Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineral waterrrr

mam dosc takiego zycia, na nim mnie nie stac, zazdroszcze innym mam dosc

Polecane posty

Gość vndvnd
Mogę zatrudnić autorkę do prowadzenia domu i opieki nad dzieckiem.

Gość No tak, bo w tym kraju grzech
największy cokolwiek chcieć od życia :O Od razu się rzuciły szare zjadaczki chleba, minimalistki z konieczności, z własnej biedy robiące religię :O No tak, jak się jedyne co ma to stary składak i dziecku ewentualnie lizaka kupić za 2 złote, to trzeba sobie wmawiać jaka to ja cudna jestem, że na składaku zapierdalam i radość życia czerpię :D Autorko, nie przejmuj się, jesteś normalna. Każdy normalny człowiek chce ciągnąć wzwyż, a nie zadowalać się dziadostwem. My mamy z mężem na dwójkę jakieś 5 tysiaków na rękę, teraz kupiliśmy maluteńkie mieszkanie ogromnym kosztem oczywiście (zadłużenie po rodzinie, kredyt i jeszcze nasze oszczędności), będziemy je razem urządzać. I też narzekam, że nie wyjechaliśmy w tym roku w nasze ulubione miejsce, bo już nie starczyło, gdzie ładujemy akumulatory na cały rok, robiąc coś co nam daje ogromną przyjemność. Pewnie, że mogę się przejść po mojej pipidówie i cieszyć się, że mam co do gara włożyć. Ale chcę żyć lepiej i godniej, choć luksusów mi nie potrzeba. Ale tu tylko dziadować z godnością wolno, a jak się pożalisz -biada ci. Radosna masz być! ;)

Gość DOoo autorki
Dlaczego po powrocie z macierzynskiego (lub wychowawczego czesciowego) nie obnizyla pani sobie wymiaru??? Wtedy przez rok obowiazuje ochrona przed zwolnieniem. Jedynie moga zwolnic w przypadku bankructwa firmy. Ja wrocilam po 2 latach wychowawczego, tak ze jeszcze rok zostal i przez ten rok, po obnizeniu wymiaru do 7/8 nie zwolnili mnie...

Gość No tak, bo w tym kraju grzech
Aha, a panie z rekrutacji, co to takie bydło jak my na pęczki na rekrutacji widzą i nasze cv masowo do śmieci wyrzucają, to druga kategoria na tym topie :) Paniom rekrutującym bydełko i plebs z magistrem przed nazwiskiem dziękuje za ustawienie do pionu i wskazanie miejsca w szeregu ;) Żenua :O

Gość oj grzech grzech
oj grzech grzech chcieć coś od życia i jeszcze o tym tu napiasć to dopiero zgroza :O a jak nie masz to tu na kafe jesteś nikim :-P a pani rekrutatorka żałosnością się popisała dobrze że mam duże poczucie humoru to się przynajmniej pośmiałam

Gość ludzie , zrozumcie w koncu ze
bycie magistrem ani nawet doktorat nie gwarantuje pracy , TAK JEST NA CALYM SWIECIE, tym bardziej w kryzysie. Ja jsie nie zdobylo dobrego zawodu to sie trzeba przekawlifikowac.Nie ma pracy w twoim miescie- zmien miasto. Nie ma w Polsce - wyjedz, To jest normalne prawo rynku - innej rady nie ma, z narzekania nic nie wyjdzie, trzeba pomyslec, jak zadzialac.

Gość mineral waterrrr
wow, widze, ze temat sie rozwinal, dziekuje za cieple slowa:) juz mi jest lepiej, mialam chwilowe zalamanie rano glupimy komenarzami sie nie przejmuje, bo mi po prostu szkoda takich ludzi dzisiaj bylam po poludniu na rozmowie o prace, zobaczymy jestem dobrej mysli:)

Gość oj grzech grzech
a czy ktoś tu napisał że ma magistra i z tej tylko racji mu się praca należy oj zrozumcie też że nie każdy może mieć tak zajebiste życie żeby sobie na zmianę miasta czy kraju pozwolić a przekwalifikowanie się to już inna bajk wiem bo sama przez to przechodziłam i to często też nie daje gwarancji a do czasu znalezienia pracy trzeba jakoś zyć to już narzekać w tym kraju nie wolno?

Gość kasjopejka123
Nie wolno narzekać!!!!\Masz się cieszyć z trego co masz!!!i nie daj Boże jakbyś chciał coś więcej!!! Ciesz się, że masz co do gara włożyć!! Ostatnio ostro pożarłam się z takim jednym facetem - najpeirw przychodzi narzeka, pluje na wszystkich i wszystko... a jak ja tak dla żartu powiedziałam, że mnie Bozia pokarałą zsyłając d tego kraju - ł matko!! Prosze doceniac co Pani ma...mogła się Pani urodzić w somalii!!:)) Ale równie dobrze mogłam się urodzić w stanach!!no chyba normalne, że chcesz dla siebie i innych lepiej!!!więcej!!

Gość kasjopejka123
a i jeszcze jedno!!! jak się nie zdobyło dobrego wykształcenia to nie można narzekać!! a jakie to jest dobre wykształcenie???? nie każdy może być inżynierem!!informatykiem czy lekarzem!! sa ludzie którzy mają predyspozycje do tego by być fantastycznym historukiem, dla których historia jest pasją a matematyki nie potrafią..nie rozumieją i co??? taki człowiek ma zostać inzynierem??? dziękuję bardzo...naoglądałama się takich w pracy!! ZOstał inżynierem bo to taki dobry zawód...a błędy takie robi, że czasami ja!!bez technicznego wykształcenia wiem lepiej - i przychodzi dopytywac się - jak Pani to polioczyła!! Nosz kurwa mać!!!