Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bergmaannn

Czy to ma w ogóle sens?

Polecane posty

Gość bergmaannn

Jestem zalogowany na portalu sympatia pl. Spotykam się na stopie koleżeńskiej z kilkom kobietami (choć z jedną już troszkę się popieściliśmy).każda z nich oczekuje związku. Ja także. Ale nie z nimi. Wciąż szukam ( nie mówię im tego wprost). I tak zastanawiam się czy jest sens kontynuować te koleżeńskie znajomości, skoro z żadną z nich nie chcę być w stałym związku? Później, gdy spotkam tę jedyną, i tak nie będę miał czasu dla tych wszystkich koleżanek. Jakieś porady? Ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość bergmaannn
Nikt nie wypowie się?

Gość hahahahahahahah
Nie ma sensu, bo robisz im nadzieję ;/

Gość ttttttttttttaaaaaaaaaaaaattttt
to one do Ciebie zagadały na sympatii czy Ty do nich?

Gość hahahahahahahah
Jak ja nie lubię takich kolesi :o Gdybym wiedziała, że facet z którymi ja się spotykam spotyka się też z innymi kobietami i jeszcze się z nimi pieści to bym kopnęła takiego delikwenta w d**ę i tyyle by było. Po znajomości.

Gość hahahahahahahah
Ja kurwa nie mam czasu na takie znajomości :o Juz się z nimi nie będę spotykać, bo pewnie każdy jeden taki sam ! Autorze, życzę Ci, żeby Twoja "jedyna" o ile ją poznasz wystawiła Cię do wiatru.

Gość bergmaannn
Ja je zaczepiam, to znaczy, piszę do nich.

A one wiedzą, ze spotykacie się na stopie koleżeńskiej? Czy Ty sobie tak wymysliłeś bo z żadną jeszcze się nie przespałeś? Bo wiesz, z założenia sympatia jest portalem gdzie szuka się faceta nie kolegów, więc jeśli ktoś ma spotkanie to raczej nazywa się randką a nie spotkaniem koleżeńskim.

Gość bergmaannn
W zasadzie to o stopie koleżeńskiej poinformowałem tylko tą, z którą trochę się popieściłem, żeby sobie za dużo nie wyobrażała. A pozostałe chyba domyślają się, że są koleżankami skoro nie dotykam ich i trzymam dystans?

Gość bergmaannn
Jak powiem im tak wprost, że nie mają na co liczyć to mogą zerwać ze mną kontakt, więc jak będę spędzał czas dopóki nie poznam tę jedynej, z którą chcę związku stałego? Może to egoistyczne trochę, ale brakuje mi kobiet.

Gość bergmaannn
Czyli co ? Mam wycofać się z tych znajomości?

Gość bergmaannn
Dlaczego żałosny? Nie miałaś nigdy kolegów?

Gość ona-xD
Koleżankę można mieć jedną..znajdź z nią wspolny temat ,możewspolne zainteresowania po co kilka ? ale uprzedz ja ,że cheszzebyscie zostali znajomymi nie para kazdy chce wiedziec na czym stoi, a z doswiadczenia mozna powiedziec,ze pewnie laska zerwie kontakt bo chce czegos wiecej alemozesz sprobowac i byc moze poznasz faja kolezanke a pozniej kobiete swojego zycia

Gość bergmaannn
Wszystkie są fajne, jedna zwłaszcza, ale nie widzę żadnej z nich w stałym związku ze mną.

a ja popieram,, uważam , ze szukasz i ok każdy ma do tego prawo, tylko uważam ze trzeba poprosyu mowic wprost ze taki jest charakter znajomosci. kazdy lubi sie bawic wiec moze nie wszystkie kobiety chca związku, moze wystarczy im co innego, tylko pytanie jak Ty sie wtedy poczujesz. pozdrawiam

Gość bergmaannn
One chcą związku. Tak deklarowały (ja też-bo to prawda) na wstępie znajomości, jeszcze kiedy pisaliśmy maile.

Gość bergmaannn
Może faktycznie spróbuję jakoś delikatnie im powiedzieć, że spotykam się z nimi tylko jak z koleżankami i że nic więcej z tego nie będzie. Nie wiem tylko czy tak łatwo pójdzie mi z tą, z którą juz się trochę pieściliśmy i całowali.

Gość bergmaannn
Z tą jedną koleżanką spotykam się dość regularnie ponad 3 miesiące.