Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyśka123

wygladam mlodzienczo

Polecane posty

Gość justyśka123

mam tak dziecinna twarz ze az trudno to opisac a mam 21 lat. Jestem dziewczyna z twarzy bardzo slodką, makijazem nie postarzeje sie bo jak sie maluje to wygladam jeszcze słodziej! bo to tak jakby dziecko umalować...naprawde nienawidze tego jestem gdzies i czuje sie obco nie mam znajomych bo ludzie traktuja mnie z gory(takze ludzie w moim wieku, ktorzy wiedza ile mam lat). To moj duzy problem, moje pytanie czy cos jest ze mna nie tak? zle sie rozwijam? prosze o odpowiedzi

Gość zwariowalas chyba
Że się tym przejmujesz:-/ Moja STARSZA 3 lata siostra która ma29 lat zawsze musi brać ze sobą dowód do baru,wszyscy walą jej na ty np.Uczysz się jeszcze tak?(a jest jyz dawno po studiach podyplomowych)A jak ostatnio poszlam z nia na basen i kupowalam bilety to kasjerka zapytała:Jeden dorosły,jedno dziecko tak?Ile lat?:-) Ona się z tego śmieje i się cieszy.Zobaczysz jak za10 lat ci co teraztraktuja cię z wyzszoscia będą ci zazdroscili!

Gość diawajjjj
jak na 17 lat to zajebiście ale jak na 14 to niezbyt dobrze

Gość justyśka123
no dzieki za te slowa... ale 10 lat to naprawde sporo czasu a ja teraz chce isc do pracy i co? poza tym za 10 lat to i tak pewnie nawet na 20 nie bd wygladac

Gość justyśka123
no niestety na 14