Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co jest lepsze...

Kobiety pytanie! Czy lepiej jak facet całuje z zaskoczenia czy zapyta o zgodę?

Polecane posty

Gość Co jest lepsze...

Np. Zapyta w taki sposób" chciałbym Cię pocałować, ale nie wiem czy mogę"

Patrzysz w oczy, przybliżasz trochę twarz tak powiedzmy z ok 40-50cm na 20-30cm, znowu patrzysz i powoli się przybliżasz kierując usta do pocałunku. Sam zobaczysz czy odwraca głowę, czy też wystawia usta i w oczach jest przyzwolenie. Nie musisz pytać ... to da się wyczuć właśnie podczas zbliżania.

Gość Co jest lepsze...
JACEK!! 😠 ja jestem kobietą! pytam bo nie wiem! ale mi bardziej sie podoba jak facet pyta!

Gość te verde unplugged.
Prwadziwy facet nie musi pytac, sam wie. A ja jako kobieta ze schodow zrzucilabym takiego, co pyta.

Gość Sabina W.
Ja tam wolę w stylu Jacka Gdyby zapytał speszyłabym się i chyba odburknęła - nie

A wybacz, nie rozpoznałem płci. A pytasz co jest lepsze? Czemu? Przecież sama napisałaś co bardziej lubisz? Ja zachęcam facetów aby nie pytali tylko "wyczuwali" sytuację.

Gość iwciążgokocham
tacy co pytają są wkurzający. strasznie to dziecinne... niech lepiej całuje i nie gada.

Gość Co jest lepsze...
no ale tu widzę wypowiedzi kobiet i one wolą pewnych siebie facetów? no bo takie pytanie jest wyrazem czego? nieśmiałości czy kultury? w każdym razie to było takie urocze... Wcześniej tylko jeden chłopak mnie pytał o zgodę na całowanie i był to jedyny chłopak z którym byłam w związku a pocałował mnie po 3 dniach planowania pierwszego pocałunku

Gość Co jest lepsze...
ja nie szukam ruchacza tylko porządnego z zasadami :) czyli taki co pyta jest porządny?:)

Myślę, że większość kobiet woli facetów konkretnych. Konkretny, to taki który wie czego chce. Czyli jak chce pocałować, to próbuje. Nie pyta o pozwoleniu tylko próbuje. To ma głębszy sens. Taka próba to może być porażka - dostanie w twarz lub kobieta go wyśmieje. No i właśnie to jest pewna odwaga. Odwaga aby zaryzykować pomimo możliwości porażki. I kobiety wyczuwają facetów którzy mają trochę odwagi i tych bardziej bojących i czekających na pozwolenie.

Gość Co jest lepsze...
Ale od pocałunku do seksu jeden krok :(

Gość Co jest lepsze...
JacekJ a Ty jakbyś postąpił? Ja widzę odwagę w takim pytaniu, bo całować to każdy głupi umie, a pytało o zgodę niewielu :)

Gość gfbhjgk,
nie znosze facetow ktorzy pytaja. Czuje sie jak w ogolniaku. Prawdziwy facet nie pyta tylko bierze ryzykujac lisciem :D

Filmik pogladowy: http://www.youtube.com/watch?v=RGO8RG3onWg Akcja zaczyna sie od ok 0:40. Facet systematycznie przysuwa się do dziewczyny. Ona wysyła wiele pozytywnych sygnałów: - przysuwa sie od niego (na poczatku) - 0:57 zerka na jego usta - cały czas jest pochylona do niego i pochyla się delikatnie do przodu - 1:25 rozchyla usta Wysyła pełno sygnałów "Chce abyś mnie pocałował". Kobiety to wiedzą. Dla facetów którzy czują się niepewnie - obejrzeć z 5 razy i wychwycić sygnały. Wszystkie przeciwne zachowanie (odsuwanie, odwracanie, zamykanie ust) są sygnałem na "Nie".