Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elissss

jak długo trwa wasz stosunek

Polecane posty

Gość elissss

mniej wiecej nie liczac gry wstepnej

Różnie, ale myślę, że średnio ok. 10 minut. Tyle tylko, że wedle badań kobiety oceniając na oko zarówno długość stosunku jak i długość penisa zawsze dodają kilka minut/centymetrów.

Gość elissss
moj trwa w okolicach 3 minut i raczej nie dodaje i nie mam sie czym chwalic i chciałam sie upewnic moze ktos tez tak ma

Gość jestem. I co w związku z tym?
z 10-15 minut mi wystarcza,zeby nacieszyć się męza penisem.

Gość elissss
a dochodzicie podczas stosunki i nie chodzi mi tu i draznienie lechtaczki tylko normalnie

różnie 5min, 30min (1h z małymi przerwami) przecież oprócz sexu każdy z nas ma życie codzienne a w nim różnie bywa co na pewno przekłada się na aktywność w sex-ie.

Gość ja powiem tak oto
tyle trwa ile nam się bzykać chce, czasem jest to zaledwie 10 minut ale jak chcemy dłużej pocieszyć sie seksem to ok. godzinki. Bywało dłużej. Najdłuższy stosunek jaki sobie przypominał trwał 2,5 godziny ale bylismy po nim wykonczeni i ... że tak powiem pipka mnie bolała jak cholera.

Gość Niuńkaa.
Ja nie mam orgazmu.. jest mi dobrze nawet bardzo ale dojść nie mogę, myśle ze to jest spowodowane rozkojarzeniem, myslami uczuciami.. kobiety duzo latwiej rozproszyc facet mysle tylko o tym co robi wtedy o podnieceniu i zawsze dochodzi.. moze jak dluzej z nim bede jak bede pewniejsza.. moze kiedys, czekam na ten moment ajk bedzie mi tak dobrze jak jemu ;)

Gość elissss
no nie wiem jak mozna sie kochac 2 godziny szacunek ale jak to mozliwe ze niektórzy potrafia tak długo xhodzi mi o facetów

roznie, w zaleznosci od ochoty, jakos tak srednio od 10 do 30 minut. Rekord 45 minut, myslalam ze zdechne:D

Gość Moniczka117
Mój seks z mężem trwa zazwyczaj od 20-30 minut. I to mi spokojnie wystarcza aby mieć orgazm pochwowy :)

Gość elissss
ale czemu ak jest ze jeden wytrzyma 3 min a drugi 30 bez sens tez bym tak chciała

Gość a ja sie zastanawiam skoro
z narzeczonym od 3-5 minut z kochankiem 5x dluzej;)

Gość papci
nie mówcie jej o 2h bo jutro zdradzi chłopaka z jakimś alfonsem

Gość mannelia
z pol godziny :P czasem dluzej..

Gość Niuńkaa.
Ej dziewczyny nie mam czasu juz zakladac nowego topicu, perwersja widze ze jestes bardzo oczytana i duzo rad udzielasz wiec mysle ze i mi pomozesz.. Ostatnio jak kocham sie z chlopakiem nie mam sluzu ktry powinien wytwotzyc sie podczas podniecenia, jest moze minimalny.. leczylam sie na grzybice pochwy, nie wiem czy przeszla do konca.. ale chce zapytac o takie zele czy to sa tylko takie ktore uzywa sie podczas stosunku? czy moze przed zeby pobudzic pochwe do produkcji tego sluzu? prosze o ODP

A ja słyszałam, że właśnie myślenie o czymś innym to nie jest najlepszy sposób. Lepiej się skoncentrować na tu i teraz i ćwiczyć. Wydaje mi się, że kluczowym jest wyczucie momentu przed orgazmem kiedy jeszcze można się powstrzymać. Ponoć ćwiczenie mięśnia Kegla też pomaga.

Gość Moniczka117
facet powinien nauczyć się kontrolować wytrysk, nauka przychodzi wraz z wiekiem i doswiadczeniem. Powinien myśleć o partnerce a nie tylko o sobie. Moj facet czasami się śmieje, że myślał już nawet o suficie aby nie dojść za szybko :)

Żeby pobudzić do produkcji śluzu nie, ale one same w sobie służą do nawilżania-KY, intimel, love sensation, Durex, Unimil. Unikaj raczej kolorowych, zapachowych, smakowych. Ponoć żel do usg się nadaje, a jest dużo tańszy od powyższych. A suchość może być spowodowana przebytą ostatnio grzybicą. Możesz zastosować jakiś probiotyk dopochwowy-może o to Ci chodziło pisząc o żelu, który pobudzi pochwę do produkcji śluzu.

jak sie z mezem nie widzie i nie bzykam to tez szybko konczy, ale zawsze, ze tak powiem czeka na mnie albo konczymy razem (rzadko sie zdarza). Kiedys pytalam czy mysli o czyms innym to powiedzial, ze nie, ze po prostu skupia sie na seksie, ale kontroluje wytrysk. No, ale kazdy pewnie jest inny.

Gość Niuńkaa.
Dziekuje za tak szybka odpowiedz :) i mysle ze jeszcze nie raz skorzystam z twoich rad bo naprawde warto :) i i jeszcze jedno te wszystkie zele to kupuje seie w aptece? w normalnym sklepie ich nie ma?

Większość żeli nawilżających dostaniesz w każdym hipermarkecie czy w drogerii typu Rossmann, ale i w aptece je znajdziesz. Żel do usg raczej tylko w aptece, ale nie jestem pewna czy w każdej dostaniesz, w internetowych widziałam. A probiotyki też tylko w aptece.

Gość elissss
tylko ze ja jestem jego pierwsza to moze tez przez to i moze nie wie jak chamowac sie itp a mi troche głupi by było mu o tym powiedziec bo nie wiadomo co sobie pomysli

" tylko ze ja jestem jego pierwsza to moze tez przez to" Nie może, a na pewno. Nikt nie jest od razu mistrzem. Chociaż mój prawiczek był wyjątkowy, bo pierwsze stosunki były dość długie. :p