Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekki nieogar w temacie

dzisiejsi faceci są nieudacznikami!

Polecane posty

czekaja na gotowe, zero pomysłu, najchetniej siedzieliby z mamusią do konca życia, gwoździa nie potrafia wbic ..... i najlepeij jak kobieta pracuje by oni mogli grac w Battlefielda całymi dniami i nocami

Gość GHAH Eminem is dead! JWWD! 69
Pobajerzymy se trochę i odrobinkę wesołkowato o życiu und luźno and wykwintnie? Moje gg to 5473221 Very smart und cool and wise powiedzenie anglosaskie z USA rodem: PUT OWN COCK IN THE WAX AND PAY A YOUR LAST TAX IN BUCKS! WHAT A FUCK? PUSSY UND CRACK!

Gość zafascynowanynowiecie....
lekki nieogar w temacie nie generalizuj

żal - tyle moge powiedziec! Wywaliłam ze swojego życia 3 facetów po zamieszkaniu razem..... lenie śmierdzące nic nie potrafia zrobic nawet kuźwa prania

a gdzie partnerstwo? wspólne zajmowanie sie domem? ja też pracuje a mimo wszystko mam siłe by jebany obiad zrobic i posprzątac

to weż sobie takiego co go ojciec od dzieciaka zmuszał do pracy w rodzinnej firmie co zapierdalać się nauczył i zapierdala nie patrząc na nic i na innych wszystko ciagnie do domu a czasu dla rodziny znikoma ilość bo przecież tyle jest do zrobienia taki model faceta ci się podoba?

Gość zafascynowanynowiecie....
przykre, ale może trafisz w końcu na odpowiedniego

Faceci zapjerdalają na księżniczki, a te nam ludzi do pracy płodzą! Władza, trutnie und żołnierze - a Ty pijesz jak to zwierze! Pobajerzymy se trochę i odrobinkę wesołkowato o życiu und luźno and wykwintnie? Moje gg to 5473221 Very smart und cool and wise powiedzenie anglosaskie z USA rodem: PUT OWN COCK IN THE WAX AND PAY A YOUR LAST TAX IN BUCKS! WHAT A FUCK? PUSSY UND CRACK!

Owszem mieszkajac razem jak razem pracujecie powinien pomagać w domu nie ma tu wątpliwości a gry szybko bym się pozbyła i czas by znalazł biegusiem a co do wywalenia z domu kurcze dzielna jesteś niektóre całe zycie się męcza z "panami" i po pracy i zakupach panu obiadek robią biegusiem.

Księżniczka żeruje na pracoholiku, a boss, kierownik, prezes, szef i ciul na pracownikach! Fracownicy u frajerów i dla frajerów oraz na frajerów pracować nie chcą! RAP NOT DEAD! PUNX IS DEAD! Pobajerzymy se trochę i odrobinkę wesołkowato o życiu und luźno and wykwintnie? Moje gg to 5473221 Very smart und cool and wise powiedzenie anglosaskie z USA rodem: PUT OWN COCK IN THE WAX AND PAY A YOUR LAST TAX IN BUCKS! WHAT A FUCK? PUSSY UND CRACK!

Trzeba zapjerdalać kobiety w ciążę zachodziły i w robocie trzeba zapjerdalać mocno, szybko, sprawnie und wydajnie and fachowo! Pobajerzymy se trochę i odrobinkę wesołkowato o życiu und luźno and wykwintnie? Moje gg to 5473221 Very smart und cool and wise powiedzenie anglosaskie z USA rodem: PUT OWN COCK IN THE WAX AND PAY A YOUR LAST TAX IN BUCKS! WHAT A FUCK? PUSSY UND CRACK!

no a jak??? Ja byłam na bezrobociu i doraiałam na czarno a on sie zwolnił z pracy bo denerwowała do przełożona - no nic tylko sobie w łeb strzelic! I nic nie robił tylko grał. Kolejny wolał kolegów i palenie trawy niż obowiazki domowe.... nie pozwole sobie na cos takiego. Miłosc miłoscia ale KOBIETY musicie przejrzec na oczy i nie robic sobie świadomie koszmaru na przyszłosc

pieniedzy nie ma - wysłałam go na zakupy a on wraca z nową grą na pleja..... bo promocja była! kurwa myślą chyba chrząstką w pięcie

Gość zielonookabrunetka:)
oj zgadzam sie zgadzam

Gość lubięzielonookiebrunetki
:)

Gość fh
zaradny facet według kobiet - ma mieć duży dom , auto za przeszło 100 tysięcy,zarabiać dużo,a najlepiej własna firma,bo ona chętnie wcisnęła by swoją rodzinę do jego firmy,na być kawalerem,a ona .... po rozwodzie z 3 dziećmi, nadwaga ,przepocone włosy,ale dziennie na solarium, co najmniej 3 seriale dziennie i programy o wróżkach. Jeśli nie ma tak,to facet jest nieudacznik :D

Gość zielonookabrunetka:)
to nie o to chodzi - facet ma byc zaradny! Wiedziec że jak trzeba utrzymac mieszkanie to nie moze sobie pozwolic na kapryszenie co do pracy! Wy myslicie ze kobiety to materialistki mylicie pojecie - nawet w naturze samice wybieraja tych najsilniejszych samców - by uzyskac najlepsze geny dla potomstwa i zapewnic im ochronę w razie ataku drapieżnika! Bezrobotny facet zrobi nam dziecko i co? Ja z brzuchem mam latac na 3 zmiany??? Ja nigdy nie chciałabym rezygnowac z pracy bo nie wyobrażam sobie bycia na utrzymaniu faceta. Po co mam byc z takim który bardziej ceni sobie własną wygode niż dobro swojego stada że tak powiem!

a kobiety są rozpieszczonymi księżniczkami, z wybitnie roszczeniową postawą, które najchętniej by tylko ładnie wyglądały, pachnialy i robiły zakupy - najchętniej za kasę osła który na nie robi :)

Gość lachoooony1991
i gowno cie to klempo interesuje wole grac niz patrzec na takiego paszkwila jak ty, bez odbioru:D