Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flowers of the rose.

ROBOTNIK MASTURBUJE SIĘ PODCZAS REMONTU U NAS W BIURZE .

Polecane posty

To jest okropne, ja pracuje w biurze i gdy zerkam na tego malarza, który maluje i odświeża pokój dyrektora to zbiera mi się na wymioty. Sprawa wygląda tak on sobie maluje po paru sekundach kuca, ściska w gaciach swojego penisa , po czym wstaje. nie wiem czy to jest masturbacja? Czy on jest chory, że cały czas kuca i dotyka się tam i sciska... dla mnie to chore. Nie jestem lekarzem, ani nie znam się na chorobach układu męskiego, dlatego nie wiem co to jest. Jak do mnie klienci przychodzą i ja piszę cośw komputerze albo muszę przynieść papiery z drugiego pokoju to ci klienci z nudów pewnie patrzą i są zniesmaczeni. Czy powinnam coś z tym zrobić? W sensie, że mu powiedzieć, aby jakoś w miejscu publiczym zachowywał się stosownie ? To nie jest prowokacja, naprawde ja czuje się skrepowana gdy ten za penisa sie sciska a ci ludzie patrza. U nas w biurze każdy to widzi a nikt nic nie powie mu ; ze to irytuje a nawet przyprawia o mdłości

Gość ostatnio spiewam tylko tę
moj kolega z pracy ciągle się drapie po jajach, też uważam że to nie na miejscu

Gość Broken flowers
powinnaś przyssać się do berła i ulżyć chłopu

Myślałam, ze normalnych ludzi tutaj znajdę . Ale to akurat , że ty umierasz ze śmiechu jest fakt może nie dziwne, ale taka prawda. Chodź do nas do firmy i sama zobacz. To obleśnie wyglada. A wy potraficie tylko kogoś zbluzgać

Gość kampi_nos
już się połapałem , zabrakło farby do malowania, więc gostek ściska pytonga i zawartość zebranej cieczy wlewa do wiadra , i maluje dalej :) uważajcie kobiety wiatropylne na świeżo malowane ściany i nie zapomnijcie majtki założyć aby do jamy nic nie wpadło w czasie malowania bo jak wiadomo 'malował malarz dziewięć miesięcy i wymalował pejzaż dziecięcy' :)

Flowers , nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać ażto się skonczy , nie wyobrażam sobie żebyś poszła do niego i pytała się go co on robi wtedy jak kuca :D

Uff dobrze, że jeszcze nie było komentarzy obraźliwych, bo tutaj można się tego spodziewać. Ale rozumiesz , że klient też jest zniesmaczony tym widokiem, a ja tylko się modle, żeby ten malarz tego nie robił. Nie wiem co mu jest, czy żona mu nie daje, czy ma jakąś chorobę, ale to obrzydliwe. Pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Może wy spotkaliście takie osoby ?

Gość ahhahhahahahahah
Może ma małego i sobie chce przedłużyć tak ściskając

Gość ororoorrr
może jest na coś chory? może ma prostatę i mu się ciągle szczać chce?

Gość kampi_nos
absolutnie nie podchodź do wiadra z 'cieczą' , gdy masz na sobie miniówkę i nie masz żadnej ochrony na vaginie !

Gość dersu
Wiesz ja codziennie sie masturbuje bo krowki na ulicy same prowokuja. Mam 46 lat i jestem samotny.

Wiecie co ? Tak czytam w internecie temat o przepuklinie prącia..może on na to cierpi ?

Gość gość

k/u/r/w/a mać, korpo biurwy zawsze mają problem, j/e/b/a/n/e wydelikacone księżniczki.