Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy On tu dziś pasuje?

Czy pasuje do dzisiejszego świata i czy jestem normalny?

Polecane posty

Czy to normalne biorąc pod uwagę jak zachowują się dziś młode pokolenie mężczyzn, że jakiś 21latek chciałby mieć kobietę, z którą chciałby dożyć starości. Czy to normalne, że chce on w przyszłości zostać dobrym ojcem i wspaniałym mężem? Czy to normalne, że nie wyobraża on sobie sytuacji, w której złamałby przysięgę małżeńską czy nie dochował wierności swojej partnerce? Czy w XXI wieku jest miejsce na taki egzemplarz? Czy jest on nie mającym dziś racji bytu symbolem wartości XX wieku?

Gość Zależy.
jeśli zamierzasz po tej deklaracji zabrać się za szukanie swojej drugiej połówki, to jesteś. Jeśli zamierzasz spędzić w sieci resztę życia pisząc takie i temu podobne hymny autopochwalne to jesteś zdecydowanie nienormalny.

rzeczywiscie jestes niedzisiejszy ale to nic zlego, wrecz przeciwnie :) znam tez 2 takich jak ty i wierze ze tacy faceci jeszcze istnieja,jednak jest ich bardzo malo....

Zamierzam resztę życia przegnić na kafe tak jak robiłem to do tej pory.

Gość z tym grillem to super opcja
sluchaj, ja to juz niedlugo 3 z przodu, wiec stara d ... ze mnie, ale jakbym byla mlodsza i wolna, to bym Cie bardzo chetnie poznala, bo masz w glowie poukladane jak trezba ... Tylko sie nie zamykaj w swoim swiecie wirtualnym, bo zginiesz i przepadniesz dozywajac sam starosci przed kompem, sfrustrowany i z niechecia do czegokolwiek. powodzneia ;)

Gość abrakadabra, czary i magia
Czy On tu dziś pasuje? - a co w tym niedzisiejszego? mnóstwo ludzi tak żyje. kochają i są kochani, nie zdradzają swoich małżonków. nie jesteś jakiś wyjątkowy. normalny jesteś.

Gość drzewko cytrynowe
mój były (od 3 dni), który ma 21lat, ma w każdej opisanej przez ciebie sytuacji odmienne zdanie. dlatego, go zostawiłam. :) zatem, szukam takiego jak ty, zatem pasujesz do dzisiejszego świata tylko musisz trafić na fajną dziewczynę.