Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody pudzian

z pamiętnika mojej żony..

Polecane posty

Gość rogacz xxxxxx
mlody pudzian gdybys pokazal kto rzadzi w tym zwiazku nie walilaby cie po rogach, ale ty masz zle uksztaltowany mozg, ulegasz kobiecie, pewnie jestes krypto pedał ;d

Gość rogacz xxxxxx
wybacz ale gdybym mial czytac twoje posty,,, nie bede konczyc, po prosyu napisalas ze nie bylas swieta wiec cos j est na rzeczy :)

Gość kjdkdjkdk
tak sie sklada ze stara jeszcze nie jestem choc napewo o 30 lat starsza emocjonalnie od ciebie moj drogi:P

Gość rogacz xxxxxx
w ogole o czym tu dyskutwoac, faceta zona wali po rogach a ten leci na babskie forum sie zalic, normalne to to nie jest autorze powiedz szczerze czujesz sie prawdziwym mezczyzna ?

Gość rogacz xxxxxx
gdybym urodzil sie przed 2 wojna swaitowa, tez przewyzszal bym wiekiem emocjonalnym kazdego przecietnego kafeteriana ..

Gość kjdkdjkdk
to ze nie byłam świeta nie musi oznaczac ze zdradzałam tutaj chodzi o zupełnie o coś innego napewno nie o zdrade bo ja akurat z natury jestem wierna mimo wszystko

Gość rogacz xxxxxx
skoro taka jestes z natury to sie klaniam i umykam, taka kobiete tylko szanowac

zaraz mnie trafi szlag "wczoraj kochałam się z moim xxx i nawet w połowie nie czulam tego co z Tobą..wypełniales mnie jak woda naczynie..." ludzie!! zaznaczam że seks z moja żoną rzadki co prawda ale zaliczam do zaj...doznań,najcudowniejszy z możliwych

Gość kjdkdjkdk
no widzisz jednak zycie cie pokarało i sie urodziłeś troszkę pózniej co nie oznacza ze masz prawo kogo kolwiek obrażać...chlopak ma problem i nie wie jak sobie z tym poradzić i tyle

Gość kjdkdjkdk
tak napisała?? ojjj:/

Gość glupia blondynka
Moj maz ma taka cudowna prace ze wyjezdza na szkolenia i wtedy kontakt sie urywa...... nie ma czasu zadzwonic nawet a ja tak jak ostatnio nawet nie wiedziałam gdzie pojechał ALe jak jest na miejscu to nie ma tak szczerze kiedy...... praca, dom, dzieci, opiekuje sie nimi bo ja np teraz jestem w cholernej pracy, zapier.... ile sie da zeby tylko wiecej zarobic a on co? komentuje ze mało zarabiam, ze nic nie robie, ze niby w pracy sie puszczam, juz mam dosyc takiego zycia....... a było tak pieknie............ kiedys................. pudzian, nie łam się porozmawiaj z zoną, skoro jest taka madra zrozumie bo z moim mezem nie da sie rozmawiac, on nawet nie próbuje mnie wysłuchać....

Gość kjdkdjkdk
blondynka to tak jak u mnie moj zawsze mowi ze nie bedzie sluchal moich bzdur pudzian musisz z nia pogadac i przyznac sie dopuki niejest za pozno jesli bedzie chciala odejsc to nie wiem czy bedzie sens ja zatrzymywac

Gość rogacz xxxxxx
ja juz z wami nie dyskutuje bo dla mnie jestescie zalosni, rozumiem kochasz zone ale skoro takie cyrki odwala... ehh slaby jestes facet, nic z tego juz pewnie nie bedzie, obejrz sie za jakas inna moze co ;d 3maj cie sie 🖐️

Gość kjdkdjkdk
nie denerwuj się...twoje nerwy nic nie pomoga a wrecz przeciwnie wiem sama po sobie zreszta ze to nie proste ale badz silny zrob to dla dziecka/dzieci

Gość kjdkdjkdk
ale zo jak? ze niby jestes nie czuły?nie sluchasz jej? olewasz? hmmm...moze jest cos czego ty sam nie dostrzegasz? aczkolwiek po tym co piszesz twierdze ze bardzo ja kochasz i to okazujesz ze jestes dobrym mezem

Gość kjdkdjkdk
nie wiem utwierdzam sie w przekonaniu chyba ze gdy kobieta ma dobrze to szuka czegos jeszcze lepszego:/

Gość kjdkdjkdk
noo i to jest najwazniejsze ze sie zmieniles..kurde ciezko to rozgrysc bynajmniej dopuki z nia nie porozmawiasz problem sie nie rozwiaże

Gość kjdkdjkdk
aa no widzisz...no to zmienia troche kolej rzeczy...moze jeszcze ciezko sie jej do ciebie przekonać musisz pokazac ze jestes lepszy ona teskni za nim a ty jesli chcesz o nia walczyc to pokaz jej ze jestes lepszy niz on ze pomimo tego jaki byles i jakiego gówna narobiłeś zmieniłeś się że żałujesz ze teraz w tym momęcie pragniesz aby ona i wasze dzieci były szczesliwe naprwade musicie szczerze i spokojnie porozmawiac a rozwazanie sie samo pojawi

Gość kjdkdjkdk
daj jej wolny wybór i zobacz jak zareaguje

Gość kjdkdjkdk
no to widzisz to ty musisz podjąć decyzję czy chcesz żyć z ta świadomoscia...ja jestem dobrej mysli i mam gleboką nadzieje ze sie dogadacie i będzie dobrzę pamietaj ze opanowanie na pierwszym miejscu nerwy tu nic nie pomogą jak cooś to napisz tu jak poszło albo do mnie na gadu

kończe bo rano musze szybko wstać i pomyslec co robic. dzieki wszystkim za rady dane i dodane. dziewczyny trzymajcie sie

Gość glupia blondynka
Pudzin, powiem tak, coś musiało wg mnie się popsuć ale Ci to umknęło, ja widząc jak mnie mąż traktuje, zaniedbuje, unika kontaktu no chyba że mu się chce też zaczynam myśleć co by było gdybym została z byłym chłopakiem - a byliśmy zaręczeni tylko spotkałam mojego męza i to była miłość od pierwszego wejrzenia- powiedziałam sobie wtedy albo ten albo zaden a teraz - masz babo placek..... Porozmawiaj z nią i w żadnym wypadku nie wyrzucaj pamiętnika!!!

Gość dvbxcvxcvx
to trochę bardziej skomplikowane jest, zwykle idealizujemy partnerów z którymi byliśmy i się roztsaliśmy z powodu głupastaw i czaami nam sie wydaje że tamto to prawdziwa miłośc. kobiety tak mają, ale gdyby naprawdę za tamtym szalała to z tobą by nie była, poprostu wasze zycie to juz rutyna i brakuje jej tamtego chwilowego szaleństwa, ona myli miłośc z zauroczeniem i chęcią przeżycia romansu