Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

ja nie mogę kobiety jak wy możecie mieć takich wysokich menów będąc niskimi? :O

Polecane posty

Królik - Wiem. Ale też teoretycznie pisałaś wtedy, że mój wzrost nie jest zły. Tzn zanim nie zacząłem pisać wiadomych rzeczy, później już pisałaś chyba co naprawdę myślisz, albo chciałaś mi dojebać, sam nie wiem:/

bo ja poznałam blondyna - wszystko miał jasne ale włosy na klacie ciemne :O :classic_cool: chciałabym jechać do kraju gdzie nie byłoby brunetów :classic_cool: a już szczególnie takich mocno opalonych

w każdym razie teraz poznałam ciemniejszego blondyna i ubolewam nad jego ciemnymi rzęsyma :( no i ten wzrost? acz podniecające jest stac przy takim wysokim :classic_cool:

ponieważ z natury jestem jedną wielką sprzecznością, jedno nie wyklucza drugiego miszczu yronii :classic_cool: czkawka -> w takim razie Skandynawia :classic_cool: raj dla oczu :classic_cool: tylko mam pewne obawy co do preferencji Skandynawów. mam nadzieję, ze lubią brunetki :classic_cool:

ja bym chciała miec skandynawski blond :classic_cool: Wgl. dlaczego kobiety ze skandynawii sa takie piekne ? 😭

Może szatynka też by się załapała :classic_cool: Szkoda,że tam tak zimno :( póki co pozostaje korzystać z miejscowych blondasków ;) ( ten z którym ja teraz to wyglada troche jak ss-man i sie go boje poniekąd 😭ale to ciemny-blondyn) no nic uciekam spać, zobaczymy jakie fantazje mi się przyśnią 🖐️

no właśnie, konkurencja... 😭 nie widziałam jeszcze brzydkiej Skandynawki :O przynajmniej masz tych miejscowych, w razie czego mogę zamienić się za kilku rudych :classic_cool: swoja drogą istnieją w ogóle kobiety, które szaleją za rudymi? :classic_cool: