Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NashiBuzzz

Jak obrać w słowa to co o niej myślę? I czy wg was jej postawa jest prawidłowa?

Polecane posty

Gość NashiBuzzz

Mam "przyjaciółkę" w zeszłe wakacje była sytuajca, że zaczęła chodzić z moim byłym. W te chodzi z moim kolegą. Koleś mi się podoba i na dłuższą metę mówiłam jej, że chyba bym z nim chciała spróbować bo mój związek obecny się psuje. Zapomniałam dodać że ona jest na zabój zakochana w pewnym kolesiu z klasy. Ona niby się szanuje i nigdy nie całuje na pierwszej randce. Nie dawno jakiś koleś jej się podobał, ale mówiła, że nie będzie do niego zarywać bo i tak kocha pana X. Jest sytuacja że ja też kocham jednego kolesia, myśle o nim w każdej sekundzie, ale mam chłopaka do którego coś czuje, ale to nie jest silne i tutaj popełniłam błąd... I kiedyś rozmawiamy i mi powiedziała, że "kocham" to za mocne słowo, że ja go wcale nie kocham będąc z innym. A sama teraz i wcześniej tak zrobiła! Nie raz mówiła że po pierwszym chłopaku nie popełni znowu tego błędu żeby byc z innym. Strasznie mnie to wkurzyło! Całowali się na pierwszym spotkaniu. Aha i znają się 3 dni. Więc po takim czasie nawet nie ma mowy o uczuciu. Nie wiem czy ona chce się dowartościować, bo przyznam że za ładna nie jest i ona sama tak uważa cały czas mówi jaka to ona brzydka. Nie wiem o co jej chodzi. I chce jej wygarnąć, ale nie wiem jak to w słowa obrać.

Gość wkurwiajamnie
zajeb z grubej rury