Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Search

72po Kłucie Pomocy :)

Polecane posty

Gość Search

Jakis czas temu zarzylam tabletke 72po mala wpadka zdarzyc sie moze kazdemu , i teraz od jakiegos czasu rowny tydzien przed zblizajacym sie okresem mam nudnosci wymiotuje czasami tak boli mnie brzuch - Kłuje ze nie jestem wstanie wstac czy to moze byc spowodowane tabletka ? bralam ja jakos na poczatku czerwca czulam sie po niej ok . Tak mam juz drugi raz przed okresem . Dziekuje za pomoc :) i za dobre kometarze :)

Gość do autorki, ...
kłucie to zazwyczaj jeden z pierwszych objawow ciazy robilas test? moze tabletka nie zadzialala?

Gość mama dwójki
ja kiedyś też zażyłam tabletkę po,ale u mnie nie było żadnych objawów a czy wykluczyłaś ciążę?

Gość Search
Nie wykluczylam w 100% ale okres po zarzyciu tabletki pojawil sie normlanie jakies 10 dni pozniej i trwal tyle samo co zawsze czyli 5 dni teraz czekam na kolejny ... mozliwe by bylo abym miala okres normlanie i jednak ciaza ???

Gość mama dwójki
no niestety ja miałam przez 3 miesiące

Gość Search
Ojjjj :) a jak sie czulas od razu mialas Mama Dwojki jakies objawy nudnosci itp. ? po jakim czasie zorietowalas sie ze jestes w ciazy ?

Gość Search
szkoda ze sobie poszlas :(

Gość mama dwójki
nie miałam objawów,po tych 3 miesiącach okres mi się zatrzymał i poszłam do lekarza