Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karacziolo

chyba jestem dziwny - sex na pierwszej randce

Polecane posty

Ten południowy typ to nie zawsze tak patrzeć można. Nie tyle liczy się naturalny kolor cery czy włosów a ich ilość, widoczność itp. To akurat najprościej sprawdzić bo jest efektem działania testosteronu:P Więc nie bez powodu niektórzy panowie lubią jak kobieta ma "ścieżkę miłości" na brzuchu itp. Pustota to niekoniecznie brak wykształcenia:P Ale nie znam tych Twoich niedoszłych więc nie wiem czy w moim mneimaniu były by puste.

to ja wiem że widocznie coś ze mną też jest na rzeczy ;) Co do mądrego człowieka z postu o geju, jak masz swój problem to załóż nowy temat, bo ani to prawdziwe ani śmieszne. Tylko jedno ale, one nie mają na czole napisane że są łatwe :P albo zę to lubią a do klubów i disco nie chodzę, bo to nie moje klimaty, więc odpada opcja że są pijane :P

Autorze , świat się zmienia, niektóre dziewczyny/kobiety przestały się szanować. Może to taka moda? Może one myślą, że ty tego chcesz? trudno powiedzieć... Ale dziwny nie jesteś, to dziwny jest ten świat.

To albo zainteresuj się mową ciała, feromonami też np:P Albo żyj w przekonaniu, że to TY sprawiasz iż ściągają majtki :D

Gość ttttttttttttaaaaaaaaaaaaattttt
a jak wygladasz?

Gość jaki masz model BMW?
powstrzymam się i nie ściagnę majtek, obiecuję

jak wyglądam, nie jestem macho. Krótko ścięty fryz, zarost. 177 cm więc gigantem nie jestem. czesto w garniaku ale rzadko pod krawatem. Mam szerokie bary więc jestem "przytulalny" ale nie pakuję na siłce ani nic z tych rzeczy. Kiedyś mi koleżanka powiedziała że to pewnie przez maniery ale to nie może być to, bo przez głupie przepuszczenie w drzwiach czy kulturalne zachowanie, majtki w dół nie lecą :)

haha nie mam BMW, nie miałem i mieć nie będę. Jeżdżę autem nie rzucającym się w oczy w stonowanej czarno-czarnej barwie :)

pisałem wcześniej, paleta miejsc. Kawiarnia, kręgle, uczelnia , w necie tylko 1 z nich , także tutaj nie ma prawidłowości :)

Gość Jeżeli chodzi o mnie
to przykro mi to drogie panie mówić, ale stety niestety połowa randek się takimi propozycjami w moim przypadku kończyła. A ostatnio to nawet ciężko mówić o randce bo od razu zostałem zaproszony do domu... tu nie mogłem odmówić, wcześniej odmawiałem jak autor w sumie trochę robiąc błąd bo dlaczego mam się powstrzymywać ja się nie narzucam, i nie myślcie sobie że się z jakąś patologią spotykałem, wręcz przeciwnie, panny z dobrych domów, bogate, po studiach dobrze zarabiające, świetnie ubrane. Wiek tych panien 24-27. Aha i chyba tylko z jedną się od razu nie całowałem w usta.

Ha, czyli możesz być uznawany za pana typu bears, gdzieś tu na forum się rozpisywali, że laski lecą na takich a na innych to nawet nie spojrzą:P

Autorze , takie panny wybierasz na randki, na takie zwracasz uwagę, więc to twój wybór. Chyba ze to one proponują spotkanie? Może czas spojrzeć na "inny" typ kobiet.

W jaki sposób ? nie wiem , po prostu zagadywałem zazwyczaj żartem. 2 same zaczęły rozmowę. Sęk w tym że nie mam jednej gadki :P bo nie jestem żadnym casanovą tak jak nie mam jednego typu kobiet , który mi się podoba. Na jaki inny typ kobiet mam patrzeć, włosowo kolorystycznie, miałem pełen przekrój. A jeśli chodzi o linię to podobają mi się po prostu kobiety zadbane, nie mylić z tlenionymi solarami w 30 cm szponach.

Gość xyqv
hehe, to ja jestem raczej 'dziwna' :D jestem ladna, nie glupia, taka normalna.. zadna patologia :P a uwazam ze sex na pierwszej randce jest spoko, po udanej kolacji, kiedy obydwoje sa siebie spragnieni.. czemu nie? :D obydwie strony tego chca, to ida do lozka, w czym problem :P ja np poznalam mojego obecnego narzeczonego na jakiejs domowce, gdzie od razu poszlismy do lozka :D i co? razem juz pare dobrych lat. jest super, w lozku jest zajebiscie jak i poza nim. no ale zdaje sobie sprawe ze zaraz zostane wyzwana od kurew itp :D ale to wasze zdanie, dla mnie najwazniejsze jest moje zdanie na swoj temat :) pozdr

a na serio, na prawdę musisz wyglądać an takiego co nie lubi zobowiązań, ze normalne kobeity cie omijają a wybeirają te specyficzne

a prawda jest taka że ja uwielbiam być w związku, bo tam się sprawdzam, lubię jak ktoś na mnie liczy i ja na kobietę też mogę. Nie sądzę że mój cynizm sprawia że czują że mam związki w dupie i chcę się bawić tylko

Gość Jeżeli chodzi o mnie
xyqv nie jesteś dziwna, nie teraz mnie to już obecnie przestało obchodzić jak się z następną kobietą spotkam i wyjdzie z propozycją to po huj mam się hamować.

Ej, ale dlaczego uważacie, że tamte dziewczyny nie chciały zwiazku? Po prostu mają inne podejście do seksu, fizyczności, lecz nie jest powiedziane, że to znaczy od razu, że nie chcą się w ogóle wiązać. Nie musi też być tak, że każdą randkę tak kończą, autor mógł być uznany za godnego zainteresowania.