Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takawrednatesciowa2

jestem w ciazy z zieciem!! co robic:|

Polecane posty

Gość Prowo jak nic !
kaka nie nakręcaj sie :D

Gość hahahahhaaa
niezłe !! oryginalne prowo!! brawo za pomysł!

A będę , kobita ma problema trzeba jej pomóc trochę , niewiadomo jak i nas wiatr porozsiewa: P I człowieka od razu przekreślać też nie można :D

Dobra idę , dobranoc i kasuję historię bo moja mama pomysli że jeszcze ja ''jestem w ciąży z jakimś zięciem''...znając ją :D Trzymaj się wrednateściowo :D

Gość takawrednatesciowa2
no coz naprawde bedac w ciazy z zieciem moim ostatnim problemem jest czy pomyslicie ze to prowo..nie ma nic na moje usprawiedliwienia ale chce zebyscie wiedzialy ze wczesniej taka nie bylam..po prostu w jego ramionach juz nawet nie chodzi o zaspokojenie tylko ale pierwszy raz od 5 lat uslyszalam kocham cie ..on mi tak mowil.. a o corce nei bylam nawet zla bo to jej zycie to nie zlosc bylo mi cholernie jej zal i przykro ze je sobie zmarnowala:( ale teraz wnuczek jest naprawde oczkiem w jej glowie i naszym aniolkiem tez

Gość domi nika
to niemozliwe, że istnieją tak głupie kobiety

Gość usuń i po sprawie
wtedy tylko sobie spieprzysz życie, w innym wypadku- całej rodzinie i absolutnie nikomu nic nie mów, nabroiłaś to ponoś kosekwencje

Gość mamo jak mogłaś...
????? powinnaś teraz dostać karnego kutasa!!! to bedzie najlepsza kara dla Ciebie

Gość uuuuniuniauu
jak mogłas zrobić to córce, co? Ty niewdzięczna łajdaczko.... Mam nadzieję, że to Prowo!!

Gość gadu
A gdzie jest BHP seksu ? Antykoncepcja w lesie ? Trzeba myśleć przed i miec radośćw zyciu !

Gość 1231231231231233
wsiadaj w samolot i leć do mężusia czym prędzej, idź z nim do wyrka i powiesz mu za miesiąc że będzie ojcem!

Gość gość
Witaj no trudno stało się. Powiedz prawdę. Jeżeli zięć będzie uczciwy to się rozwodzie z córką i będzie ułożył na utrzymanie jej. A wy powinniście być razem . Ja też bym chciał kochać się z teściową A ma 67 lat. Tylko nie wiem jak zacząć. Życzę dobrego rozwiązania.

Gość BIU
Dnia 24.07.2012 o 01:34, Gość takawrednatesciowa2 napisał:

No niestety zdarzylo sie nam kilka razy..pierwszy raz miesiac temu...byly okolicznosci niewazne..wazne jest to ze wczoraj zobaczylam dwie kreski na tescie..a moj maz w Anglii od 4 miesiecy..:(

Ja też pragnę moją teściową ale mamy swoich partnerów i nie da rady. Myślę o niej przed zaśnięciem i wyobrażam sobie jak liżę jej cipsko i zapinam w ten duży tyłeczek ale to fantazje . Gdybyśmy nagle zostali sami na świecie to związałbym się z nią chociaż starszą ale duchem 20 latka. Pozdrawiam wszystkie teściowe które dają swoje szparki do trzepania swoim zięciom.  Niech wam młodzi liżą te soczki a   wy w podzięce róbcie im lody .

Gość vbfg

Miałem kiedyś żonę z którą wziąłem ślub z rozsądku (u jehowych) i to był błąd. Jakby tego było mało miała dość atrakcyjną mamę czyli moją teściową i dużo mądrzejsza niż ona. Chciałem się do niej zbliżyć, jakoś zacząć jakąś relację uczuciową między nami, niby miała ochotę ale to nie wypaliło. Były problemy między nami (z żoną) i wzięliśmy rozwód, więc z teściową też nie miałem już kontaktu, zresztą ona się obraziła na mnie ze względu na ten nasz rozwód a mnie też wykluczyli ze zboru jehowych a oni się nie mogą odzywać do takich.