Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie musimy juz sie zdecyd

Które OBRĄCZKI wybrać??

Polecane posty

te pierwsze z tym że 5 mm i w bisłym złocie, wówczas kosztuja 2500 ale nie moge znaleźć zdjęcia wiec wklejam takie: http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,138 czy takie: (pewnie zamowilibysmy u innego jubilera bo cena b. wysoka) http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,136 musimy sie juz zdecydowac, wahamy sie tylko miedzy tymi dwoma wzorami , sama nie wiem czy wciaz te bardziej proste pierwsze czy wypasione drugie?? co sadzicie??

Gość mój punkt widzenia
mi się żadne nie podobają

a moze ktos ma te drugie i moglby wkleic zdjecie na dloniach????

Gość jeopqwp
bardzo stylowe, ale moim zdaniem fajnie byłoby aby były tej grubości, takie własnei proste, ale np miały trochę żółtego złota np zewnętrzne krawędzie białe złoto plus diament u Ciebie i pasek żółtego w środku - będziesz mogła taka obraczkę nosić do każdej biżuterii - ale te też są ok z tym że białe zloto samo wygląda w sumie jak srebro... mimo iż szlachetniejsze to jednak jakies takie mało efektowne a samo żółte takie trochę staromodne, ale w sumie to kwestia gustu

Gość Staroświecki wzór
Żadne nie są w moim guście,Czy to musi być zakup w Apart. Widziałam obrączki śliczne u jubilera o wiele fajniejsze i tańsze.

Gość maturks4
Jaką biżuterię nosi Pani na co dzień? Bo chłopu to wszystko jedno, mam nadzieję, że sygneta nie zakłada;) Ale Pani jak będzie nosić srebrne pierścionki do złotej obrączki (albo odwrotnie) to dopiero będzie tandeta. Wg mnie złoto ma być złote (czyli żółte). A obrączka to nie kwestia mody, tylko uczucia i właśnie "staroświeckie" modele są ponadczasowe

Gość Bo ja wiem, ja na przykład
nie lubię złota i nigdy go nie noszę, i obrączki też bym wybrała z białego złota albo platyny

Gość nie przyszło mi to do głowy
pierwsze mi się marzą. nie wiesz czy a Aparcie są dostępne w opcji 4mm?

Gość Palomaaa
Zdecydowanie 2.

Gość gość
Ode mnie zielone światło dostaje sklep na stronie www.savicki.pl Profesjonalna obsługa, nie mam się do czego przyczepić. Obrączki dotarły porządnie opakowane, w takim rozmiarze jak zamawialiśmy, pasują na palec jak ulał. Dobry kontakt mieliśmy cały czas z obsługą jubilera, pomogli nam w sumie trochę właśnie z oszacowaniem optymalnego rozmiaru i mieli rację. Obrączek mają bardzo dużo, myśmy postawili na wariant wielobarwny i wygląda to świetnie, jeszcze lepiej niż na zdjęciach.