.Zmarł na słomiance.Wszystkim tym skurwielom taki koniec jest pisany.Olej dziada,jezscze Tobie słońce zaświeci.

Gość Lena Magdalena1991
Zignoruj go, zadbaj o siebie i pokaż co stracił :)

Gość to nicniezna czy
Mnie mąż też zdradził z babolem o 11 lat starszym. Różnica polega na tym, że ona gruba, brzydka, krótkie rude włosy takie typowe dla kobiet po 40. A ja wysoka, szczupła, długie blond włosy- nigdy na powodzenie nie narzekałam. I bądź tu mądrą,

Gość do autorki..........
Skoro brał szczuplejszą, długowłosą i zadbaną a tak sie zaniedbałaś to rozgrzeszam twojego faceta - choć sama jestem kobietą. A czy poszedł do młodszej czy starszej - co za różnica. Kobieta 40 letnia potrafi wyglądac bosko, ba.. nawet i 5o letnia

Gość UUUUUNNNMMMM
co wy pierdolicie o wyglądzie. widocznie była lepsza nie wiem w czym: łóżku, intelektualnie, emocjonalnie - obojętnie w czym. Według niego była lepsza.

Gość krakowikowik
już najwyższy czas aby dotarło do wszystkich że wiek u kobiety nie ma znaczenia, tylko jej charakter, wygląd i poczucie humoru. Każda młoda jest zdziiona że skasowała ją starsza od niej kobieta . stereotypy was zgubią bo nic już dawno nie jest takie jak kiedyś, dzisiaj te kobiety mają kasę i świadomość swojej kobiecości, są super w sexie i nie zachodzą w ciążę. Lekcje już dawno odrobiły i najnormalniej w świecie odcinają kupony. Pamiętaj, to mąż Ciebie zdradził , dla niej Ty w ogóle nie istniejesz i to również nie jest stereotyp a fakt.

Gość była kochanka przyjaciółka
To powiedzenie jak suka nie da pies nie weźmie jest durne. Byłaś w sytuacji, gdzie adoruje cię żonaty facet?. Jak o ciebie zabiega?. Jak szuka z tobą kontaktu? Kupuje ci kwiaty! Prezenty, zaprasza na kolacje? Do tego jest przystojny! Zatrzymuje auto i całuje cię w policzek. Wszystko trwa 2 lata. Dochodzą potem pocałunki a w końcu się zakochujesz i wpadasz po uszy. Jeżeli ktoś jest draniem to tylko facet i do niego trzeba mieć pretensję nie do tej kobiety, bo ona też ma uczucia. Kiedyś też mi się wydawało, że kochanką żonatego nigdy nie będę! Mnóstwo facetów odstawiłam! Byłam kochanką doszło do sexu i było super. W momencie jak chciał zostawić żonę wycofałam się z tego układu, bo ma dzieci. Kocham go bardzo mocno. Jestem z nim emocjonalnie związana. Teraz jestem jego przyjaciółką. Dałam mu wskazówki co ma robić, żeby ratować swoje małżeństwo. Podziałały na chwilę. Dalej przyjeżdża do mnie na kawę, dalej zabiera mnie na kolacje. Daje buzi na powitanie i pożegnanie. Twierdzi, że nie umie żyć beze mnie. A wiesz dlaczego? Bo rozmawiamy ze sobą szczerze do bólu i jesteśmy na siebie otwarci. Za późno go poznałam:( Czujemy się dobrze w swoim towarzystwie.

Gość mówiłam ze faceci wolą
jak kobieta ma długie włosy. Te ściete na chłopaka to dewotki albo dziewice

Gość dalej się obcinajcie głupie
Dalej się ocinajcie na jeża lub chłopczyce a zobaczycie jak skonczycie jak autorka hahha . A po drugie to znam kobiete ma 40 lat urodziła 4 dzieci, a nigdy nie powiedziałabym , że ona ma tyle lat na 34 max wygląda i figura lepsza niż u niejednej nastolatki.

acha i jestem starsza od niego o 3 lata, a od jego żony o 8 lat. Jestem atrakcyjna, potrafię się ubrać, jestem niezależna finansowo od nikogo. Ona to taka kula u nogi jego i ma tego świadomość. Całe życie na jego garnuszku!! Typowa kura domowa!! Zero pasji, zainteresowań!! Ma dzieci i złudną gwarancję, że ma ślub i jest bezpieczna (gdybym była taką suką a nie jestem) dziś byłby ze mną. No i załatwiłam jej pracę, tak na wszelki wypadek, że gdyby kiedyś chciał od niej odejść, żeby była niezależna finansowo, zresztą kobieta pracująca, jakąkolwiek prace by nie wykonywała jest dla faceta bardziej atrakcyjna i to jest fakt. Jak pracuje, to między nimi zaczęło się układać, to też jest fakt!! Jak zaczęło się układać ( a czuła wtedy, że on kogoś ma teraz jestem tylko jego przyjaciółką!!) To uwaga rezygnuje z tej pracy!!!!!!!!!!!!!!!! A go to najbardziej wkurwiało, że ona nie pracuje!! Takie same stanowiska załatwiłam innym znajomym do dziś są mi wdzięczni, że mają pracę i tam pracują już kilka lat!! Przepracowała bidula 3 miesiące!! Dalszy scenariusz chyba znacie!! Pracy nie znajdzie będzie siedziała w domu, on na to patrzeć nie będzie mógł i pójdzie od niej w pizdu do kobiety (raczej nie do mnie) zaradnej życiowo, bo ma dosyć lenistwa. Ja jej pracy innej nie załatwię ( nie zamierzam się wstydzić przed znajomymi). Nie poradzi sobie na 100%. Dramat tej kobiety na 100% nie winnej dla nikogo jest nieunikniony. A winna jest właśnie ona!!!

Gość huihui
a twoj maz jest dziany ze taka mloda go mozechciec? stara baba sie w koncu za pare chwil zestarzeje

Gość Kaśka 24
Też uważam, że i dla kobiety i dla faceta i dla związku jest lepiej, gdy kobieta też pracuje, ma swoje życie, swoich znajomych. Bo takie siedzenie tylko w domu dzieckiem i szykowanie obiadów dla męża roddzi frustracje, kobieta nie ma motywacji by dbać o siebie, bo do pracy nie chodzi.

Gość sssssssssdf
kjurde wypowiadaja sie pajace ktore maja gowniane pojecia o ciazy i biologii. Kazdy ma swoje geny i nieakazdy mzoe byc boski po ciazy tak jak rpzed!!! tepoty zastanowcie sie nad wasyzmi rozumkami , radze o ich przywrocenie

Gość ahhahahahhahaha
O pewnie ta na górze co tak dużo wie o biologii jest gruba i ma krótkie włosy - na chłopaka .

no i masz rację mi po ciąży zostało 10 kg do dnia dzisiejszego nie mogę tego zbić. Mam 167 cm wzrostu i teraz ważę 63 kg a urodziłam naście lat temu. Tylko ja codziennie mam kontakt z ludźmi, więc muszę dbać o siebie w taki sposób, że te kilogramy maskuję w stylu ubierania. Codziennie muszę umyć włosy i je wymodelować. Makijaż mam taki delikatny, że go nie widać.

Poza tym jaka praca by to nie była motywuje ludzi do wyjścia, kontaktów, śmiania się i życia własnym życiem, wymieniania informacji, kawałów cokolwiek niezależnie na jakim poziomie mamy do czynienia z tą pracą. Kobieta jest ciekawsza wzbudza zainteresowanie, natomiast widok kobiety, gdy tylko ogląda seriale i ma w ręce pilot TV jest odrażający. Gotującej w kółko te same dania. Facet ucieknie do kobiety bardziej ciekawej, to jest normalna kolej rzeczy drogie panie.

Gość mimoniak
Moja siostra też ma dziecko , jest szczuplutka , zadbane długie włosy i zawsze odstawiona jak na randkę :) Jesteś zwykłą leniwą babą , która myśli , że po ślub zagwarantował jej faceta do śmierci . Albo się obudzisz , albo już po tobie!!!

Gość Kaśka 24
była kochanka przyjaciółka zgadzam się 100 % z Twoim postem z 18.46

Gość wiesz, marne to uczucie, jesli
8 kg raz w jedna, raz w druga i dlugoisc wlosow jest przyczyna skonczenia zwiazku. Na tej zasadezie wszyscy sie powinni rozstawac po jakich 20 latach, bo faceci wtedy czesto lysieja a kobiety tyja po menopauzie. W zwiazku nie to jest najwazniejsze. Moze jeszce cos bylo innego? A czy ta trzecie jest mlidsza czy starsza, to juz nie ma znaczenia.