Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co teraz

Tibia zniszczyła mi życie. Za późno sie obudziłem i nie wiem co robic

Polecane posty

Gość nie wiem co teraz

Jestem długi czas pełnoletni już, a nie mam ani szkoły, ani kasy. Parę lat temu uzależniłem się od neta, bo łagodnie pisząc nie byłem dobrze traktowany, źle się czułem w szkole, kompleksy też dorobiły swoje, dzis nadal jestem lękliwy, uważam się za brzydkiego, ale ani tibia mnie już nie cieszy, ani nawet internet. Chyba dorosłem, skoro gry mnie nie bawią, ale najgorsze jest to jak czytam posty typu "nie mam czasu na kompa, są ważniejsze sprawy". Tak napradę ci, którzy kiedyś maniakalnie grali dziś są na studiach, mało kogo interesuje już tibia, niewielu gra w to, większość ma dziewczynę, uczy się. Przegrałem życie i nie wiem kompletnie co robić :( zobaczcie, że do nowego roku szkolnego mam troche ponad miesiąc tylko, co ja przez ten czas zdziałam jak wyglądam jak wyglądam, jestem z umysłu jaki jestem, nawet w papierach mam podany intelekt poniżej przeciętny. Niby to było z 6 lat temu, ale to sie nie zmienia. Potraktujcie problem serio i poradźcie coś, na dzien dzisiejszy nie mam nic, nawet zawodówki. Do tego boję się ludzi, za dnia w domu siedzę, bo mam problemy z wyglądem no i wspomniany lęk.

Gość olga987
Czekaj czekaj napisałeś że jesteś już długo pełnoletni a potem wspomniałeś, że masz miesiąc do szkoły. Więc jesteś już po szkole i nie masz pracy? Czy po prostu chodzisz jeszcze do szkoły?

Mnóstwo ludzi jest uzależnionych od gier , nie wiem czy to prowokacja, czy życie, ale skoro jesteś świadom tego co Cię drąży, powinieneś udać się na terapię . Ciężka sprawa, jedna sesja niewiele pomoże, ale jesli trafisz na dobrego psych-terapeutę , dasz sobie radę. Musisz sobie uświadomić , że to wiąże się z całkowitym odcięciem od neta , zamkniesz kompa na 4 spusty, ludzie będą Cię denerwować, życie zmieścisz w jednym pokoju . Powodzenia , bądź wytrwały , inaczej wylądujesz z rączkami w kaftaniku , w miejscu gdzie sa Tobie podobni ;

Gość GHAH Eminem is dead! JWWD! 69
Pobajerzymy se trochę i odrobinkę wesołkowato o życiu und luźno and wykwintnie? Moje gg to 5473221 Very smart und cool and wise powiedzenie anglosaskie z USA rodem: PUT OWN COCK IN THE WAX AND PAY A YOUR LAST TAX IN BUCKS! WHAT A FUCK? PUSSY UND CRACK!

Gość zakryty91
mi tez zniszczyla, nie jestes sam, i chyba nas jest wiecej. najgorsze to ze mi wyglad zniszczyla, tak to bym dal rade jeszcze charakter sobie wyrobic ale bez wygladu nie da rady... mam kolego to samo, znajomi tez grali ale im sie jakos udalo, teraz mają dziewczyny, studia a ja nic, jestem brzydki, nie moge spojrzec w lustro, zadna mnie nie chce. :( trzymaj sie

Gość nie wiem co teraz
Z wyglądem akurat zawsze miałem problem, ale z początku nie miałem kompleksów, potem się nasiliło. W ogóle to nie widzę związku miedzy graniem, a wyglądem, ja wyglądam podobnie co kiedyś, ale twarz okropna :(

Gość łoj matulu
A ile masz lat? I z czego w takim razie żyjesz? Bo jeśli dobrze zrozumiałam to nie uczysz się i nie pracujesz? Czyli na jakim wykształceniu się zatrzymałeś?

Gość Patkaaa Patysiakkk
Jaki świat i który lvl :classic_cool: skąd bierzesz kase na pacca

Gość fdfdgfggfh
no niestety mam takiego kolege co też od dziecka tylko gry, studia niby skonczyl, ale ma juz 30tke na karku i nie moze sobie znaleźć źony, bo on najbardziej kocha komputer i gry, żadna kobieta mu nie dogodzi bo on juz ma swoją milosc, a jak jakas sie nim zainteresuje, to jemu sie nie podoba bo on ma strasznie spaczony gust przez te gry, kobieta musi miec duze pierssi, takie jak mają te w grach, musi wyglądać jak wyphotoshopowana lala z tych gier, inaczej mu sie nie podoba