Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karacziolo

chyba jestem dziwny - sex na pierwszej randce

Polecane posty

ok od razu zaznaczę że to nie ściema tylko poważne pytanie. Jak często Wam kobietom zdarza się lądować w wyrze po pierwszej randce ? Bo w ciągu ostatnich 2 lat miałem z 6-7 przypadek, że wychodzę z inteligentną dziewczyną, niektóre były nieśmiałe, niektóre nie. Podobają mi się po czym wszystko psują oferując sex na 1 spotkaniu. Może jestem głupi że nie kuszę się na to, ale jak do cholery może być to problemem w 600 tysięcznym mieście, żeby na koniec spotkania kobieta miała majtki na sobie. Chyba że coś mnie ominęło i się w randkach tak zmieniło że po prostu "wypada" się gzić od razu, to ja jestem staromodny. Uprzedzam ludzi, którzy napiszą że mam 80 lat i już nie mogę :P , mam 27 i wszystko ze mną wporządku. Więc drogie Panie, są to odosobnione przypadki, czy same też uważacie że trzeba korzystać od razu ?

no wiesz co??? seks na pierwszej randce??!!! ja pier*ole..przepraszam ze tak sie wyrazam ale brak mi słów..

Gość fematykk
prowo 1/10

Masz inne priorytety od nich i tyle. Dla mnie nawet przy jakichkolwiek czułościach muszę czuć coś więcej prócz fizycznego pociągu. Ale niektórzy mają totalnie inne podejście. I ja nie uważam byś głupio postępował "nie korzystając z okazji".

jeszcze nigdy mi sie to nie zdarzalo..ale jak spotykam sie z facetami to zawsze zeby...no wiesz o co mi chodzi..

niestety nie prowo o znawco , tylko problem. Bo przez to mam problem ze związaniem się na dłużej z jakąś kobietą jak ona na starcie robi taki numer. Jak dla mnie to znak że się nie szanuje, więc z automatu ja nie chcę nic więcej.

no i masz racje..ja mam podobny problem jak ty..ja teraz z zadnym sie nie spotykam bo jesli chodzi tylko o jedno to ja dziekuje bardzo...

W jakim wieku są dziewczyny, z którymi spotykasz się? Wg mnie to nie do pomyślenia. Myślę, że wiele osób teraz jest po prostu zagubionych. Mylą seks z prawdziwym odczuciem bliskości, uczucia. Poza tym, nie oszukujmy się, takie trendy są lansowane. A jak tutaj pozostać ciemnogrodem? ;) Aż dziw bierze Autorze, że nie korzystasz ;), ale szacun dla Ciebie :)

Gość uladana
Ciekawa jestem autorze ilu jest jeszcze na tym świecie mężczyzn takich jak ty. Mówisz że kobiety wskakują od razu do łóżka, ale od drugiej strony często też tak to wygląda, czyli fajna randka, ale facet od razu sugeruje coś więcej. Tak trzymaj, bo jak trafisz na wartościową kobietę, to ona cię naprawdę doceni.

Kylie - czyli widzę że nie tylko mnie to dotyczy ale zawsze myślałem że kobiety są subtelniejsze KotaKotowicz - najczęściej 25-27 . Więc system wartości powinien im działać Nie wiem ilu facetów myśli podobnie jak ja, z jednej strony mnie to męczy bo może przez takie coś przelatuję mi fantastyczna kobieta, tyle że mocno zagubiona a z drugiej strony nie wyobrażam sobie żebym wiązał się z kobietą która jako sposób na zatrzymanie faceta, widzi łóżko. Chyba nie tędy droga.

Ciezko mi ci cos powiedziec bo mi sie nie zdarzylo zeby isc na 1 czy 5 rande do lozka. To straszne czytac cos takiego o kobietach:-)

ja troche uwazam na facetow bo jak tylko z jakims sie spotkam to chce tylko jednego..a ja wiadomo olewam tego goscia i zabieram sie i ide..ty masz 27 lat a ja mam 19 lat..wiem ze jeszcze duzo przede mna ale powpli trace nadzieje na porzadnego faceta..

widzę zatem że wiek ma niewiele do czynienia, już chyba prędzej zasady wyniesione z domu . Kylie jesteś młodziutka ale jeśli szukasz facetów mniej więcej w swoim wieku to wiesz, oni nie myślą głową tylko główką. Ja tu absolutnie facetów nie usprawiedliwiam ale przyjęło się że to my jesteśmy świniami jak coś się dzieje ;) a tu mam po prostu inne zapatrywania na to. Choć cieszy mnie fakt że znakomita cześć forum podziela moje zdziwienie

Dziewczyny wiedząc jak faceci kochają seks, myślą, że w ten sposób przymilą sie, zrobią dobre wrażenie i facet pomyśli, że to jest to. Może większość tak pomyśli, ale chyba na raz, na dwa. A potem następna. Zdarzają się znajomości sensowne rozpoczęte w łóżku, ale są one jednak rzadkością. taka dziewczyna, która oferuje siebie na tacy tak szybko jednak robi chyba złe wrażenie, nawet jeśli facet zdecyduje się oczywiście skorzystać z okazji. Siebie warci...

Czy takie dziwne, jeśli idzie o dojrzałe osoby...część kobiet ma popęd seksualny wcale nie mniejszy niż faceci, a sporo osób seks traktuje jako formę rozrywki, czysto fizyczną czynność. Więc wychodzą z założenia "Czemu by nie korzystać?". Mają takie podejscie do życia. Inne po prostu, więc gdy trafią na kogoś o podobnych poglądach mogą być szczęśliwi. A skoro na tyle dziewczyn takich trafiłeś muszą mieć jakieś cechy wspólne, coś w mowie ciała, sposobie mówienia (świadczącego np. o wysokim libido) co Cię przyciąga.

co np świadczy o wysokim libido ?? bo zgłupiałem były bardzo różne, blond , ruda i szatynki , szczupłe i normalnych rozmiarów, z dużym i małym biustem , z szerokimi i wąskimi biodrami. No wspólnego raczej wiele nie miały poza tym że były kobietami :D może sprecyzuj to odpowiem dokładniej

Zdarzają się znajomości sensowne rozpoczęte w łóżku, ale są one jednak rzadkością. taka dziewczyna, która oferuje siebie na tacy tak szybko jednak robi chyba złe wrażenie, Niestety... Ja mialam takie szczescie choc nie poszlosmy ot tak od razu do lozka...odrobinke pozniej, Szkoda ze tak wiele ludzi traktuje sex tak lekko... Czy kobiety czy mezczyzni powinni byc ostrozni.

karacziolo ja spotykalam sie i swoim wieku i rok starszymi i dwa lata starszymi czy trzy lata starszymi..i co..w ogole tacy niesmiali a jak juz to troche gadki,zaczyna przytulac sie do mnie i proponuje lozko...a ja odmawiam i zrywam kontakty...no bo na co m on potrzeby skro w glowie tylko jedno chodzi?? dla mnie nie ma sensu i chyba zostane stara panna..tak bedzie dla mnie najlepiej..

dziwne kobiety wybierasz osobiscie nie znam zadnej, podkreślam żadnej kobity, która sypia na pirwszej randce z facetem aż strach zapytać gdzie takie podrywasz

Gość kometa Halleya
a niby na co chcesz czekać? seks po slubie?

Kylie - starą panną nie będziesz bo masz jeszcze duuuuużo czasu, w końcu spotkasz kogoś. gdzie spotykam te kobiety, akurat mam pełną paletę do wyboru, bo 2 poznałem w kawiarni, 1 z neta potem kogoś w klubie sportowym , na kręglach itd. tylko w kościele nie spotkałem, ale tam nie hasam a już na pewno nie na podryw . Nie chcę czekać na seks po ślubie, nie jestem ortodoxem :D ale chodzi o prostą rzecz, może źle że się posłużę takim porównaniem ale coś w nim jest. Mówi się że faceci to myśliwi i że najbardziej cieszy ich to jak kobieta się łatwo nie daje namawiać na różne rzeczy. W opisywanej sytuacji wygląda to tak jakby zwierzyna wyszła z lasu i położyła się pod lufą, co to za zdobywanie ? :P Jeśli zbyt graficznie to przepraszam ale chyba rozumiecie o co mi chodzi

Niestety nie jestem specjalistą od mowy ciała;) Ale zazwyczaj jeśli trafiamy często na określony typ tzn. że coś nas podświadomie przyciąga. Bo kobiety które opisałeś absolutnie nie stanowią większość by najwieksze prawdopodobieństwo bylo trafienia na nie. Ale np. bardziej zaznaczone owłosienie na ciele (chociaz tutaj kobiety też znają tricki), niższy głos, ciemna oprawa oczu, ogólnie intensywne kolory włosów (wg badań rude mają najwięcej stosunków i partnerów, obojętnie czy farbowane czy nie:P). nawet picie zielonej herbaty podnosi poziom testosteronu więc fanki zdrowej diety mogą mieć wyższy:P Ewentualnie, masz inną opcję. Tak działasz na kobiety:D

nie w pustych lalach bo takie mnie zniechęcają na dzień dobry i nie poszedłbym na nic z takimi osobami. 5 z nich miało wyższe wykształcenie 2 pracowały dalej na uczelni. Włosy i ciemne oprawy oczu kurcze w życiu bym nie powiedział ale chyba nie było to nic ponad przeciętną :) nie były południowego typu :) może 1 Też piję zieloną herbatę, nie wiedziałem że ona wpływa na to , myślałem że tylko oczyszcza :P

no to masz powodzenie..a nie tak jak ja tylko trafiam na takich ktorzy mysla tylko o jednym..byle tylko zeby jakas przeleciec i porzucic..

Podobno w zielonej jest enzym który sprawia, że się nie wydala z moczem tyle testosteronu co zazwyczaj. Jak to wygląda dokładnie nei wiem:P Sprawdź, jeden miesiąc przestań pić i może wyluzujesz, fikuśna:P