Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whiteyy

Czy można zakochać się w kimś po kilku latach przyjaźni?

Polecane posty

Więc tak. Pół roku temu poznałam pewnego chłopaka. Miał dziewczynę, był z nią dwa lata. Zaczęliśmy pisac i jakoś teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi. Tylko, że to taka specyficzna przyjaźń, on kilka miesięcy zerwał z tą dziewczyną i jak przyjeżdża to się całujemy, przytulamy itd. Oboje mamy umowę, że to bez zobowiązań. Podobamy sie sobie fizycznie. Ona nie chce dac mu spokoju, pisze do niego, dzwoni. Teraz zaczął ją ignorować. Ale ostatnio powiedział mi, mówimy sobie wszystko, dosłownie, że nadal ją kocha, i nigdy nikogo nie pokocha tak jak ją, ale próbuje zapomniec i do niej nie wróci... A mi się zrobiło smutno. Nie lubię tej dziewczyny. Można by powiedzieć, że nienawidzę. ;/ Nie jestem w nim zakochana, nic do niego nie czuję, ale jednak boję się, że może się to zmienić. Kiedyś jak się zakochałam, to było tak, że poznałam chłopaka i od razu mnie wzięło. On ze swoją dziewczyną byłą miał tak samo, ogl wszystkie przypadki jakie znam takie są. Najpierw zauroczenie i po jakimś czasie stwierdzamy, że się zakochaliśmy. Ale czytałam, że przyjaźn damsko męska nie istnieje bo w końcu się zakocha któreś. Lub, że po kilku latach sie zakochaliśmy w tym przyjacielu dopiero, nie od razu. Może być tak? Boję się, że ze mną będzie tak samo, jest możliwe, że zakocham się w nim dopiero po jakimś czasie? Mieliście taką sytuację?

Gość 983923
skoro go nie kochasz to czemu jestes zazdrosna o jego milosc do tej dziewczyny? jestes strasznie egoistyczna, ty go nie kochasz ale chcilabys zeby to on kochal ciebie

Jesteś/staniesz się psem ogrodnika. A dla faceta stanowisz miłą odskocznię. Zapełniasz mu pustkę po stracie dziewczyny, którą kocha i w zasadzie to wszystko.