Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonajunka

strasznie wysoki rachunek ;(

Polecane posty

Gość przerazonajunka

za telefon stacjonarny w tp ; abonamenty za okres 1-07-31-07 -plan doMowy1200 90,74 polaczenia za okres 1.06.30.06 do sieci komorkowej 4h 57min.20sek 104.73 neostrada 6144 kb/s 64,44 do zaplaty';259,94 jak to zbaczylam to myslalam ze zemdleje

Gość przerazonajunka
nie bo nie ma polaczen do lini 700 wiec nic z tych rzeczy sekstelefon ;p

Gość troche szkoda dziewczyny
wiem ze kiedys z TP mozna bylo zalozyc limit, ze sie blokowalo po jakiejs kwocie, poza tym zadzwon i poblokuj jakies np 0700 bo przypuszczam ze tez mozna

ale tak dla bezpieczenstwa mozna te o700 zablokowac ;) pomysl o tym limicie w takim razie

Gość przerazonajunka
no dobrze mozna zalozyc limi na 0700 ale po co mi to jak nigdy na rachunku nie bylo lini 700 i teraz tez nie ma wiec tam nie jest dzwonione

Gość to tylle
nie macie komórek że ze stacjonarnego dzwonicie na kom???

Gość przerazonajunka
mam billing tez i widze tak na stacjonarne jest wykorzystane 11h49 min czyli nie przekroczony limit 1200 z abonamentu a na komorki mam numery tak; poznaje ze jeden jest do mojej kolerzanki to jest 57min 42 sek za 16,94 drugi do mojej siostry 1h 11 min 22 sek za 21,06 trzeci do meza 34min 32 sek za 10,98 i jest jeszcze taki 792342506 42 min 33 sek za 20,40 jeszcze taki 500909216 1 h 22 min 20 sek za 27,12 tych dwoch ostatnich to kompletnia nie znam

ej ale nie podaje sie o tak numerow :O limit dotyczy kwoty a nie konkretnego rodzaju polaczen 🖐️

Gość przerazonajunka
aa i jeszcze jeden do rodzicow 1 h 2 min 09 sek za 20,03

Gość przerazonajunka
no ok ale ja nie mam komorki i co zablokuje sobie i pod koniec miesiaca albo w polowie nie bede mogla nigdzie zadzwonic ??? bez sensu ;/

Gość cooz looz mooz
ja bym na twoim miejscu pogadala z kims kto mogl nadzwonic ci pod te numery ktorych nie znasz i zmniejszyla abonament ja niewyobrazam sobie tyle placic za telefon jak bys sobie kupila komorke bylo by jeszcze taniej ;) zreszta mojej mamie nie moge przetlumaczyc ;p i dzwoni tez na komorki ze stacjonarnego i placi 130 zł bez netu abonament 50 zł i te rozmowy na komorki tak wgl to miala 70 zl abonamentu ale jej zmniejszylam bo i tak nie dzwoni prawie na stacjonarne ;)

Gość Pani Klamka
na Twoim miejscu kupilabym sobie komorke, taniej wychodzi.