Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek1357

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość Maniek1357

Witam,mam pewien problem, otoz moja dziewczyna, nie chce robic mi loda, dodam, ze dbam o higiene wiec to na pewno nie ten problem, nawet dotykanie mojego penisa jakos przychodzi jej trudno, ja nigdy nie naciskam, i serio nie zalezy mi na tym tak bardzo bo szanuje ja, ale jedna mysl mi nie daje spokoju, ze robila to bylemu... Pozdrawiam i licze na normalne odpowiedzi

Gość Maniek1357
czemu kolezanko?

Zacznijmy od tego, że nie napisałeś ile jesteście razem :) 1. Może ma jakieś przykre wspomnienie zwiazane z tym odnoszące sie do byłego? Może ją zmuszał? 2. Ja też nie byłam chętna na robienie loda, pierwszego zrobiłam jako "dowód zapłaty" za minetę :) Trochę czasu minęło nim stało się to dla mnie w miarę "normalne".

A no dlatego że jak jej bardzo będzie na tobie zależało to tak szybko się nie przełamie z tym lodem uwierz mi to wymaga czasu oswoić się musi nie naciskaj i nie nalegaj ale porozmawiać możecie na ten temat.

Gość Maniek1357
nie naciskam na nia i nie mam zamiaru tylko wiecie najgorsza jest ta mysl, ze bylemu zrobila a mi nie chce i tak na tym troche moja duma cierpi, nie mam zamiaru jej naciskac bo jak mowie ja szanuje i kocham... jestesmy ze soba okolo roku

Więc dużo z nia rozmawiaj, dowiedz się czemu nie jest do tego chętna. Ps. Twoja duma musi to jakos wytrzymać :3

Gość Maniek1357
no coz jakos to zniose... jestem od niej starszy o 3 lata i mialem w poprzednich zwiazkach milosc francuska i moze dlatego to lubie... dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam:)

Gość Niuńkaa.
Wiem dlaczego nie chce ci go zrobic ;)

Gość Maniek1357
no niby czemu?

Gość Niuńkaa.
miałam to samo z moim obesnym partnerem, nie chcialam a to tylko z jednego powodu: bo obawialam sie ze wyjde na taka co nie umie bo nie mam z tym doswiadczenia, robilam to bylemu ale tylko kilka razy i dawno, moj obecny chlopak mial wczesniej dziewczyne ktora umiala takie rzeczy bo byla badzo doswiadczona, byla kurwa poprostu, i stad moja obawa ze mnie wysmieje bo nie umiem:( ale wkoncu przelamalam sie i o dziwo bardzo mu sie podobalo :) twoja tez sie wkoncu przelamie, musisz porozmawiac z nia o tym, naprowadzic ja, jak zacznie mow jej jak ci sie podoba i jakby to robila dalej, i co najwazniejsze nie miej do niej pretensji jak cos jej nie bedzie wychodzilo... sprobuj to napewno ten problem co moj : pozdrawiam

Gość .Szyderca bezIitosny.
z reguły nie odpowiadam na takie głupoty lecz wyjątek mozna uczynić.Idż się yebnij w łeb kutasie :D

Gość Maniek1357
dzieki niunka:) wiesz ja nawet jakby to zle robila to bym nic nie powiedzial bo nie kazdy odrazu jest dobry w te klocki i to trzeba duzo doswiadczenia z drugiej strony to jest tak przyjemne ze nie wiem jak mozna to zle robic, no chyba ze skore sie za mocno sciaga lub gryzie:)