Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta30-letnia........

MĄŻ ODCHODZI DO STARSZEJ KOBIETY... A TO JA JESTEM MŁODSZA!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość trent raz ma fisia
SZCZuplutka OnA nie usprawiedliwiam faceta,ale jak suka nie da,to pies nie weźmie.

Jaka Ty jestes ograniczona! Czy ja mówię, że dobrze się stało???? nie...absolutnie...właśnie nie powiedziałam tego, chodzi o to, że trudno to przewidzieć, ze pojawi się takie głębokie uczucie...Chyba prawdziwie nie kochałaś nigdy...

Gość SZCZuplutka OnA
no to chyle czola dzięki :) nie podoba mi sie takie powiedzenie jak suka nie da pies nie wezmie. Uwazam ze to obraza kobietę , a po drugie to jest jasne że jak kobieta nie zgadza się na sex to facet to rozumie choć wiadomo że to zazwyczaj faceci wlasnie jak te psy latają i dążą wszystkimi sposobami do sexu. I co to za durne przyslowie jakby facet "wzial" bez zgody kobiety to bylby gwalt.

Gość snake droga
To nie byla milosc . Pomylilas milosc z zauroczeniem. Nie bylas nie zylas z tym czlowiekiem , co mozesz wiedziec o nim tak naprawde. Ja zupelnie nie rozumiem tego. Dla mnie zonaty facet to jak zepsute mieso , nie ruszam .

Zauroczenie nie trwa 2 lata, właśnie dlatego, że jest żonaty odeszłam...

Gość trent raz ma fisia
snakee o czym ty stara piszesz? Jakie znowu uczucie?Ty byłaś stara znudzona swoim małżenstwem,trzeba było zadbać o to aby w twoim małżenstwie się lepiej podziało.Ten twój gogus młody tez szukał odskoczni zamiast zajac sie swoją zoną i dzeckiem. Chociaz moglibyscie sie zejsc na jakis czas i pomieszkac razem i powinniscie miec do tego wspolne dziecko.Ohj,wtedy by ten głupol młody zapragnał swojej zony,a nie starej baby,która by nie była taka miła w zyciu codziennym.

Gość trent raz ma fisia
snakee stara ropucho,idź sie lepiej przyznaj swojej rodzinie,ze jestes gówno warta jako zona i matka.

Ok, nie ma sensu dyskusja, nic nie wiesz, a wypowiadasz się jakbyś towarzyszyła nam...otóż właśnie On na to tylko czeka, żebym z nim zamieszkała i miała dziecko. Dobranoc

Ja rozumiem, ja wszystko rozumiem...powiedzcie mi tylko jedno: Dlaczego ktos mialby sie meczyc z kims, kto go juz nie pociaga, byc moze juz nie tylko fizycznie, ale tez emocjonalnie (autorka sama mowila, ze u nich wieje w zwiazku chlodem). Bo dziecko? Dla mnie to nie jest wymowka. Na dziecko moze lozyc alimenty i sie nim zajmowac tak samo, zyjac osobno. Autorka sciela wlosy na chlopaka i jest gruba, nie chce jej sie dbac o siebie, stala sie tzw. babochlopem. Ja sie facetowi nie dziwie, ze poszedl w pizzdu. Widok takiej "kobiety" az razi w oczy. I nie mow mi, autorko, ze nie mialabys czasu ukladac wlosow. Tak naprawde, to kto ci kaze ukladac wlosy? Mnie wysuszenie dlugich wlosow zajmuje max piec minut, a nawet, jak je umyjesz, moglabys je podsuszyc lub zupelnie zostawic zeby same wyschly. I tak siedzisz w domu. Problem? Dzieciak chyba moze posiedziec kolo ciebie 5 minut jak mu kazesz. Makijaz? To kwestia kolejnych 5 minut. nalozyc expresem podklad, przypudrowac, delikatny cien jak chcesz, tusz do rzes i gotowe. PROBLEM? Czy dziecko musi byc centrum swiata? Nie mozesz pocwiczyc 20-30 min dziennie? Nawet z dzieckiem! Po piecdziesiate szoste, nie wpierdalaj tyle zarcia, ale ja wiem, wiem, pewnie jesz jak wrobelek i dupa sama rosnie. I nie wymawiajcie sie baby waga po ciazy, znam DZIESIATKI kobiet ktore maja nawet po kilku ciazach idealne ciala, bo im sie chcialo, w przeciwienstwie do autorki. Dowod: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/196153_423486197673095_267679119_n.jpg MATKA DWOJKI DZIECI, MA MEZA, MODELKA FITNESS, ZACZELA PRACOWAC NAD FIGURA MODELKI PO CIAZY!! WCZESNIEJ MIALA NADWAGE. I NIE, NIE BYLA BOGATA.

Super, że Tobie udaje się być idealną! Kto jadem pluje, ten sam zostanie opluty! Zapamiętaj te słowa! Będą Ci towarzyszyły przez długie lata!

Gość snake droga
Wlasnie zauroczenie trwa do 3 lat snakee:) Gdybys zostala i tak by wyblaklo , tak to dziala . Natury nie oszukasz. Snakee a tak poza konkursem jak mozesz spojrzec mezowi w oczy ? Usiasc tak przy jednym stole? Polozyc sie w jednym lozku?

Gość trent raz ma fisia
snakee cha,cha :-) tak,tak on czeka zeby z toba,starą babą sie związac i miec dziecko.No,możliwe,bo jak ty pracujesz to facet by miał dobrze,tyrałabys na niego,robiłabys za niego,nie tak jak jego neipracująca zona,którą musi utrzymywac.

Gość była kochanka przyjaciółka
do snakee jutro doczytam resztę bredni na twój temat wiem rozumiem co piszesz Ja w odróżnieniu od pań ciebie atakujących znam twój ból:(

Gość snake droga
Ty to masz bole i o kochanke i o brata i o caly swiat . Ogarnij sie durna cipo.

Ah szkoda czytać tego jazgodu. One nir pracujące mające swoje racje i zdradzane do bólu!!

Gość trent raz ma fisia
była kochanka przyjaciółka akurat mnei nikt nie zdradza.

Gość trent raz ma fisia
była kochanka przyjaciółka a ty nie fiziuj,bo mozesz byc zdradzana i wtedy odmieni ci sie poglad.

Gość snake droga
Ona juz byla zdradzona wiec spoko :) ale wiedzac jak to smakuje funduje karuzele innej kobiecie? Najgorsza szmata jaka moze byc , moim zdaniem.

Gość trent raz ma fisia
była kochanka przyjaciółka Aha powinno byc ,A NIE ACHA :-)

Gość to zadzwon anonimowo
smisc mi sie chce jak czytam te wszystkie durne baby ruchajace sie zonatymi. to trzeba bylo nie wychodzic za maz i nie dobierac sie do zajetych facetow.

Gość babochłopy wstrętne
Ścinają włosy bo nie mają czasu na pielegnację .hhahha Normalnie słyszycie siebie ? Bo chyba nie . Przecież to nie zajmuje 6 godzin - umycie dłuższych włosów. A potem się dziwicie, że facet woli długowłosą . A po drugie możesz razem z dzieckiem ćwiczyć, bawiąc się itp. A trzecie primo makijaż do jasnej cholery trwa góra 10 minut, jak nie mniej. Przecież nie będziesz sie malować 2 godzin. Ludzie..nie dziwie się facetom. Ale na forum pisać to macie czas.

Gość haha hahhaah hahha
babochłopie zapuść włosy jesteś feministką pewnie hahah

Gość ale te kobiety niektóre są
tępe. maskara. Zobacz pisząc ten temat straciłaś czas a mogłbyś chociaż zrobić makijaż albo jakoś ładnie się ubrać + kolacja przy świecach.

Gość Brygittt.......
Co za różnica do kogo odszedł. Odszedł i to lepsze niżbyś nie mogła sie od niego odczepić. Ciesz się z tego co sie stało bo to palant. Ja związałam się z facetem 13 lat młodszym, który zostawił dla mnie 18 lat ode mnie młodszą kobietę i wiesz co ... Zazdroszczę jej że ją zostawił bo mam z nim teraz starszny kłopot. Ja chcę sie rozwieść bo ma popierdolony charakter, jest wulgarny, agresywny, kłótliwy a on mówi że mnie kocha i że sie zmieni. Boję się że jak go wyrzuce na 100 % to bedzie sie mścić. Chce sie wyplątać z tego małżeństwa. Moim marzeniem jest aby znalazł sobie inna kobietę

Gość kooookkoooo
Moja mama (43lata) dwa lata temu urodziła córeczkę, wzięła się za siebie, dużo schudła a teraz chodzi w krótkich sukienkach bo ma takie zajebiste nogi ;)

Gość dziuunka banka
Mam dlugie wlosy,myje je codziennie i mysle,ze wlasnie latwiej i szybciej jest z dlugimi niz z krotkimi,ktore trzeba ukladac,krecic,prostowac czy cholera wie co jeszcze.Nie jestem chuda od razu mowie,ale maz mnie nawet taka woli i widze to jak jest w lozku,ale ja mam umiesnione,nabite cialo.

Większość was nie rozumie istoty problemu i szuka winny wszędzie tylko nie u siebie. Piszę jasno, że nie powinno się to wydarzyć i mieć miejsce. Stało się i nie miałam na to wpływu. Bardzo go kocham. Nie chcę niszczyć życia jego dzieciom więc się wycofałam. Jednak on nie chce ze mną zerwać kontaktu, ja też nie chcę. Potrzebujemy naszych rozmów i wzajemnego wsparcia. uwierz mi, że ja wiem, że on od tej zony i tak odejdzie kiedyś. Zdradzał ją zresztą wcześniej. Wypalił się jako człowiek. Przy mnie odżył, dałam mu siłę i wiarę. Jakby mnie nie było przy nim pewnie już byłoby po tym małżeństwie. Nie masz pojęcia jakie to miłe uczucie jak przyjeżdża ktoś do ciebie rano 20 km, o 6 rano, żeby ciebie zobaczyć, powiedzieć dzień dobry i napić się z tobą kawy.

do snakee Rozumiem Ciebie doskonale, wiem co czujesz i co przezywasz.

Gość ludzie przestancie popadac w
byla kochanka przyjaciolka ty jestes tak pojebana krowa ze sie w glowie nie miesci. robisz z siebie 7 cudo swiata bo odeszlas od niego bo nie chcesz aby jego dzieci cierpialy. wytlumacze ci cos pizdo : TY NIGDY Z NIM NIE BYLAS BYLAS TYLKO KOCHANAK I NIC WIECEJ BO ONA MA JUZ ZONE!! ROZUMIESZ??? PO DRUGIE UDAJESZ TERAZ WIELKA SWIETA BO Z NIM DO WYRA N I B Y JUZ NIE CHODZISZ FAKT FAKTEM ZE JESTES ZWYKLA DZIWKA BO TRZEBA BYLO SIE W OGOLE NIE ZADAWAC Z ZONATYM FACETEM I NIE ROZKLADAC KULASOW!!!! BO TAK NAPRAWDE UDAJESZ TERAZ PRZYJACIOLECZKE JEGO I TYLKO CZEKASZ AZ ON OD NIEJ ODEJDZIE ABY Z NIM BYC A POZNIEJ BEDZIESZ PISAC O SOBIE ZE TY NIC A NIC SIE NIE PRZYCZYNILAS DO ROZPADKU JEGO MALZENSTWA JESTES ZWYKLYM SCIERWEM BEZ ZASAD I TYLE

Gość Roga
Witam Zastanawiam się tylko, dlaczego większość zdradzonych obwinia tą drugą... Za to,że śmiała poderwać żonatego faceta ?, za to że jest bardziej zadbana paranoja Ja mam odmienne zdanie. Zawsze obwiniam faceta Jeśli będzie chciał się wkręcić to się wkręci, jeśli będzie chciał odejść odejdzie Ma rozum i własną wolę... On podejmuje decyzję i kiedyś w przyszłości poniesie tego konsekwencje....