Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elsaaa

Jak to jest u was?

Polecane posty

Gość Elsaaa

Czy są tutaj osoby które mają ok 20 lat i nigdy nie były zakochane? Tak po prostu. Jestem wesołą,szaloną dziewczyną mam dużo znajomych itp. Wiem że moje młode lata tak bezsensownie przemijają i dużo osób mnie ciągle wypytuje kiedy będę mieć chłopaka. Jestem z siebie dumna że tak długo wytrzymałam z Tymi sprawami ale w głębi duszy jest mi troche wstyd. Boję się że nie będe mieć chłopaka takiego jak bym chciała.Że w końcu dam sobie spokój i oddam się byle komu. Powiedzcie mi czy jest warto czekać na jakieś uczucie które być może się pojawi?

Gość strasznie zakochany
ja się zakochałem jak miałem 24 lata, podobno można i później

Gość Elsaaa
To był pierwszy raz?

Gość strasznie zakochany
ale co pierwsza miłość, czy pierwszy raz w sensie rozdziewiczenie? Bo bzykałem sie intensywnie z innymi laskami zanim poznałem obecną żone

Gość diawajjjj
ja nie miałem, ale na pewno zrobię to z ładną dziewczyną na razie myślę też że z mądrą, ale też mam takie uczucie

Gość Elsaaa
Nie wiem jak to zrozumiałeś ale dla mnie brak miłości to brak seksu. Nie byłam zakochana więć i nic więcej nie robiłam. Chciałabym oczywiście ale tak jakoś moje życie dziwnie się potoczyło...

Gość diawajjjj
dobrze cię zrozumiałem, tylko nie wiem czy za 2 lata będę jeszcze mieć wątpliwości za bardzo się zawiodłem na paru dziewczynach

Gość Elsaaa
Ja się nie zawiodłam na na chłopakach. Było ich dwóch ale to było jeszcze w szkole wtedy jeszcze się nie myślało o tym.Upłyneło trochę czasu,kilka lat a ja dalej nic. Szanowałbyś taką dziewczyne jak ja? Czy dla Ciebie jest to śmieszne,dziwne...?

Gość diawajjjj
i właśnie coraz mniej wierzę że jest coś takiego jak miłość,ale jak jest to chcę tego a nie dziewczyny która patrzy na rachunek

Gość Olkaaa93
ja mam 19 lat, nie mialam chlopaka i raczej sie nie zanosi. moje kolezanki juz praktycznie są sparowane. Ale dodam ze 2 z nich mają facetów co prawda mega przystojnych ale starszych , o jakies 7 lat od nich którzy mieli juz wyznaczone daty slubu. z takim to w zyciu nie chciala bym byc. co prawda na brak powodzenia nie narzekam , ale kiedy juz dochodzi do poznawania sie mam dość danego kolesia, i najnormalniej w swiecie po nim jade...