Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda gadać123214124

nadopiekuńcza mama, dziewczyna, a uczucia obu

Polecane posty

Gość mnbgu
chłopie, weź Ty się lepiej za jakąś naukę, a nie za miłość młodziutki jesteś, mama w domu rządzi, a Ty pewnie nawet własych pieniędzy nie masz.... czym Ty chcesz tej dziewczynie zaimponować?...

mam rente po tacie, jadę za swoje, mam troche oszczędności od października idę na studia więc pilnuje sobie nauki.

co więcej kierunek jest zamawiany, więc w połączeniu z stypendium z gminy i rektorskim, mogę wyciągnąć całkiem fajną sumkę. Ale trzeba mieć dobrą średnią....

Gość iuiujhf
zajebisty jestes, faktycznie :D a co do swoich problemów, to omów je z mamą - ona Ci najlepiej doradzi :)

niepotrzebny sarkazm...

Gość bambaryla147
mysle, ze potrzebny ten sarkazm. Wszyscy ci pisza, ze musisz poprostu twardo postawic sprawe, albo mamusia bedzie ci partnerowac do 50-ki. A ty dalej swoje, ze mamusia to, a mamusia tamto. albo jestes facet z jajami ktory chce miec wlasnie zycie, albo jestes maminsynek ktory bedzie posluszny mamusi i nigdy sobie nie ulozy zycia, bo mamusia bedzie stosowala sznataz emocjonalny.

Gość korek karolek
i ty masz nadzieje na studia??? Matka pewnie bedzie wydzwaniac, ze ja serce boli, albo bedzie plakac ze taka samotna, zebys wracal i ty pewnie sie zgodzisz.....i bedziesz nianczyl matke. Mielismy takiego kumpla na studiach, ktory od dziecka byl wychowywany tylko przez matke. Nigdzie nie mogl z nami chodzic, o dziewczynie nie bylo mowy..jak juz gdzies sie wyrwal to matka dzwonila z placzem, ze ma atak serca i biedny chlopina wracal szybko do mamusi, ktorej wszystkie dolegliwosci przechodzily jak reka odjal. Facet jest juz przed czterdziestka i nie mial dluzszego zwiazku niz 1-2 msc. Tak mamuska nim manipuluje. Mieszka razem z nia i jest na jej kazdy skiniecie - tobie radze - NIE DAJ SIE.