Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takawrednatesciowa2

jestem w ciazy z zieciem!! co robic:|

Polecane posty

Gość takawrednatesciowa2

No niestety zdarzylo sie nam kilka razy..pierwszy raz miesiac temu...byly okolicznosci niewazne..wazne jest to ze wczoraj zobaczylam dwie kreski na tescie..a moj maz w Anglii od 4 miesiecy..:(

Gość kolorowe motyle
co w rodzinie to nie zginie podobno :D

Gość nie rozumiem takich ludzi
Ja pierdole :D Jeśli to prawda to porażka na całego! Btw jak można uprawiać seks z zięciem :O A jeśli chodzi o to co masz zrobić to nie pozostało Ci nic innego jak powiedzieć jemu, córce, mężowi i pewnie zostaniesz sama z dzieckiem na starość a wszyscy się od Ciebie odwrócą. Trzeba było myśleć wcześniej..

Gość takawrednatesciowa2
Nic mnie nie usprawiedliwia...ale ja mam dopiero 39 lat, ziec 25 a moj maz pracuje za granica...ziec tez ma swoje potrzeby bo corka zajmuje sie teraz ich malym dzieckiem -i ja wiem..jestem nikim...ale no tak wyszlo a to dziecko chyba nie jest winne zeby go pozbawiac zycia(

Zięć ma swoje potrzeby..to on też niezły agent , że ma żonę w dodatku dziecko .. szkoda gadać . Kobieto nikt cię nie pocieszy , bo sama wiesz że to nie ma ani sensu ani znaczenia.Zrób coś z tym , powiedz mu jak najszybciej i zastanówcie się czy mowić córce bo ja na jej miejscu chyba nie chciałabym żyć i znać cię ''mamo''..;/

Świetnie... Twoja córka zajmuje się małym dzieckiem a jej mąż zabawia się z jej matka :O PATOLOGIA. Tyle powiem.

Nie wiem w sumie co gorsze ..żyć w kłamstwie i niszczyć siebie ... czy stracić córkę ..

Gość osz kurwelele
patologia i kurewstwo w jednym :o 🖐️

Gość gfvrecfaer
Gratuluje :D

Gość takawrednatesciowa2
Nie szukam pocieszenia. Musiałam komus to powiedziec, ale komus bliskiemu i porsto w oczy nie jestem jeszcze w stanie. Zaluje i nie moge na siebie patrzec, mysle jakie zycie bedzie mialo moje dziecko...i to ktore ma 6 lat jest jeszcze jedna corka

Jeśli oboje tego chcieliście to z jednej strony twoja córka powinna się cieszyć , że pozbędzie się takiego niewiernego zdrajcy .... może go prowokowalaś?

No czyli masz jeszcze 6 letnią córkę, której zafundowałaś rozwód rodziców i rozpad rodziny, wybornie :O

Gość takawrednatesciowa2
Nie prowokowałam go, ale przeciez to nie znaczy ze nie moglam sie sprzeciwic;/ nie gnojcie mnie tutaj..juz mam wystraczajaco w zyciu przez siebie sama wszystko zepsute

..Jakie życie będzie miało twoje dziecko .. narazie zastanów się nad tym co jest teraz.Jesli będzie kochane to i szczesliwe..

Gość takawrednatesciowa2
ale jak usune to i tak nie bede mogla zyc dalej w "szczesliwej rodzinie" wiec powiedziec musze...a czy potem usune nie wiem

Gość anika665
no sama zrujnowalas ta rodzine .a moze i lepiej dla curki bo co to za maz ktury zabawia sie z jej mama

Gość Prowo jak nic !
Dajecie się wkręcac i sie produkujecie :D

Jak już wcześniej mowiłam , że żyć w kłamstwie to jak niszczyć siebie.Ale ja jednak wolalabym chyba to niż skrzywdzić własne dziecko . Weź no powiedz temu facetowi i faktycznie zastanowcie sie jak to rozegrac ...Twoja corka ma teraz male dziecko wyobraź sobie co ona 1 czuje , pewnie to najwspanialszy okres w jej zyciu , nie zniszczcie tego.! Problem teraz twki w mężu..bo on to już na pewno nie wybaczy. Nie usuwaj dziecka !! To chyba byłby jeszcze większy błąd niż wszystkie twoje do kupy wzięte.!

Gość Jedź na cito do męża
a za 8 m-cy urodzisz "wcześniaka" :classic_cool:

Albo powiedz po prostu córce..wymyśl coś .. że byliście sami i jeszcze w ''takich'' okolicznościach , to było silniejsze od was i takie tam. To na pewno bedzie straszne ale kto wie moze za jakies 10 lat spotkacie sie przez przypadek , oczy pelne lez...i przebaczenie.? Życie kryje w sobie wiele tajemnic.

Nie poddawaj się!Nie przekreślaj siebie! Nie tacy ludzie na po świecie chodzą, nie ludzi rola w tym by przebaczali i wyznaczali kary.. Teraz lepiej weź się w garść , zrob co w twojej mocy . Porozmawiaj z kim masz porozmawiac i proś o przebaczenie...ale TEGO tam na górze--> : )

Gość takawrednatesciowa2
Nie wiem czy jest to najwspanialszy okres w jej życiu...może tak jaka ona wykonała ciezka prace!! Zaszla w ciaze w ostatniej klasie liceum taka dobra wzorowa dziewczyna!! szok w rodzinie w miescie..nie wiedzilismy co mamy robic, ale jak zobaczylam ze chlopak co prawda starszy ale odpowiedzialny ma prace teraz mieszaja sami my dokladamy naprawde niewiele z jego rodzicami , w doatku dostala sie na dzienne studia i dorabia!! trudno pogodzic to przy 3 miesiecznym dziecku ale daje rade i jestem z niej taka dumna. ale dalam sie poniesc emocjom i zniszczylam zycie wszystkim nikt juz mi nie wybaczy. ale moj maz? czy ja go w ogole obchodze? bedzie zly ze wzledu na corke jedynie, ja tez nie wiem co on w tej Anglii robi

Gość anika665
faktycznie to moze byc prowo chyba nie moze byc az takim gnojem zeby robic to zonie czy taka matka i robic to curce PROWO

Gość anika665
jaki szok w miesice szok to dobiero bedzie jak sie dowiedza co teraz bedzie ;o;o

Ciekawa jestem co wtedy myślałaś o córce .. i czy byłas na nią zła .. Patrz jakie to życie dziwne , a tu tymczasem taki numer..

Gość takie rzeczy tylko
na kafeterii :D

Gość Prowo jak nic !
:D :D :D Spać a to już .

Nie wiem już naprawdę co moge powiedzieć. .. Co chcesz więc zrobić ?

No tak teraz się do chłopa doczep..''niewiadomo co on w tej Anglii robi'' już odrazu cię zdradza..na pewno. -.-