Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineral waterrrr

mam dosc takiego zycia, na nim mnie nie stac, zazdroszcze innym mam dosc

Polecane posty

Gość maryska_ 32
zarabiam (po studiach) na państwowej posadzie 1500 zł, mąż 1700zł, mamy 3 letnie dziecko i kredyt mieszkaniowy dorabiam projektami unijnymi - jak jest okazja nic nie odkładamy bo nas na to nie stać same dojazdy do mojej pracy pochłaniają 500 zł mieszkamy w małym mieście na lubelszczyźnie

Gość maryska_ 32
doskonale Cię Autorko rozumiem też czasem mam ochote wyć z gniewu i bezsilności na tę sytuację w naszym kraju

Gość o rzeź kurka
ja pikole autorka się żali a tu jedna z drugą frustratka typu [ ludzie przestancie popadac ] wyrzuca swoje augmenty poniżając przy tym tak naprawdę siebie a myśli że autorkę i innych weźcie się zacznijcie leczyć na nogi bo na głowę to już za późno

Gość Anonim6285
maryska a nie masz gdzies w okolicy stacji pkp albo przystanku autobusowego zeby taniej dojazd wyszedl?

Gość o wrrrrrrrrrrrrrr
ludzie przestancie popadac w jasne jasne, tylko dlatego bo ktos sie ze mna zgadza to znaczy ze ja pisze pod innym nikiem hahaaaaa ty naprawde mgr.masz???? I NAPRAWDE JESTES TAKA TEPA ze nie mozesz zrozumiec razem z autorka ze takich wynioslych ludzi jak wy nikt do pracy nie zatrudni? jak myslicie po co to pytanie : Pani chce u nas pracowac z takim wysokim wyksztalceniem??? bo nikt nie zatrudni zarozumialej, aroganckiej wariatki ktora i tak i tak szybko odejdzie jak znajdzie prace w swoim zawodzie i trafilas w sedno :P nie zatrudnisz takeij dziewczyny tylko i wylacznie ze swojej zawisci :P bo ty wtedy bedziesz nikim a ona byc moze awansuje? byc mzoe znajdzie inna prace i wtedy juz nie bedzie musiala ci dupy lizac zebys jej nie wyjebala :D niestety ale taka jets prawda o tobie, po tym co piszesz widac to bardzo wyraznie ze masz takei podejscie do ludzi, bo owszem sa niedorajdy z mgr ale wiekszosc ludzi konczac studia chce byc doceniana i traktowana godnie i zasluguje na to a ty ich gnoisz wiec.. i powiem ci ze ty byc moze sie dowartosciujesz odmawiajac komus pracya le nie wiem czy chcialabys wiedziec co sadza o tobie ci z ktorymi rozmawialas bo ja bylam na wielu rozmowach co po wyjesciu z nich doskonale wiedzialam ze ostatnia rzecza jest etat w takiej firmie z kims takim jak ty

Gość maryska_ 32
dojeżdżałam pks'em do pracy, ale pks u nas jest w beznadziejnej sytuacji i likwidują kursy, które są mało opłacalne zrobiłam prawko i dojeżdzam naszym autem

Gość o rzeź kurka
o wrrrrrrrrrrrrrr - brawo!!!!! pani co 20 lat pracuje a ani jednego dnia bez pracy nie była wielki szacun - ludzie przestancie popadac - pani się znalazła idź już na emeryturę zgredko

Gość ludzie przestancie popadac w
o wrrrrrrrrrrrrrr - czyli hahahahaa w drugim wcieleniu. ja zatrudniam ludzi ktorzy CHCA pracowac u mnie na dluzsza mete a nie takich jak ty ktorzy UDAJA ze chca pracowac . Rozumiesz? Po za tym nie wiesz jakie ja mam wyksztalcenie i co robie. Ja nigdy sie moim wyksztalceniem nigdzie nie obnosze, nigdy nikomu niczego nie zazdroscilam i nigdy nie uwazalam ze mi sie nalezy. I ty autorka jescie po rpsotu zalosne ofiary losu.

Gość wredne pomarańcze
ludzie przestancie popadac w o wrrrrrrrrrrrrrr - całą prawdę o tobie Ci napisała

Gość hahahahaha....................
ludzie przestancie popadac w - napisałam Ci że ja nie potrzebuję dowartościowywać się w taki sposób jak ty boli nie??

prawde taka ktora jej pasuje zfrustrowana paniusia :D

i to nie ja jestem o wrrrrrr ale święte słowa powiedziała

mnie nic nie boli Kochanie. A teraz zegnam. Praca wola. Zycze powodzenia :D🖐️

Gość autorko jeśli szukasz pracy w
autorko jeśli szukasz pracy w handlu napisz do mnie na e-mail ewaniechcespac@o2.pl ,

Gość fluffy duffy
A propos tej co podala maila "ewaniechcespac@o2.pl" uwazajcie na nia bo to jakas wariatka poczytajcie sobei topiki na jakich pisala i tez chcila zeby do niej pisac na maila http://www.google.pl/search?q=%22ewaniechcespac%40o2.pl%22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

cytrynowa nie dowartościowuje się bo czym??? nie czuję takiej potrzeby wkurzam tylko tą biedną w postach wyżej bo jest zabawna a to że akurat mam pracę i nie pozwalam się wyzywać od magisterskich niedojd życiowych jest dowartościowaniem??? uważam że nie autorko trzymaj się kiedyś będzie lepiej i broń swojego zdania i nie pozwól sobie ubliżać

Gość autorko jeśli szukasz pracy w
coś ci się nie podoba w tym, że pomagam ludziom ?

Gość moniczka :P
Magistra może mieć byle kiep rodzice płacili za studia to się uczyło 5 lat imprez i życia beztroskiego wychodzi teraz :P Dziewczyna życia nie zna i nie jest zaradna dobre czasy imprez i wakacji ze znajomymi sie skończyły laska wpadła i w dorosłe życie w którym nie umie się odnaleźć:P Szara rzeczywistość ja dopadła

Gość sigjsijksjf
ale pierdolocie :-0 a tu na kafe same bizneswoman siedza i kariery wirtualne robią :D smieszne jesteście drogie panie

Gość sigjsijksjf
i jeszcze fachowo doradzaja innym :D jakie to one zaradne, obrotne i intelygentne :D

Gość a moje zdanie jest takie
że niech sobie mają te swoje kariery niech kuźwa mają wszystko niech nigdy głodu pracy rzeczywiście nie zaznały ale kurka jedyne to co mają innym do powiedzenia to to że życia nie znają że są niezaradne że magisterski chłam itp. że ktoś tam zajmuje się rekrutacją i zna ten cały niezaradny chłam i tyle w sumie ma do powiedzenia po co takie osoby się udzielają no po co poniżyć innych a siebie na piedestał postawić kurka naprawdę żal autorko jak jeszcze czytasz - to wiem że to nie jest dobre rozwiązanie ale może praca na czarno u jakiegoś rolnika zawsze w tym czasie możesz szukać innej u mnie w regionie jest jedna z najwyższych stóp bezrobocia więc widzę co się dzieje, a wyjść też nie ma gdzie człowiek cieszy się z najniższej krajowej

Gość midnighttt
wiesz co szczerze nie wiem po co tu piszesz oczekujesz pomocy a oni tak czy srak Cie zjada tacy sa ludzie w tym chorym kraju mimo, ze piszesz, ze masz magistra to oni twierdza , ze i tak jestes niedojadą. nie znajdziesz tu pomocy jeszcze wyjdziesz z wiekszym dolem ja zawsze tak mam . oni tylko chca sie wyzyc a pewno polowa z nich nie skonczyla nawet liceum . bardzo Ci wspolczuje ... naprawdę i zal mi , ze ludzie Ciebie tak ciasna za to , ze po prostu jest Ci ciezko

Gość heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
autorka u rolnika napweno pracowac nie bedzie haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość jgkjdgf
a ja Ciekawa jestem, kto Autorce z dzieckiem zostanie, jak ona pójdzie do pracy?? bo w naszym kraju ze żłobkami kiepsko a niańki za darmo nie pracują...

Gość a niby dlaczego nie???
ja pracuję na etacie na najniższej państwowej jest ciężko mam też wyższe i zasuwam po godzinach u ogrodnika żeby dorobić i związać koniec z końcem więc nie rozumiem dlaczego miała by i ona nie pójść jakby miała taką możliwość??

Gość a niby dlaczego nie???
coś tam pisała babciach moimi też się babcie zajmują jak nie są w przedszkolu

Gość mnbgu
z moim dzieckie babcie nie siedziały same pracowały a ja siedziałam na wychowawczym bo do mojej pracy mąż musiałby dokładać :( zarabiam najniższą karjową, dojechać do pracy trezba a niańka bierze u nas ok. 1000 zł

Gość klaudka16x
Autorko jeśli chcesz to napisz do mnie na maila, mam takie samo zmartwienie i doła, chętnie z toba pogadam. klaudka16x@wp.pl

Gość triu
nie bądźcie tacy mądrzy.. ja też jestem po studiach, pracowałam dorywczo, kilka mcy tu, kilka tam, umowa sie skonczyla i kolejnej pracy nie mam. mimo ze mam studia szukam i w sklepach, i kelnerka, i sprzataczka, i gosposia.. i nic. i tez na nic nie mam, kombinuje zeby miec cos na obiad, nie moge kupic nic slodkiego, owocu. rozwalily mi sie buty, mam drugie juz zniszczone, jak sie rozwala to nie wiem w czym bede chodzic, bo nie stac mnie nawet na buty za 50zl. nie wiem czy kiedykolwiek bede miala wlasne mieszkanie czy dziecko.. wiec do tych ktorzy uwazaja ze to takie proste - mylicie sie